Tavo nurodytas pranešimas su visa tema sėkmingai tęsia egzistenciją šiukšlyne, kuris yra matomas tik forumo tvarkytojams, tad natūralu jog sistema tavęs ten neįleido
Tą pranešimą persiųsiu tau į AŽ
Pagrindinio puslapio apačioje paspaudęs ant fotogalerijos nuotraukos, atsidarė nuotraukos, jas peržiūrėdamas pastebėjau, kad yra užrašas "Ankstenis", praleista viena raidė. Štai kad ir čia galima pamatyti.
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Pagrindinio puslapio apačioje paspaudęs ant fotogalerijos nuotraukos, atsidarė nuotraukos, jas peržiūrėdamas pastebėjau, kad yra užrašas "Ankstenis", praleista viena raidė. Štai kad ir čia galima pamatyti.
Vis ketinau iškelti šį klausimą ir vis pamiršdavau arba aptingdavau ir neprisiruošdavau Kodėl forume egzistuoja toks "bug'as", o gal tai sąmoningai padaryta, o gal aš tiesiog žioplas ir nemačiau kokio "tool'so" dalyvio pulte? Forume einant į bet kurią temą per "Skaityti pirmą nežiūrėtą pranešimą" rodomi maksimum kelių dienų pranešimai. O visi senesni pranešimai "ignoruojami", jei aš toje temoje nebuvęs tarkim savaitę, mėnesį ar daugiau.
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 19922944 bytes) in /... on line 43627
Kažkas nutiko, kad mano darbinis kompas jau kelintą dieną išmeta tokį pranešimą, norint prisijungti prie miestai.net puslapio, nors visi kiti atsidaro gerai. Namuose atidaro gerai. Namie naudojuosi zebra internetu, darbe, atrodo, litnet (VDU).
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 19922944 bytes) in /... on line 43627
Kažkas nutiko, kad mano darbinis kompas jau kelintą dieną išmeta tokį pranešimą, norint prisijungti prie miestai.net puslapio, nors visi kiti atsidaro gerai. Namuose atidaro gerai. Namie naudojuosi zebra internetu, darbe, atrodo, litnet (VDU).
Dėkui už pastabumą, prieš keletą valandų ši klaida sutvarkyta
Man irgi taip pat. Bet cia jungiantis ne prie forumo. Pastebejau gal sestadieni.
Jei pranešime noriu įdėti nuotrauką, man neatidaro nuorodos, o meta pagrindinį tinklapio puslapį kaip parašyta žemiau, rašo "Internet Explorer Script Error":
Jei pranešime noriu įdėti nuotrauką, man neatidaro nuorodos, o meta pagrindinį tinklapio puslapį kaip parašyta žemiau, rašo "Internet Explorer Script Error":
Atrodo problema tik su IE7 naršykle, nors su IE6 bei IE8 veikia kaip ir turi veikti. Pabandyk atnaujinti savo naršyklę į IE8:
Comment