Nes lietuvių operatoriai tingi rašytis sutartis su Google ar Apple, kaip Amerikos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mobilus forumas
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKodėl negalima paprasčiausiai nusipirkti paspaudus vieną mygtuką kaip visų kitų softų, ir po to ta suma priskaičiuojama prie telefono sąskaitos?
Kreditinė kortelė yra de facto pats paprasčiausias ir visuotinai plačiausiai paplitęs būdas susimokėti už prekes ir paslaugas internetu.
Įtraukimas į telefono sąskaitą būtų iš principo vartotojui tikrai paprastas ir patrauklus būdas, bet kitą vertus turint omenyje kiek skirtingų ryšio tiekėjų yra, kiek skirtingų sutarčių ir susitarimų reikėtų, negana to ir dykai operatoriai tarpininkauti maty tikrai nenorėtų. Vienu žodžiu, iš principo regis paprastas, bet realiai per daug komplikuotas variantas pasauliniu mastu, lyginant su senu geru ir visiems puikiai pažįstamu atsiskaitymu kortele :-).
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąNes lietuvių operatoriai tingi rašytis sutartis su Google ar Apple, kaip Amerikos.
Comment
-
O su Tapatalk - http://tapatalk.com/ negalima šio forumo skaityti ? Yra tiek Android, tiek iOS aplikacija. Labai puiki programa forumu skaitymui.
Comment
-
Jei integruoti TapaTalk, neveiks ForumRunner, taip man aiskino forumo adminas. Kadangi ForumRunner sekmingai veikia, nera prasmes ji keisti i kita.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Corps Rodyti pranešimąSveiki, ar tikrai dar yra naudojama ir kas nors naudoja ForumRunner programėle ? Kažkaip nei girdėta nei čiupinėta. Kodėl neįdiegiama yra Tapatalk, ji daug patogesni, ir populeriausi visi forumai tikrai naudoja ši buda. Apšvieskit koks forumas naudojasi ta ForumRunner ?
Comment
-
Aš busiu tas įkyrusis, kuris prašys ir prašys vis, kad forumas veiktu patogiai mobiliajam telefone su Tapatalk aplikacija, instrukcija čia: https://tapatalk.com/download_vBulletin.php pirmokas pagal ja mokėtu tai padaryti, nejaugi taip sunku, ar kaip senoliai sakysit, kad man viskas gerai, kiek aš čia gyvensiu, žėkite į ateiti, dauguma ta app naudoja, ji nuolatos atnaujinama, patogu kelti nuotraukas greitai ir t.t. nestovėkite ant vienos vietos.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąForumrunner veikia. Bet pats appsas nėra atnaujinamas.
Dabar MB nebe problema, o ekranai telefonuose pakankamai dideli, kad būtų patogu naršyti įprastus web puslapius.
Comment
Comment