Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Klausimai apie forumą

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
    Faktas labai paprastas - paėmei mano nuotrauką, ją apkarpei ir įsikėlei į savo imgur'ą, bei bandei prakišti ją kaip mano citatą.
    Originali
    Parašė Ignalina Rodyti pranešimą
    O ką, trūkdo, nisugibi apeici?
    Click image for larger version  Name:	20231002_170330.jpg Views:	1318 Size:	365,2 kB ID:	2079687
    Apkarpyta nuotrauka,

O, geras - tikrai apkarpyta itin "vertinga" viršutinė dalis.
    Dėl jos verta pasiskųsti, kad kažkas būtų pašalintas.

Vienintelė ir nepakartojama nuotrauka - tikrai reikia skųstis dėl apkarpymo.
    Paskutinis taisė Romas; 2025.02.09, 18:14. Priežastis: Papildomai įdėta originali nuotrauka :)

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
      O, geras - tikrai apkarpyta itin "vertinga" viršutinė dalis.
      Dėl jos verta pasiskųsti, kad kažkas būtų pašalintas.

Vienintelė ir nepakartojama nuotrauka - tikrai reikia skųstis dėl apkarpymo.
      Fakto tai nekeičia. Tavo nuotraukų forumo nariai nesisavina, nemodifikuoja ir nekelia kaip tavo citatų. Kaip ir logiška, kad tas pats turėtų galioti ir tau?

Comment

Siūlau šitą hemorojų užraukti, pastangas nukreipti griovių kasimui, o uždirbtus pinigus paaukoti RADAROM ar kitoms NVO kacapų žudymo efektyvumo didinimui.
        Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Romai, bent jau kol kas tavo paklodės nesiruošiu skaityti, bet tamstai tiesiog įspėjimas - jei toks nusižengimas pasikartos, bus vėl pražanga.

Comment

Prašom aiškiau išsireikšti, už ką ketini skirti pražangą " jei pasikartos":
            - jei bus apkarpoma cituojama nuotrauka su troleibusu (atseit " klastotė", tik neaišku kuris punktą paeiidžiau) ar nenurodant pranešimo koordinačių
            - jei išvis bus cituojama ta nuotrauka su troleibusu;
            - ar jei bus bet koks bandymas paprieštarauti tavo proteže iš rytinio Lietuvos pakraščio - nepaisaknt jo chamiškumo, įžeidinėjimų ar net atviro tautinės nepykantos kurstymo.

O kad tam piliečiui nepaisant nieko skirsi tik įverčius, o ne nuobaudas, tai turbūt pagal nutylėjimą įeina į šitą "paketą".

Comment

Jei bus suklastota cituojama žinutė. Kokie to požymiai jau rašiau aukščiau, bet ypatingai nesuprantantiems paaiškinu - paspaudus ženkliuką ">>" turi pamatyti originalią žinutę, ir cituojama neturi skirtis. Ji gali būti sumažinta, ištrinta dalis teksto, bet negali būti pakeista ar pridėta.

Comment

Ok, nors vaizdas be užtemdytų pakraščių gražesnis, (galėjo ir pats autorius parodyti bent kiek savigarbos ir aptvarkyti prieš keldamas į viešumą), bet ta troleibusinė nuotrauka bus cituojama su visais netobulumais ir tik iš originalaus šaltinio.

Comment

Ok, nors vaizdas be užtemdytų pakraščių gražesnis, (galėjo ir pats autorius parodyti bent kiek savigarbos ir aptvarkyti prieš keldamas į viešumą), bet ta troleibusinė nuotrauka bus cituojama su visais netobulumais ir tik iš originalaus šaltinio.
                  Džiugu, kad ji tau kelia tokį lytinį susijaudinimą, kad negali nustoti jos cituoti.

Comment

Ne, tiesiog kai polemizuodamas nusišneki ar demonstruoji ribotą požiūrį į pasaulį, tai ta viena (ir gal tavo vienintelė) nuotrauka labai gerai paaiškina, kodėl tai taip dažnai atsitinka.
                    Paskutinis taisė Romas; 2025.02.10, 09:28.

Comment

Ne, tiesiog kai polemizuidamas nusišneki ar demonstruoji ribotą požiūrį į pasaulį, tai ta viena (ir gal tavo vienintelė) nuotrauka labai gerai paaiškina, kodėl tai taip dažnai atsitinka.
                      Jei matau pasaulį ne iš už dyzelio vairo, tai vadinasi ribotas požiūris?
                      Jei naudojiesi VT, tai esi lochas ir tavo nuomonė nieko nereiškia?

Džiugu, kad šiame forume dauguma narių gyvena vakarietiškomis vertybėmis ir yra išaugę iš 90-ųjų mąstysenos. Ir tik keli (arba vienas) iki šiol gyvena pagal paniatkes. Nors nieko nuostabaus, kai taip dažnai lankaisi visokiose postsovietinėse skylėse - ten turėtum rasti daug bendraminčių.

Comment

Kodėl pašalintas Obi-Wan Kenobi?

Negi už paklausimą airBaltic temoje, kai nežinojo, ką reiškia ekonomistų žargonu santrumpa DU, dėl ko susilaukė įžeidinėjimo iš moderatoriais.

Parašė digital Rodyti pranešimą
                        Darbo užmokestis, "durniau".
                        Kabutės buvo uždėtos tą pačią dieną vėliau.

Nors už įžeidinėjimą moderatorius laikydamasis taisyklių turėtų pats sau skirti pražangą (ar paprašyti kito moderatoriaus tą padaryti), o ne vartytis iš situacijos dėdamas kabutes.

Comment

Tylėjau ilgai ir kantriai. Romka mane buvo užblokavęs, kai buvo moderatorius, dėl politinių pažiurų (nebuvo nei keiksmų, nei kažkieno žeminimas). Gerai kad sukūriau kitą anketą ir susisiekiau su kitu moderatoriumi, dėl ko jis neteko moderatoriaus teisių. Žmogelis turi polinkį į sociopatiją.

Comment

Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
                            Tylėjau ilgai ir kantriai. Romka mane buvo užblokavęs, kai buvo moderatorius, dėl politinių pažiūrų (nebuvo nei keiksmų, nei kažkieno žeminimas). .
                            Gauta pražanga: Forumo taisyklių nepaisymas 2021.03.21, 09:48
                            Dear RokasLT, You have received an infraction at Miestai ir architektūra. Reason: Forumo taisyklių nepaisymas ------- Prašom apsieiti be keiksmažodžių ------- (...) Original Post: https://www.miestai.net/forumas/foru...47#post1870447
                            Parašė RokasLT
                            Joptvaimat, o kur bomžai myš ir šiks, o juos fotografuos japonų turistai?!

Warning Received: Provokavimas 2020.07.08, 07:37
                            Dear RokasLT, You have received a warning at Miestai ir architektūra. Reason: ------- Provokavimas .. ------- Original Post: https://www.miestai.net/forumas/foru...26#post1813626

Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                            "Yra melas, yra didelis melas ir yra statistika."
                            Parašė RokasLT
                            Yra ligonis, yra didelis ligonis ir yra Aleksio.

Čia pražangos ne už "politines pažiūras", o už elementorišką chamiškumą ir įžeidinėjimus.
                            O gal jau įsteigta chamų partija?

Comment

Nei už pirmą, nei už antrą žinutę aš pražangų neduočiau. Manau, kad forumas dabar geresnis.

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
                                Nei už pirmą, nei už antrą žinutę aš pražangų neduočiau.
                                O už ką pražangą gavo Obi-Wan Kenobi?
                                Ir ar tikrai reikėjo jį įžeidinėti?

Comment

Na aš čia naujokas, gal man nederėtų, kištis, bet WOW! Ar aš teisingai supratau? Forumo moderatoriai vadina dalyvius durniais ir dar tuos dalyvius patys banina?

Comment

Parašė Red Neck Rodyti pranešimą
                                    Na aš čia naujokas, gal man nederėtų, kištis, bet WOW! Ar aš teisingai supratau? Forumo moderatoriai vadina dalyvius durniais ir dar tuos dalyvius patys banina?
                                    Na čia panašu forumo "elitas" savo senas žaizdas laižosi... tad atsipalaiduok, užsipirk spragėsių (kuo daugiau) ir mėgaukis reginiu...

Comment

Parašė Red Neck Rodyti pranešimą
                                      Įkišiu savo trigrašį. Forume išties pastaruoju metu (turiu omenyje kelis paskutinius metus) trūksta elementarios pagarbos vienas kitam. Tujinimas, automarozai, durniai, uostyk dyzelį - nu wtf, negi toks turi būti bendravimas? Negi taip sunku, netgi turint kitokias nuomones, bendrauti korektiškai, be asmeniškumų.

Comment

Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą

Įkišiu savo trigrašį. Forume išties pastaruoju metu (turiu omenyje kelis paskutinius metus) trūksta elementarios pagarbos vienas kitam. Tujinimas, automarozai, durniai, uostyk dyzelį - nu wtf, negi toks turi būti bendravimas? Negi taip sunku, netgi turint kitokias nuomones, bendrauti korektiškai, be asmeniškumų.
                                        Sutinku su viskuo apart tujinimą. Tujinimas 2025 metais turėtų būti norma, o ne kažkoks pseudo-nepagarbos rodymas. Visus savo draugus tujinu ir tai nėra nepagarbos rodymas. Kaip tik atvirkščiai. Mane irgi visi tujina, noriu kad tujintu ir asmeniškai labai nemėgstu kai kreipiasi su pseudo-pagarba, su visokiais pone, jūs, jūsų ekselencija ir t.t. Paskutinis gal nėra aktualus, bet tinka kad iliustruoti mintį.

Comment

Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą

Sutinku su viskuo apart tujinimą. Tujinimas 2025 metais turėtų būti norma, o ne kažkoks pseudo-nepagarbos rodymas. Visus savo draugus tujinu ir tai nėra nepagarbos rodymas. Kaip tik atvirkščiai. Mane irgi visi tujina, noriu kad tujintu ir asmeniškai labai nemėgstu kai kreipiasi su pseudo-pagarba, su visokiais pone, jūs, jūsų ekselencija ir t.t. Paskutinis gal nėra aktualus, bet tinka kad iliustruoti mintį.
                                          Draugai tam ir yra draugai, kad juos tujinti Čia gi susirinkę nepažįstami ir sprendžiant iš visko, vyresni žmonės, tarp kurių tujinimas IRL yra nepagarbos ženklas. Nematau kodėl forume turėtų būti kitaip.
                                          Bet ok, dėl tujinimo neperšu niekam savo nuomonės, let's agree to disagree.

Comment

Working...
                                          X