Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė 99 Rodyti pranešimą
http://www.bernardinai.lt/file/47794...c6_article.jpg
-------
Dabar rimtai klausiu: kam yra tokia funkcija, kurią įjungus kiti nematyto to nario įverčių juostos? Aš tai jokio skirtumo nematau, vis tiek rašo, kad tu turi tiek ir tiek įverčio taškų. Nebent yra dar kažkas ko aš nežinau...Paskutinis taisė Furbo; 2010.11.25, 23:36.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąČia tik man vienam pradėjo mėtyti????Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
O man kartais ir „Firefox“ mėto kad tokio puslapio, kaip Miestai.net forumas nėra.
(Operacinė sistema – „Baltix GNU/Linux 10.04rc2“)Paskutinis taisė Kitas Džiugas; 2010.11.29, 17:25.
Comment
-
/\ Jooo, ir kaskart šis ERROR atsiranda vakarais, apie 21-22 valandą...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimą/\ Jooo, ir kaskart šis ERROR atsiranda vakarais, apie 21-22 valandą...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimą/\ Jooo, ir kaskart šis ERROR atsiranda vakarais, apie 21-22 valandą..."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąGal saitas užkrautas?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment