Kodėl išbanintas VLR?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąO tai negavai paaiškinimo už ką? Ar daug smulkesnių surinkai Golden collection?
Žinutė buvo parašyta iš telefono ir joje buvo kažkiek prisegtų nuotraukų (printscreenų).
Ant telefono atrodė normaliai, o per skaitant per kompiuterį forumas kitaip pateikė ir tie printscreenai užėmė daug vietos.
Už tai gavau baną mėnesiui.
Comment
-
Kažkaip jaučiasi, kad nemažai dalyvių buvo išbaninyi nė už ką ir paliko forumą ar bent jau nedalyvauja diskusijose. Nežinau, kodėl taip daroma, gal norima apvalyt nuo tam tikrų diskusijų, bet nors jos gal ir nebuvo turiningos, bet bent jau kūrė tam tikra dinamiką. Dabar forumas tampa panašus į Brežnevo laikų “Komjaunimo tiesą”.
- 1 patinka
Comment
-
Aš tai nelabai suprantu, kaip žmonės sugeba tuos banus gauti? Šitiek metų forume, na esu gavęs keletą smulkių pražangų (ant pirštų galima suskaičiuoti) bet jos nesusikaupia iki išbanininmo. Nors tikrai nerašinėdavau "pagal vieną tiesą", jaunesniais studentiškais laikais iš viso turėjau tokių kiek... Originalesnių nuomonių (dabar gėda prisiminti), dažnai čia susiginčydavom. Ką reikia TOKIO sugebėti rašinėti, kad pražangos susikauptų iki bano? Tai jeigu jos susikaupia, tai suprantama kad čia ne pavienis koks paslydimas, bet pastovūs chroniški dalykai. Kaip taip sugebama?
Aš turbūt per geras berniukas, pas mane ir mokykloje pažymių knygelės pastabų skiltis buvo tuščia, kai kitiems kai kuriems tekdavo papildomus lapus įklijuoti. Už KET irgi neatsimenu prieš kiek metų esu baudą gavęs.Paskutinis taisė Tomizmas; 2025.04.05, 04:22.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAš tai nelabai suprantu, kaip žmonės sugeba tuos banus gauti? Šitiek metų forume, na esu gavęs keletą smulkių pražangų (ant pirštų galima suskaičiuoti) bet jos nesusikaupia iki išbanininmo. Nors tikrai nerašinėdavau "pagal vieną tiesą", jaunesniais studentiškais laikais iš viso turėjau tokių kiek... Originalesnių nuomonių (dabar gėda prisiminti), dažnai čia susiginčydavom. Ką reikia TOKIO sugebėti rašinėti, kad pražangos susikauptų iki bano? Tai jeigu jos susikaupia, tai suprantama kad čia ne pavienis koks paslydimas, bet pastovūs chroniški dalykai. Kaip taip sugebama?
Aš turbūt per geras berniukas, pas mane ir mokykloje pažymių knygelės pastabų skiltis buvo tuščia, kai kitiems kai kuriems tekdavo papildomus lapus įklijuoti. Už KET irgi neatsimenu prieš kiek metų esu baudą gavęs.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąAš tai nelabai suprantu, kaip žmonės sugeba tuos banus gauti? Šitiek metų forume, na esu gavęs keletą smulkių pražangų (ant pirštų galima suskaičiuoti) bet jos nesusikaupia iki išbanininmo. Nors tikrai nerašinėdavau "pagal vieną tiesą", jaunesniais studentiškais laikais iš viso turėjau tokių kiek... Originalesnių nuomonių (dabar gėda prisiminti), dažnai čia susiginčydavom. Ką reikia TOKIO sugebėti rašinėti, kad pražangos susikauptų iki bano? Tai jeigu jos susikaupia, tai suprantama kad čia ne pavienis koks paslydimas, bet pastovūs chroniški dalykai. Kaip taip sugebama?
Aš turbūt per geras berniukas, pas mane ir mokykloje pažymių knygelės pastabų skiltis buvo tuščia, kai kitiems kai kuriems tekdavo papildomus lapus įklijuoti. Už KET irgi neatsimenu prieš kiek metų esu baudą gavęs.
- 1 patinka
Comment
-
Jo, yra tokių niuansų. Šiaip tai jeigu žmogui viskas galvoj gerai, jo amžius nepaveiks (nebent jau gilioje senatvėje dėl tam tikrų senatvinių ligų - bet ar daug turime forume tokio amžiaus narių, kai jau realiai gresia demencija?), o mėnulio fazės irgi veikia tik tada, kai yra kažkokių negydytų problemų, kurios paūmėja. Kai jų nėra - tai nėra kam ir paūmėti.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimądvi smulkios pražangos = banas savaitei. O pražangos yra pagal modetarorių nuotaikas.
Turint omenyje mėnesio baną, sakyčiau kad 8/10, tik nesuprantu kodėl.
Taip, joje prisegti printscreenai skaitant iš kompo užėmė daug vietos. Bet šitą pastebėjau tik gavęs mėnesio baną, nes rašiau iš telefono ir mano telefono naršyklėje atrodė labai normaliai. suoliuojantis parašė labai gerą atsakymą. Norėjau atrašyti kad JAV yra ne viena ir ne dvi dešimtis profesijų/specialybių kur ganėtinai lengva gauti 2x, 3x ar 5x didesnę algą nei V.Europoje. Nelabai suprantu kodėl tokie dideli skirtumai pasidarė. Prieš kokių 10 metų lygtais nebuvo. Nebegalėjau atrašyti nes buvau užbanintas, tai tiek to.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO kas negerai?
Galbūt kažko nematau ir galbūt viskas gerai.
Bet už ką mėnesio banas?
Tik pradedu dalyvauti kažkokioj diskusijoje ir p*** banas už neaišku ką. Jeigu neklystu, čia buvo jau trečias banas šiemet. Turbūt didžiąją metų dalį buvau užbanintas.
Šiame forume yra labai gerų diskusijų, įžvalgų ir informacijos kurios nėra niekur kitur. Informacijos kokybė apie LT miestų vystymasi, problemas, galimybes ir t.t. yra geresnė nei bet kokiam kitam šaltinyje. Šiame kontekste, moderatoriai daro labai vertingą indėlį ne tik forumui, bet ir Lietuvai. Be jų, tiesiog nebūtų šito forumo. Forumo kuris Lietuvoje yra unikalus tiek jau esama informacija, tiek galimybe pasikeisti informacija, įžvalgomis ar gauti atsakymų. Yra kvailų diskusijų, bet viską susumavus, vistiek labai gerai. Daugeliu atveju daug geriau nei LT spauda. Pats forumas labai gerai. Bet žiūrint iš mano pusės – jeigu esu pastoviai baninamas už neaišku ką, man asmeniškai nelieka nieko kito kaip palinkėti sėkmės ir atsisveikinti.Paskutinis taisė Taj Mahal; 2025.04.07, 10:41. Priežastis: Pakeista spalva, kur apie forumą o ne apie (all things considered) nereikšmingą manęs baninimą
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąReiškia, nusisneki, net jei tau atrodo ir kitaip
Visi galimi nusišnekėjimai tokiu atveju joje. Man nesimato.
Respectfully, manau kad ta žinutė ir iš jos prasidėjusi diskusija yra geresnė nei absoliučiai visos žinutės kurias šiuo metu rodo tavo žinučių istorija:
https://www.miestai.net/forumas/member/185-liutass
- 1 patinka
Comment
Comment