Parašė pauliaK
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klaidos forume
Collapse
X
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimą...rodo "Šiaulių &#..." ?
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąKodavimo problema, nauju pranesimu sarasas negali atvaizduoti (") zenklo..Paskutinis taisė 99; 2008.03.27, 23:45.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Nezinau kur daugiau rasyti taciau turiu beda del forumo Darbe negaliu prie jo prieiti kadangi man NEI 1 narsykle jo neatidaro. Kiti firmos PC atidaro o manasis ne Del ko nepasakysiu tikslei nes Internet exploreris meta is kart lauk ta prasme baltas langas kad negalima pasijungti. Labiausiai turbut suprantu ka raso FIREFOXas ten tipo po adreso www.miestai.net/forumas/ tipo kad uzklausimu per daug nu tipo varo www.miestai.net/forumas/forumas/forumas/forumas/............ ir t.t. (cia gal ne fire foxas o safaris nu ta prasme dabar susimaisiau , tai gal galit pasakyt ka man daryti? Nes nu viska isbandziau daugiau nebezinau kame problemos
P.S. i miestai.net pagrindini duoda ieiti tik i foruma ne ir taip jau kokia 2 savaite
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąNezinau kur daugiau rasyti taciau turiu beda del forumo Darbe negaliu prie jo prieiti kadangi man NEI 1 narsykle jo neatidaro. Kiti firmos PC atidaro o manasis ne Del ko nepasakysiu tikslei nes Internet exploreris meta is kart lauk ta prasme baltas langas kad negalima pasijungti. Labiausiai turbut suprantu ka raso FIREFOXas ten tipo po adreso www.miestai.net/forumas/ tipo kad uzklausimu per daug nu tipo varo www.miestai.net/forumas/forumas/forumas/forumas/............ ir t.t. (cia gal ne fire foxas o safaris nu ta prasme dabar susimaisiau , tai gal galit pasakyt ka man daryti? Nes nu viska isbandziau daugiau nebezinau kame problemos
P.S. i miestai.net pagrindini duoda ieiti tik i foruma ne ir taip jau kokia 2 savaiteMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąNezinau kur daugiau rasyti taciau turiu beda del forumo Darbe negaliu prie jo prieiti kadangi man NEI 1 narsykle jo neatidaro. Kiti firmos PC atidaro o manasis ne Del ko nepasakysiu tikslei nes Internet exploreris meta is kart lauk ta prasme baltas langas kad negalima pasijungti. Labiausiai turbut suprantu ka raso FIREFOXas ten tipo po adreso www.miestai.net/forumas/ tipo kad uzklausimu per daug nu tipo varo www.miestai.net/forumas/forumas/forumas/forumas/............ ir t.t. (cia gal ne fire foxas o safaris nu ta prasme dabar susimaisiau , tai gal galit pasakyt ka man daryti? Nes nu viska isbandziau daugiau nebezinau kame problemos
P.S. i miestai.net pagrindini duoda ieiti tik i foruma ne ir taip jau kokia 2 savaite
Kodas:78.47.105.98 miestai.net www.miestai.net
Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment