Mantai, turbūt jau pastebėjai, jog iš forumų dingsta kai kurios seniau įdėtos nuotraukos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klaidos forume
Collapse
X
-
farbrom
-
aga, turim čia tokį nuotraukų ėdimo maniaką, ypač mėgstantį į *.jpg formatą glaudintas
o jei rimtai, tai nieko nėra amžino, tuo labiau nemokamų nuotraukų talpyklų, kuriose daugumas forumiečių talpina savo nuotraukasMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
farbrom
-
farbrom
Esu parašęs 363 pranešimus, bet prie mano avataro esantis jų skaičius nuolat kinta: tai 302; tai 305;309; 313; etc. What's the matter?
Comment
-
farbrom
-
farbrom
-
Norėdamas ištrinti visus nesąmoningus pranešimus temoje "Baltarusijos kaime", netyčia ištryniau visus kitus ir taip tavo pranešimų kieks aptirpo. Dabar viską atstačiau, tad ir pranešimų kiekis padidėjo
Beje, forumuose "Prospektas" ir "Apie forumą" pranešimai į skaičių neįtraukiami.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
farbrom
-
farbrom
-
Ne tik dėl grožio
Skaičiukas rieškia, kokia yra tavo įverčio galia, t.y. įvertindamas kažkieno pranešimą, suteiki jam būtent tiek taškų. Žalia juostelė parodo įverčių sumą, kurią suteikė kiti forumiečiai. Informacijos apie tai gali gauti dalyvio pulte.
Norėdamas įvertinti pranešimą, turi pasinaudoti svarstyklėmis pranešimo kairiajame žemutiniame kampe.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
farbrom
-
Parašė techMantaz: vakar vartinejau senus miestu nuotrauku konkursus ir pastebejau, kad ne visi veikia. Nuoroda virsuj vietoj showthread.php raso viewtopic.php (cia turbut like nu phpbb).Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Mano 'įvertis' = 0 ? Pastebejau tik siandien. Čia klaida ar aš kažkuo nusikaltau ?Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
Comment