Taip niekas ir neatsakė, už ką pašalintas Obi-Wan Kenobi ir kokiu tikslu vienas moderatorius jį viešai įžeidinėjo, bet kol kas net neatsiprašė.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Romai, už pasikartojačius klausimus tuoj bus įspėjimai. Jau sakiau, kad į klausimus už ką kas pašalintas aš daugiau neatsakinėsiu. Jei koks kitas moderatorius atsakys - neprieštarausiu.
P.S. Turėtum džiaugtis, kad tau banas buvo nuimtas savaite anksčiau. Kitą kartą tokios klaidos nebedarysiu.Paskutinis taisė digital; 2025.02.11, 21:57.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė bato_usai Rodyti pranešimąKeista, kad pirmame nematoma nurodyto pažeidimo, kad ir smulkaus. Nes nėra malonu, nei skoninga skaitant temą tokį aprašą aptikti.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąP.S. Turėtum džiaugtis, kad tau banas buvo nuimtas savaite anksčiau. Kitą kartą tokios klaidos nebedarysiu.
Kitą kartą žymioji troleibusinė nuotrauka bus cituojama be apkarpytų užtemdytų kraštų.
Beje, per 20 metų mano nuotraukas kolegos ne kartą ėmė ir jei pataisydavo, sujungdavo į panoraminę ar panaudodavo kitame kontekste, tai man niekuomet dėl to nekildavo jokių problemų. Labai tikiuosi,kad tiems kolegoms kurie taip darė, negrės jokios baudos ir pašalinimai porai savaičių.
Mano vienintelis noras, kad būtų nurodoma autorystė ir nuoroda, iš kur paimta.
Kai įdedi į forumą kelias dešimtis tūkstančių nuotraukų ir kai įdedi vos ne vieną nuotrauką ir tą pačią pro troleibuso langą, tai požiūris į nuotraukos naudojimą šiek tiek skiriasi.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąBeje, per 20 metų mano nuotraukas kolegos ne kartą ėmė ir jei pataisydavo, sujungdavo į panoraminę ar panaudodavo kitame kontekste, tai man niekuomet dėl to nekildavo jokių problemų. Labai tikiuosi,kad tiems kolegoms kurie taip darė, negrės jokios baudos ir pašalinimai porai savaičių.
Parašė Romas Rodyti pranešimąKai įdedi į forumą kelias dešimtis tūkstančių nuotraukų ir kai įdedi vos ne vieną nuotrauką ir tą pačią pro troleibuso langą, tai požiūris į nuotraukos naudojimą šiek tiek skiriasi.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąTaip niekas ir neatsakė, už ką pašalintas Obi-Wan Kenobi ir kokiu tikslu vienas moderatorius jį viešai įžeidinėjo, bet kol kas net neatsiprašė.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNesiveliant į diskusijas dėl kitų paminėtų dalykų, "tujinimas" forume visada buvo norma nuo pat jo atsiradimo. Tiesą sakant, kiek pamenu, lygiai tas pats galiojo ir kituose tokio tipo forumuose nuo pat jų pirmų dienų. Tik vėliau kai kurie susigalvojo kitus vadinti "jūs" dėl velnias žino kokių priežasčių ir vis paminėti "tujinimą" kaip kažkokią priblemą. Dėl to siūlyčiau forumuose "tujinimo" nepriimti kaip nors asmeniškai ar, juo labiau, kaip kokio nors nepagarbos rodymo, nes tai yra vienas iš neginčijamų old school forumų features'ų.
Šiame forume pats pajaučiau, kad ką seniau pažįstu ir esam daugiau diskutavę, kreipiuosi tu, bet jeigu žmogus naujas ar mažai teko su juo bendrauti, kreipiuosi jūs. Savaime kažkaip.
Parašė Gator Rodyti pranešimąForumų dvasia visada buvo, kad ale draugai bendrauja.
Parašė Red Neck Rodyti pranešimąSutikit, kad pasakymas "jūs esate durnius" skamba pagarbiauPaskutinis taisė Tomizmas; 2025.02.12, 08:22.Snowflakes will attack U <3
- 4 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąTie kas saugo invazinius medžius ir šabakštynus yra idiotai, tuo labiau, kad šitas dar ir kažkoks nupešiotas, kreivas.Parašė spekas Rodyti pranešimąVau. Tiesiog vau.
Atnaujinimas:
Dabar pagalvojau, - galbūt nesupratau jūsų sarkazmo : ). Jei tai buvo sarkazmas tuomet jo nesupratau, nes bendravimo skaitmeninėje erdvėje minusas tas, kad nematai žmogaus kūno kalbos (kas sudaro apie 70% žmonių komunikacijos).
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąPaaiškinau toje temoje.
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Romka, čia jau kažkas labai labai subtilaus nes nelabai suprantu kodėl tai buvo adresuota man.
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąčia jau kažkas labai labai subtilaus nes nelabai suprantu kodėl tai buvo adresuota man.
O apie medžius ir kūno kalbą diskutuokite su kolegomis, su kuriais ta diskusija buvo pradėta Medžių temoje.
P.S. Niekaip neišeina neprasivardžiavus. Negi toks chamas esi ir realiame gyvenime?.
Šiame forume yra neblogų tamstos nuotraukų, galima dar kai ką gero apie patį pasakyti. Bet toks bendravimas nėra malonus.Paskutinis taisė Romas; 2025.02.17, 15:37.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąP.S. Niekaip neišeina neprasivardžiavus. Negi toks chamas esi ir realiame gyvenime?.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąPaaiškinau toje temoje.
Nors ir pridėjai turinio, bet tas pranešimas vis tiek nekuria jokios vertės ir yra grynas freepostas. Argumentas „tam, kad žemėlapis būtų kartu su aprašymu“ gan juokingas - čia ne asmeninis Instagram profilis, kur gali įkelti tuščių nuotraukų, kad feed'as atrodytų gražiau.
Comment
-
Tamstos kabinėjimasis prie visko kas rašoma ar rodoma jau net nebeerzina.
Ir iš kur pas patį tiek entuaziazmo ne pačiam ką nors kurti, o kitiems dergti.
Prašom geriau įkelti savo nuotraukų. Negi teks vêl cituoti tą beveik vienintelę ir nepakartojamą nuotrauką iš troleibuso.Paskutinis taisė Romas; 2025.02.16, 01:34.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąP.S. Niekaip neišeina neprasivardžiavus. Negi toks chamas esi ir realiame gyvenime?.
- 3 patinka
Comment
-
Jeigu aš pradėčiau keršyti visiems kas mane čia per 19 metų kuo pavadino, įžeidė, neteisingai pasielgė, sukonfliktavom ar kažkaip kitaip užgavo mano jautrios ružavos sielos stygas - nebūtų kada rašyti normaliomis temomis. Beje, tai galioja ir realiame gyvenime. Šitaip greit galima likti vienam.Snowflakes will attack U <3
- 5 patinka
Comment
Comment