O ką užkrauna paspaudus tą nuorodą? Gal galima būtų matyt ekrano vaizdą (printscreen)? Kokia naršyklė? Ar bandei išvalyti laikiną atmintinę aka cache'ą?
O ką užkrauna paspaudus tą nuorodą? Gal galima būtų matyt ekrano vaizdą (printscreen)? Kokia naršyklė? Ar bandei išvalyti laikiną atmintinę aka cache'ą?
Ekrano vaizdo nėra ten ką matyti, paspaudus ant 7 puslapio kraunasi langas ir vėl įsijungia 6 puslapis. Naršyklė google chrome, laikiną atmintinę bandžiau ištrinti. Šiaip jau bent savaitė šitaip, tik nerašiau niekur, galvojau susitvarkys
Ekrano vaizdo nėra ten ką matyti, paspaudus ant 7 puslapio kraunasi langas ir vėl įsijungia 6 puslapis. Naršyklė google chrome, laikiną atmintinę bandžiau ištrinti. Šiaip jau bent savaitė šitaip, tik nerašiau niekur, galvojau susitvarkys
Na čia ir įdomu, nes mums tas 7 puslapis nėra matomas, mat jo aplamai nėra
Man irgi rodo jog yra septintas puslapis.
Ten tiesiog už 6 yra ir 7, tarsi peržiūrinėtum priešpaskutinį puslapį (šeštajį), bet spaudžiant ant septinto užkrauną tą patį šeštą.
Paskutinis taisė sleader; 2011.11.24, 23:01.
Priežastis: pridėtas img
Man irgi rodo jog yra septintas puslapis.
Ten tiesiog už 6 yra ir 7, tarsi peržiūrinėtum priešpaskutinį puslapį (šeštajį), bet spaudžiant ant septinto užkrauną tą patį šeštą.
Čia kažkas keisto su youtube pasidare, man irgi taip buvo, kai bandžiau youtube klipuką įdėt, nors dėjau [youtube] čia rašydavau nuoroda, kuri prasidėjo po v= [ /youtube] ankščiau tai nieko nebuvo baisaus, bet paskutiniu metu, kažkoks defektas pasidarė su tuo...
O gaila, nebematau video Ar niekaip neįmanoma padaryti, kad būtų galima žiūrėti video be flasho? Ir delfi, ir lrytas embedina youtubą taip, kad rodo be flasho, negi čia neįmanoma taip?
Beje, kažkaip nerandu - kur yra video (youtube) įkėlimo instrukcija? Kažkada esu matęs, ir ten rekomendavo įkėlinėti berods "v=b-uRGP_kJxg" būdu, nors puikiai veikia ir be to "v=". Gal dėl to buvo tos bėdos su http://www.youtube.com/embed vietoj http://www.youtube.com/v ?
Comment