Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klaidos forume
Collapse
X
-
Bandant įkelti nuotraukas išmeta tokį pranešimą:
EDIT: problema išsisprendė, pasirodo buvau nesumažinęs vienos nuotraukos.Paskutinis taisė Petrozilijus Cvakelmanas; 2014.08.10, 09:56.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Iš puslapio apačios:Visi laikai yra GMT +3. Šiuo metu yra 04:00.
Kažkas su Daylight saving time negerai. Toje šalyje kur esu, laikas nėra persukamas.
Jei įmanoma pataisykit, jei ne tiesiog dėl informacijos.Paskutinis taisė booraz; 2014.12.04, 03:11.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąIš puslapio apačios:
Žinau, kad LT dabar 3:00, bet kažkodėl man forumas rodo viena valanda daugiau ir pranešimų laiką viena valanda daugiau.
Kažkas su Daylight saving time negerai. Toje šalyje kur esu, laikas nėra persukamas.
Jei įmanoma pataisykit, jei ne tiesiog dėl informacijos.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKartais esant vienam temos puslapyje rodoma, kad yra jau ir kitam puslapyje pranešimų, bet paspaudus ant to kito puslapio grąžinama į esamo puslapio viršų. Pastebėjot?
http://www.miestai.net/forumas/showt...=8202&page=137
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąČia yra ne forumo klaida, o greičiau visos platformos minusas. SSC tokie dalykai yra gan dažni. Taip yra todėl, kad forumo platforma "galvoja" kad pranešimų temoje yra daugiau nei jų yra iš tikrųjų.
Paprastai tokius dalykus labai greitai ištaiso platformos kūrėjai pranešus kad ir support forume, ypač kai tą paantrina daugelis forumų savininkų. Todėl kiek keista, kad iki šiol tai neištaisyta.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimą
P.S. nebuvo Dar*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Corps Rodyti pranešimąČia man vienam puse forumo angliškas puse lietuviškas ?
Comment
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąGal puslapio apačioje pasirinktas anglų kalbos variantas ? (šalia pavidalo pasirinkimo)
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąČia man vienam nerodo cituojamų komentarų?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąČia man vienam nerodo cituojamų komentarų?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąČia man vienam nerodo cituojamų komentarų?
Comment
-
/\
Tam, kad siunčiamos asmeninės žinutės būtų išsaugomos, profilio nustatymuose http://www.miestai.net/forumas/profi...do=editoptions prie Asmeninis susirašinėjimas reikia pažymėi lauką Išsaugoti siųstos žinutės kopiją tavo Išsiųstųjų žinučių aplanke. Tai parius ir išsaugojus naujus nustatymus žinutės turėtų išsisaugoti .
Comment
Comment