Parašė Combat
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąAr tas peržiūras skaičiuoja tiktai su registruotais nariais, ar ir su svečiais?
Atvaizdas
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąSutelkti visas jėgas ir nustoti čia lankytis Kita vertus, tai gali būti per daug sudėtinga užduotisKapitalizmas – sistema atgyvenusi, vedanti į niekur.
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąKaip kinta nario būsenos (prievardis): Naujokas;Patyręs;Senbuvis ir t.t. ?
Ar kiek pranešimų parašo ar pagal įvertį ar kaip nors kitaip...?gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąDzin čia tie prievardžiai, gali nors dabar užsirašyti ModeratoriusMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Combat Rodyti pranešimąIr pirmas, ir antras teiginys teisingas. Kaip čia praeisi pro šalį, kai žinai, jog ten esi?
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąO... koks čia voras?(spider)
Atvaizdas
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąSutelkti visas jėgas ir nustoti čia lankytis Kita vertus, tai gali būti per daug sudėtinga užduotis
Siulyciau ''uzvaziuoti'' ant eimanto, tas turi daug kompleksu ir is karto deda bana...:-))Paskutinis taisė praeivis; 2010.08.09, 21:47.
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąParasyk tiesa apie prorusiskai nusiteikusius moderatorius ir jie tave automatiskai pasalins is forumo:-))www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąMan tos tiesos rašyti nereikia, forumo administracija puikiai žino ką apie juos galvoju
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąIr ką galvoji apie prorusiškai nusiteikusią forumo administraciją?
As atsakysiu uz amiko. Parases bet koki bloga fakta apie rusija ,busi pasalintas bent menesiui is forumo.
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąAs atsakysiu uz amiko. Parases bet koki bloga fakta apie rusija ,busi pasalintas bent menesiui is forumo.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąŠmeižti šiaip jau nėra padoru. Jei turi konkretų pavyzdį, tuomet tą pavyzdį ir dėstyk. Šis forumas nesilaiko prorusiškos ar rusofobiškos ar kokios nors panašios politikos.
Nesiruosiu nieko irodineti ir ko gero niekam mano nuomone nera svarbi,bet esu pats asmeniskai daugybe kartu pasalintas is forumo uz priesrusiskus komentarus. Tiesa visa tai buvo formuluojama arba kazkokiu taisykliu nesilaikymu, arba nenaudojimu lietuvisko srifto,arba didziuju raidziu nenaudojimo ( negerbimo) , kai buvo kalbama apie brazauska.
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąNesiruosiu nieko irodineti ir ko gero niekam mano nuomone nera svarbi,bet esu pats asmeniskai daugybe kartu pasalintas is forumo uz priesrusiskus komentarus. Tiesa visa tai buvo formuluojama arba kazkokiu taisykliu nesilaikymu, arba nenaudojimu lietuvisko srifto,arba didziuju raidziu nenaudojimo ( negerbimo) , kai buvo kalbama apie brazauska.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąNesiruosiu nieko irodineti ir ko gero niekam mano nuomone nera svarbi,bet esu pats asmeniskai daugybe kartu pasalintas is forumo uz priesrusiskus komentarus. Tiesa visa tai buvo formuluojama arba kazkokiu taisykliu nesilaikymu, arba nenaudojimu lietuvisko srifto,arba didziuju raidziu nenaudojimo ( negerbimo) , kai buvo kalbama apie brazauska.
Neslėpsiu, jog vienas iš labiausiai nepatinkančių administratorių - Romas. Vien dėl to, jog esu gavęs didelę krūvą neigiamų įverčių iš jo pusės, su komentarais: "Čia už sugaištą laiką valant šiukšles Alytaus temose"; "Gal šitaip ("tu.. tu..") polemizuok asmeninėmis žinutėmis"; "Nusišnekėjimas", ar dar įvairiomis frazių formomis. Na, jeigu tikrai būčiau to nusipelnęs, tada galima ir skirti neigiamą įvertį. O čia - už nieką tikra ta žodžio prasme. Jeigu administratoriui Romui nepatinka valyti šiukšles, tegu ir nevalo, plius jam to daryti nieks neliepė. O galiausiai, po skiriamo įverčio pasinaudoja savo "dievo" galiomis ir pranešimą ištrina, o aš net negaliu pasižiūrėt dėl ko gavau "dovanėlę".
Greičiausiai, Romas, perskaitęs šį tekstą dar skirs kokį įvertį, o pranešimą ištrins.
Comment
Comment