Tada aš esu labai lėtas, nes ne visada suspėdavau per tas 2min pataisyti ką norėdavau .
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klaidos forume
Collapse
X
-
Ir aš radau klaidelę
Kai neprisijungęs pežiūri temą su apklausa. Po apklausa būna parašyta:
Šioje aklausoje tu balsuoti negali*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąIr aš radau klaidelę
Kai neprisijungęs pežiūri temą su apklausa. Po apklausa būna parašyta:...
kažko trūksta...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Man iškilo klausimas...Ant Opera internetinio kliento man neišeina jau kaip 3 dienos nieko paspausti "Greito atsakymo/žinutės" juostoje (mygtukai, kur yra Bold, Italic, Underlineir t.t...) rašant pranešimą. Gal būt tai mano kompiuteris kvailioja. Bet šiandien prisėdau prie kito kiompiuterio ir vėl tos pačios problemos su Opera ir Greito atsakymo juosta.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąMan iškilo klausimas...Ant Opera internetinio kliento man neišeina jau kaip 3 dienos nieko paspausti "Greito atsakymo/žinutės" juostoje (mygtukai, kur yra Bold, Italic, Underlineir t.t...) rašant pranešimą. Gal būt tai mano kompiuteris kvailioja. Bet šiandien prisėdau prie kito kiompiuterio ir vėl tos pačios problemos su Opera ir Greito atsakymo juosta.Paskutinis taisė d'Ark; 2007.10.21, 22:37.
Comment
-
Parašė Carpenter Rodyti pranešimąSveiki, persukit forumo laikrodi valanda atgal.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąMan atrodo, kad bėda yra tavo parinktyse
Bet taip nėra, nejaugi Lietuva priklauso gmt+1 ?
Pataisykit, jei aš neteisus
Comment
-
Parašė AnD Rodyti pranešimąNemanau, jeigu pas mane gmt+2 bei įjungtas vasaros-žiemos laiko automatinis nustatymas, aš tikiuosi, kad laikas bus rodomas teisingai.
Bet taip nėra, nejaugi Lietuva priklauso gmt+1 ?
Pataisykit, jei aš neteisusMano galerija Flickr'yje
Comment
Comment