Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Klausimai apie forumą

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Taip niekas ir neatsakė, už ką pašalintas Obi-Wan Kenobi ir kokiu tikslu vienas moderatorius jį viešai įžeidinėjo, bet kol kas net neatsiprašė.

Comment

Romai, už pasikartojačius klausimus tuoj bus įspėjimai. Jau sakiau, kad į klausimus už ką kas pašalintas aš daugiau neatsakinėsiu. Jei koks kitas moderatorius atsakys - neprieštarausiu.

P.S. Turėtum džiaugtis, kad tau banas buvo nuimtas savaite anksčiau. Kitą kartą tokios klaidos nebedarysiu.
      Paskutinis taisė digital; 2025.02.11, 21:57.

Comment

Parašė bato_usai Rodyti pranešimą
        Keista, kad pirmame nematoma nurodyto pažeidimo, kad ir smulkaus. Nes nėra malonu, nei skoninga skaitant temą tokį aprašą aptikti.
        Nežinau kokio lygio snowflake'u reikia būti, kad toks ironiškas pranešimas sukeltų kažkokią nemalonią emociją.

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
          P.S. Turėtum džiaugtis, kad tau banas buvo nuimtas savaite anksčiau. Kitą kartą tokios klaidos nebedarysiu.
          Ačiū už perspėjimą.
          Kitą kartą žymioji troleibusinė nuotrauka bus cituojama be apkarpytų užtemdytų kraštų.

Beje, per 20 metų mano nuotraukas kolegos ne kartą ėmė ir jei pataisydavo, sujungdavo į panoraminę ar panaudodavo kitame kontekste, tai man niekuomet dėl to nekildavo jokių problemų. Labai tikiuosi,kad tiems kolegoms kurie taip darė, negrės jokios baudos ir pašalinimai porai savaičių.
          Mano vienintelis noras, kad būtų nurodoma autorystė ir nuoroda, iš kur paimta.

Kai įdedi į forumą kelias dešimtis tūkstančių nuotraukų ir kai įdedi vos ne vieną nuotrauką ir tą pačią pro troleibuso langą, tai požiūris į nuotraukos naudojimą šiek tiek skiriasi.
          Paskutinis taisė Romas; 2025.02.11, 22:15. Priežastis: Ačiū už įspėjimą >> Ačiū už perspėjimą

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
            Beje, per 20 metų mano nuotraukas kolegos ne kartą ėmė ir jei pataisydavo, sujungdavo į panoraminę ar panaudodavo kitame kontekste, tai man niekuomet dėl to nekildavo jokių problemų. Labai tikiuosi,kad tiems kolegoms kurie taip darė, negrės jokios baudos ir pašalinimai porai savaičių.
            Tik nedėdavo kaip tavo citatų. Ar tau rimtai nesigauna suprasti, kame problema?

Kai įdedi į forumą kelias dešimtis tūkstančių nuotraukų ir kai įdedi vos ne vieną nuotrauką ir tą pačią pro troleibuso langą, tai požiūris į nuotraukos naudojimą šiek tiek skiriasi.
            Nesiskiria. Kaip tik žvyrkelių ir postsovietinių skylių entuziastų forume mažuma.

Comment

Taip niekas ir neatsakė, už ką pašalintas Obi-Wan Kenobi ir kokiu tikslu vienas moderatorius jį viešai įžeidinėjo, bet kol kas net neatsiprašė.
              Perskaičiau kelioliką to Obi Kenobi postų. Nei vieno įžeidimo kitam asmeniui. Taip, požiūris jo savotiškas, na bet mes juk ne Šiaurės Korėjoje?

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                Nesiveliant į diskusijas dėl kitų paminėtų dalykų, "tujinimas" forume visada buvo norma nuo pat jo atsiradimo. Tiesą sakant, kiek pamenu, lygiai tas pats galiojo ir kituose tokio tipo forumuose nuo pat jų pirmų dienų. Tik vėliau kai kurie susigalvojo kitus vadinti "jūs" dėl velnias žino kokių priežasčių ir vis paminėti "tujinimą" kaip kažkokią priblemą. Dėl to siūlyčiau forumuose "tujinimo" nepriimti kaip nors asmeniškai ar, juo labiau, kaip kokio nors nepagarbos rodymo, nes tai yra vienas iš neginčijamų old school forumų features'ų.
                Seniau gal ir taip - forumai, nickneimai... Bet dabar, tarkim FB komentaruose išsivystančiose diskusijose - žmonės kreipiasi į vienas kitą jūs. Nesigautų man, tiesiog neprisiversčiau, į žmogų kurio nepažįstu, kreiptis tu. Gal daug ką lemia tai, kad FB ir kituose panašiuose soc. tinkluose žmonės paprastai būna su savo nuotraukomis ir užsirašę tikrus vardus ir pavardes - tai kažkiek įpareigoja bendrauti kaip įprasta realiame gyvenime, nes matai realų asmenį. Forumai, vis gi, būdavo terpė su slapyvardžiais, avatarais, kas sukuria kiek kitokį vienas kito priėmimą, ne kaip feisų su konkrečiais vardais ir pavardėmis, bet kaip tam tikrų personažų. Gal dėl to.

Šiame forume pats pajaučiau, kad ką seniau pažįstu ir esam daugiau diskutavę, kreipiuosi tu, bet jeigu žmogus naujas ar mažai teko su juo bendrauti, kreipiuosi jūs. Savaime kažkaip.

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                Forumų dvasia visada buvo, kad ale draugai bendrauja.
                Kad draugai tai kažin, nes tas bendravimas dažnai būna toks... Neypatingai draugiškas. Gal labiau klasiokai - grupiokai - bendradarbiai tarp kurių pasitaiko visko - ir gero ir blogo, bet paprastai tarp jų būna familiarumas ir nedaug ceremonijų, manieringumų.

Parašė Red Neck Rodyti pranešimą
                Sutikit, kad pasakymas "jūs esate durnius" skamba pagarbiau
                Tai tarkim Užkalnis niekada nesako žmonėms tu. Net visokias besikoliojančias Zoses siunčia maždaug "ponia, maloniai prašyčiau jus eiti nx nuo mano sienos ir daugiau nesirodyti, arba blokuoju".
                Paskutinis taisė Tomizmas; 2025.02.12, 08:22.
                Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
                  Tie kas saugo invazinius medžius ir šabakštynus yra idiotai, tuo labiau, kad šitas dar ir kažkoks nupešiotas, kreivas.
                  Parašė spekas Rodyti pranešimą
                  Vau. Tiesiog vau.
                  Atnaujinimas:
                  Dabar pagalvojau, - galbūt nesupratau jūsų sarkazmo : ). Jei tai buvo sarkazmas tuomet jo nesupratau, nes bendravimo skaitmeninėje erdvėje minusas tas, kad nematai žmogaus kūno kalbos (kas sudaro apie 70% žmonių komunikacijos).
                  Kolegai spekas pavyko labai subtiliai pavadinti nepagarbų ir chamišką bendravimą viešoje erdvėje - įvardinta kitais žodžiais, bet esmė nesikeičia.

Comment

Verčiu puslapį
                    O forume galima taip freepostint?

Comment

Paaiškinau toje temoje.

Comment

Paaiškinau toje temoje.
                        Romka, čia jau kažkas labai labai subtilaus nes nelabai suprantu kodėl tai buvo adresuota man.
                        Click image for larger version

Name:	SmartSelect_20250215_235536_Chrome.jpg
Views:	218
Size:	238,4 kB
ID:	2183706

Comment

Romka, čia jau kažkas labai labai subtilaus nes nelabai suprantu kodėl tai buvo adresuota man.
                          Akivaizdu - nes esi konservatorių botas.

Comment

čia jau kažkas labai labai subtilaus nes nelabai suprantu kodėl tai buvo adresuota man.
                            Buvo adresuota kitam - atsakymas Ignalinai dėl Lenkijos kelių buvo Lenkijos kelių temoje.
                            O apie medžius ir kūno kalbą diskutuokite su kolegomis, su kuriais ta diskusija buvo pradėta Medžių temoje.

P.S. Niekaip neišeina neprasivardžiavus. Negi toks chamas esi ir realiame gyvenime?.
                            Šiame forume yra neblogų tamstos nuotraukų, galima dar kai ką gero apie patį pasakyti. Bet toks bendravimas nėra malonus.
                            Paskutinis taisė Romas; 2025.02.17, 15:37.

Comment

P.S. Niekaip neišeina neprasivardžiavus. Negi toks chamas esi ir realiame gyvenime?.
                              Didžiasalis entered the chat.

Comment

Paaiškinau toje temoje.
                                Ačiū už pridėtą subtilų įžeidimą:

Nors ir pridėjai turinio, bet tas pranešimas vis tiek nekuria jokios vertės ir yra grynas freepostas. Argumentas „tam, kad žemėlapis būtų kartu su aprašymu“ gan juokingas - čia ne asmeninis Instagram profilis, kur gali įkelti tuščių nuotraukų, kad feed'as atrodytų gražiau.

Comment

Tamstos kabinėjimasis prie visko kas rašoma ar rodoma jau net nebeerzina.
                                  Ir iš kur pas patį tiek entuaziazmo ne pačiam ką nors kurti, o kitiems dergti.

Prašom geriau įkelti savo nuotraukų. Negi teks vêl cituoti tą beveik vienintelę ir nepakartojamą nuotrauką iš troleibuso.
                                  Paskutinis taisė Romas; 2025.02.16, 01:34.

Comment

Jei tik ta nuotrauka kelia laimę, nors ir fototapetą iš jos gali pasidaryti.
                                    Ir jei nesugebama naudotis forumo filtrais ieškant kitų nuotraukų, patarčiau pasinaudoti Google.

Comment

Turiu tureto sindromą.

Comment

Gal metas forume įkurti atskirą temą peštynėms? Nusibodo matyti, kaip galybė normalių temų skirtų padorioms diskusijoms teršiamos bereikalingais vaidais, apsižodžiavimais ir purvo svaičiojimu. Gal jau baikit – ir vieni, ir kiti.

Comment

Jeigu aš pradėčiau keršyti visiems kas mane čia per 19 metų kuo pavadino, įžeidė, neteisingai pasielgė, sukonfliktavom ar kažkaip kitaip užgavo mano jautrios ružavos sielos stygas - nebūtų kada rašyti normaliomis temomis. Beje, tai galioja ir realiame gyvenime. Šitaip greit galima likti vienam.
                                          Snowflakes will attack U <3

Comment

Working...
                                          X