Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Klausimai apie forumą

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė digital Rodyti pranešimą
    Nekeliu dėl techninių priežasčių - jame nėra cituojamo teksto. Nemanau, kad visas iki vienos žinutes būtinai reikia sukilnoti į labiausiai tinkančias temas. Kad kelios ir liks čia - ne tragedija.
    Tai kokia techninė priežastis buvo skirti man įspėjimą "ne į temą", kuomet nebuvo cituojamo teksto. pripažink, kad nesugebi būti nešališkas. Nes taip besivartydamas atrodai tik juokingiau ir klimpsti savo teiginiuose
    O forumas tikrai virsta nebe tragedija, o pamazgų duobe.
    P.s. neįsižeisk, bet vėl tai perkelk į rusų temą arba gal dar įspėjimą ar baną

Comment

Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimą
      Tai kokia techninė priežastis buvo skirti man įspėjimą "ne į temą", kuomet nebuvo cituojamo teksto.
      Apie ką čia? Tikrai visų įspėjimų neatsimenu.

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
        Apie ką čia? Tikrai visų įspėjimų neatsimenu.
        Nesvarbu, nes tokių replikų ne į temą pilnas forumas. Išgyvensim, nemirsim. Tik pasiteisinimai konkrečiu atveju juokingai skamba. Gaila, kad forumas virtęs asmeniškumų, nuoskaudų šiukšlynu, kurio kaip administratorius nevaldote. Tiksliau dorojatės su pasekmėmis, o ne priežastimis. Man visai neįdomu, ką žmogus mąsto rusų, skiepų ar dar kokių sričių klausimais, nesiruošiu asmeniškai bendrauti. Bet jei pateikia įdomios informacijos, sugeba pagarbiai diskutuoti konkrečioje man aktualioje temoje šaunu. Tai klausimas kokiu tikslu toleruojami pastovūs provokatoriai? Ypač keletas "džigitų" Ar tam reikia susimokėti, draugystę užmegzti ar kvapnaus muilo turėti?

Comment

Kaip jau ne kartą sakiau - moderatorių yra ir daugiau. Deja, nedaug aktyvių.

Comment

Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimą

Nesvarbu, nes tokių replikų ne į temą pilnas forumas. Išgyvensim, nemirsim. Tik pasiteisinimai konkrečiu atveju juokingai skamba. Gaila, kad forumas virtęs asmeniškumų, nuoskaudų šiukšlynu, kurio kaip administratorius nevaldote. Tiksliau dorojatės su pasekmėmis, o ne priežastimis. Man visai neįdomu, ką žmogus mąsto rusų, skiepų ar dar kokių sričių klausimais, nesiruošiu asmeniškai bendrauti. Bet jei pateikia įdomios informacijos, sugeba pagarbiai diskutuoti konkrečioje man aktualioje temoje šaunu. Tai klausimas kokiu tikslu toleruojami pastovūs provokatoriai? Ypač keletas "džigitų" Ar tam reikia susimokėti, draugystę užmegzti ar kvapnaus muilo turėti?
            Spėju, kad patenku į "džigitus". Tad paaiškinsiu, kad man irgi neįdomu, ką žmogus mąsto tam tikromis temomis, kol to nepradeda reikšti viešai.
            Tačiau jei atsiranda kažkas, kas bando dengti ruzų nusikaltimus aiškindami žvyro pramuštomis skylėmis, sugeba ištraukti rusofobijos kortą ar bando mane išvadinti rusšaudžiu, ties čia baigiasi visas politkorektiškumas. Informacinio karo akivaizdoje tokių vatų ar naudingų idiotų ignoruoti negalima.

Comment

Man labai norisi, kad baigtųsi tokios nesąmonės, kai kažkas kažką pavadina rusšaudžiu ar pan., bet po to tą žmogų visiškai kitoje temoje ir visiškai nedalyvaujant jam toje diskusijoje – yra iš niekur nieko paminimas jo vardas, kreipiantis į jį visaip sarkastiškai "kibinant" pvz. temoje apie transportą, kur jokių rusų niekas nešaudo.

Jei žmogus įprastai pasisako už mašinas, o troleibusus niekina, tai visiškai naujoje diskusijoje apie tai, kaip troleibusai jėga, o mašinos šūdas – vis tiek nereiktų kalbinti to konkretaus žmogaus ta tema serkastiškai jį pašiepiant, kad va troleibusai čia nugalėjo ir kaip gerai, o mašinos – gaidys.

Jei kažkas kažkam nepatiko, tai reikia toje pačioje nepatinkančio teiginio diskusijoj reaguot ir priremt prie sienos tą niekšą, o ne iš esmės tyčiuotis per eilę kitų temų.

Ignalina šaunus vien dėl to, kad nebijo važiuoti troleibusu, bet Romas nors bijo, bet šaunus, kad kartais naudoja dviratį. Arunasx šaunus už nišinių temų aktyvumo palaikymą, bet kai vis iš pasalų užsipuola KEdas dėl linijinio parko – man viešai apgynus jį su daug patiktukų – Arunasx niekaip nereagavo, bet po kurio laiko vėl gal dešimtis kartų apie tą linijinį parką nepagrįstai rašinėja, nes išaiškindamas situaciją pagrįstumą paneigiau tame savo pranešime.
              ♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚

Comment

Parašė Petr Rodyti pranešimą

Šiaip galiu pascreenshotint ir perduoti į atitinkamas institucijas… .
                Tu pats jau ruošk lagaminus.

Comment

Working...
                X