Bunant pagrindiniame, ar kituose, puslapyje, viskas normalei ir rodo kad esi prisijunges, bet norint pereiti prie nario skydelio meta tokia klaida
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klaidos forume
Collapse
X
-
Ar čia tik mano internetas negaluoja ar čia kažkas darosi su miestai.net forumu ? Kartais labai ilgai krauna ir neužkrauna, o išmeta baltą langą. Rekonektini vėl tas pats, po kiek laiko bandai be problemų įeina. Kame bėda ?„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
/\ tavo internetas čia niekuo dėtas. Greičiausiai kaltas serveris arba darbai su duombaze.
Bootsy uždavė logišką klausimą, maniau, kad viskas bus sutvarkyta, tačiau panašu, kad klydau.
Siūlau pasižiūrėti, kas dedasi su šia tema: Laisvės alėjos rekonstrukcija.
Dingo dalis jos paskutiniųjų pranešimų, nurodomas neteisingas temos kūrėjas, temoje yra nelogiška ir aiškiai ne tai temai skirta apklausa. Buvo antra tokia pati tema, jas buvo siūlyta sujungti. Ji buvo „Infrastruktūros ir susisiekimo“ forume, dabar nurodoma, kad ji yra perkelta. Tačiau jos mano minėtoje temoje nėra, ji kažkur dingo. O man parašius atsakymą toje temoje tiesiog atsirado vienu puslapiu daugiau pranešimų, bet mano komentaro nėra, nors puslapio viršuje nurodoma, kad į šią temą aš atsakiau.
Gal tiesiog dabar ilgokai perkelinėjami pranešimai ir tereikia palaukti (tik tada neaišku, kodėl yra kitos minėtos klaidos)? Ar čia jau kažkuris forumo tvarkdarys per nagus su liniuote turės gaut?
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą/\ nežinau, ar tu prie to prisidėjai, ar „susivaikščiojo“ savaime, bet temos sėkmingai sujungtos. Net temos autorius nurodomas gerai. Beliko pašalinti (arba grąžinti į vietą, jei tai įmanoma) tik tai temai nepriklausančią apklausą.
Viskas tvarkojeMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Apollo Rodyti pranešimąManau jau pribrendo laikas turėti Šiauliams ir Panevežiui atskiras temas. Norisi užėjus į forumą matyti vien Šiaulių projektus.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Nemuškit stipriai, jei toks dalykas jau anksčiau buvo pastebėtas:
Parašius žinutę, tuomet paspaudus "Taisyti", o po to paspaudus "Daugiau" galima paredaguoti tekstą ir tai, kad žinutė buvo taisyta, nebus įrašyta jos apačioje. Tuo gali pasinaudot ar jau naudojasi tie veikėjai, kurie mėgsta ginčų metų kaitalioti savo žinučių turinį, o paskui naiviu žvilgsniu teigt, kad taip nėra rašę...
Comment
-
Nemuškit stipriai, jei toks dalykas jau anksčiau buvo pastebėtas:
Parašius žinutę, tuomet paspaudus "Taisyti", o po to paspaudus "Daugiau" galima paredaguoti tekstą ir tai, kad žinutė buvo taisyta, nebus įrašyta jos apačioje. Tuo gali pasinaudot ar jau naudojasi tie veikėjai, kurie mėgsta ginčų metų kaitalioti savo žinučių turinį, o paskui naiviu žvilgsniu teigt, kad taip nėra rašę...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Man atrodo, kad mažiau nei 2 minutės.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment