Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumas bus kelioms dienoms uždarytas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Aišku būtų galima padaryt, bet yra šiokie tokie niuansai:
    - Kadangi talpintume Vilniaus savivaldybės puslapyje, greičiausiai naujienos turėtų būt daugiausiai apie Vilnių, nors tai galima išsiaiškint.
    - Šiuo metu talpiname naujienas be naujienų tarnybų sutikimo, kas gali turėt įtakos šiam variantui. Su sutikimu naujienas kainuotų talpint kelis šimtus litų per mėnesį.

Kitavertus, Edd, parašyk man atsakingų asmenų el. pašto adresus
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

hmm..istiesu, tai nemanyciau, kad butu labai gera ideja palikti vien Vilniu jau geriau kaip nors bendrai susimetam.

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Parašė Mantaz
        Aišku būtų galima padaryt, bet yra šiokie tokie niuansai:
        - Kadangi talpintume Vilniaus savivaldybės puslapyje, greičiausiai naujienos turėtų būt daugiausiai apie Vilnių, nors tai galima išsiaiškint.
        - Šiuo metu talpiname naujienas be naujienų tarnybų sutikimo, kas gali turėt įtakos šiam variantui. Su sutikimu naujienas kainuotų talpint kelis šimtus litų per mėnesį.

Kitavertus, Edd, parašyk man atsakingų asmenų el. pašto adresus
        Mantai, geriau nesvarstyk visus įmanomus ir neįmanomus variantus, o pamėgink su jais pasitart. Beje, dėl naujienų platinimo, tai bent jau delfio naujienas galima postinti, tik reikia nurodyti šaltinį

Comment

Parašė Meier
          Mantai, geriau nesvarstyk visus įmanomus ir neįmanomus variantus, o pamėgink su jais pasitart. Beje, dėl naujienų platinimo, tai bent jau delfio naujienas galima postinti, tik reikia nurodyti šaltinį
          Tai be abejo parašysiu jiems, tačiau reik suprast, kad yra ir trūkumų tame variante.

Dėl delfio tai negalima, paskaityk tą prierašiuką, kur būna po pačio delfio naujienom

Beje, adresas būtų ***.vilnius.lt, tai jau kažkaip ir įpareigoja
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Mantai, del delfio naujienu nelabai supratau ka jus cia norit susukti, bet del copyright parasyk sitai tetai :
            monika.garbaciauskaite@delfi.lt

Manau galima susitarti Ji man buvo leidusi delfi naujienas savo tinklalapyje rasyti.

Tik va:
            Laba diena,

kokia konkreciai informacija jus noretumete publikuoti? (leidima
            publikuoti Eltos ir BNS informacija gali duoti tik jie patys, mes - ne
            )

pagarbiai

Monika GarbaĨiauskaitė

...

Pamegink tu parasyti
            %)

Comment

Dėkui už info
              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Ner uz ka. Dar negalima komentaru skyrelio. O siaip delfio rasleva leido.. Tik turbut kaip saltini visvien teks ji nurodyti.
                %)

Comment

Visi seni laiskai mano pasto dezuteje buvo istrinti, nes pati dezute buvo perpildyta, todel pasto adreso ir is viso tu laisku jau nebeatgausim.
                  @Mantaz: Bandyk rasyti is naujo siuo adresu: e.vicemeras@vilnius.lt

O del to, kad vien bus apie Vilniu, tai praeituose laiskuose as rasiau jiems, kad bus apie LT miestu architektura ir pan. - jie nieko del to nesake, bet siaip abejoju, kad jie labai gilinosi - parase, kad po to kai isikels i nauja savivaldybes pastata reiktu jiems parasyti, susitikti ir parodyti ka mes norim pas juos talpinti.

Comment

ach tie biuroktatai

Prie ruso man buvo geriau

Comment

manau, kad naujienos apie vilnių yra skelbiamos vilnius.lt, o dauguma pranešimų spaudai, skelbiame ir mes.
                      Dėl informacijos iš delfio ir etc. Dauguma naujienų, kurias skelbia delfis, galima rasti nemokamoje bns terminalo zonoje ar tai paprasčiausi sutrumpinti firmų pranešimai spaudai, tad nurodžius šaltinį, manau keblumų nebūtų.
                      Aišku raštiškas sutikimas taip pat būtų neprošal.
                      P.S. o gal geriau rašyti tiesiog meras@vilnius.lt
                      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parases meras@vilnius.lt tu greiciausiai jokio atsakymo negausi. e.vicemeras@vilnius.lt yra specialus adresas, pagal laisko turini persiunciamas laiskas ten kur reikia, pvz. i koki nors savivaldybes IT skyriu. Mes praeita karta rasem e.vicemeras@vilnius.lt adresu. Aisku jeigu ka galima pabandyti nusiusti keliais adresais.

Comment

Working...
                        X