Kodavimo problema, nauju pranesimu sarasas negali atvaizduoti (") zenklo..
Na ne visai kodavimo, išvedamas temos pavadinimas yra griežtai kerpamas ties n-tuoju (nepamenu kiek ten tų simbolių ) simboliu, o kadangi " kode nėra vienas simbolis, o vaizduojamas kaip ″(kabliataškis) tai ir nukerpamas ne visada korektiškai
Buvo panaudotas „Double Low-9 Quotation Mark, jei butu panaudotas "Quotation Mark ("), problemos nebutu...
Arba reikia nuimti forumo apribojima naudoti temu pavadinimuose zenklus su numeriais virs kazkokio...
Nezinau kur daugiau rasyti taciau turiu beda del forumo Darbe negaliu prie jo prieiti kadangi man NEI 1 narsykle jo neatidaro. Kiti firmos PC atidaro o manasis ne Del ko nepasakysiu tikslei nes Internet exploreris meta is kart lauk ta prasme baltas langas kad negalima pasijungti. Labiausiai turbut suprantu ka raso FIREFOXas ten tipo po adreso www.miestai.net/forumas/ tipo kad uzklausimu per daug nu tipo varo www.miestai.net/forumas/forumas/forumas/forumas/............ ir t.t. (cia gal ne fire foxas o safaris nu ta prasme dabar susimaisiau , tai gal galit pasakyt ka man daryti? Nes nu viska isbandziau daugiau nebezinau kame problemos
P.S. i miestai.net pagrindini duoda ieiti tik i foruma ne ir taip jau kokia 2 savaite
Nezinau kur daugiau rasyti taciau turiu beda del forumo Darbe negaliu prie jo prieiti kadangi man NEI 1 narsykle jo neatidaro. Kiti firmos PC atidaro o manasis ne Del ko nepasakysiu tikslei nes Internet exploreris meta is kart lauk ta prasme baltas langas kad negalima pasijungti. Labiausiai turbut suprantu ka raso FIREFOXas ten tipo po adreso www.miestai.net/forumas/ tipo kad uzklausimu per daug nu tipo varo www.miestai.net/forumas/forumas/forumas/forumas/............ ir t.t. (cia gal ne fire foxas o safaris nu ta prasme dabar susimaisiau , tai gal galit pasakyt ka man daryti? Nes nu viska isbandziau daugiau nebezinau kame problemos
P.S. i miestai.net pagrindini duoda ieiti tik i foruma ne ir taip jau kokia 2 savaite
Pamėgink susirast failą C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts, atidaryk jį su kokiu nors notepad'u ir pridėk naują eilutę:
Gal čia ne kiek klaida, bet vistiek pasiterauti norėčiau. Neberodo apačioje, po greito atsakymo, informacinio lango, kas tam tikroje temoje naršo/skaito. Čia įvyko koks nors forumo pakeitimas, ar tik man čia vienam jo nerodo.
Taip, stengiamės taupyti serverio išteklius (kuriuos greitu laiku planuojame kiek papildyti), nes paskutiniu metu serveriui protarpiais tekdavo gerai paprakaituot, kas atsiliepdavo naršymo greičiui Dėl šios priežasties kelios forumo funkcijos buvo išjungtos.
Comment