Sveiki, taigi, čia aš, Furbo, iki gyvo kaulo kažkam seniai įgrisęs. Ne, neatėjau kenkti Jums, atėjau į forumą pašalinti savo skype vardą, prieš 3 metus čia įdėtą.Adminai, prašau pašalinkit Furbo skype vardą. Pats mėginau — neleidžia, tipo pašalintas iki niekados, priežastis netoleruotinas elgesys, bla bla bla. Esmė tame, kad šis forumas neleidžia pašalintiems asmenims valdyti savo asmeninius duomenis.
Noriu, kad skype adresas dingtųiš čia ir iš google paieškos sistemos, kuri atveda iki šito forumo.
Siūlau imtis šiokių tokių drąstiškų veiksmų ir išjung forumą porai dienų kad apsiramintų visokie neaiškūs lunatikai. Jau pradeda atsibost kad kaip tik užeini į forumą pastarosiomis dienomis, tai viršutinėje juostoje būtinai turi pamatyti kokią nesąmoningą temą.
O forumas kartais prieš kokią savaitę nebuvo jau uždarytas?Ar ten atnaujinimo darbai buvo kažkokie?Ar čia gal tik aš turėjau problemų pasijungt, tiksliau neveikė jis man.
O forumas kartais prieš kokią savaitę nebuvo jau uždarytas?Ar ten atnaujinimo darbai buvo kažkokie?Ar čia gal tik aš turėjau problemų pasijungt, tiksliau neveikė jis man.
Ne. Kaip supratau, svetainė buvo nepasiekiama visiems.
Comment