Šiaip ne nauja, bet jei tamstai nauja, tai sveikinu, nes bus ir daugiau turbūt tokių pražangų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Kas gali paneigti, kad galimai vėl prasideda dvigubi standartai dalinant pražangas.
Įdomu, ar buvo bent įspėjimai tam pilečiui už įžeidinėjimus atviru tekstu.
Parašė KEdas Rodyti pranešimąKalbu apie pasipūtusį pliurpalių (...) , kuris pats nieko nenuveikė, tačiau patarimus kaip kažkas kitas turi elgtis mielai dalina.Parašė KEdas Rodyti pranešimąNe, tai ne palaikymas, o demotyvacija ir palaikymu tokius veiksmus gali vadinti tik kvailiai arba chamai. (..)
Į (.) ir panašių į jį komentarus net nereaguoju, nes nematau reikalo gaišti laiką edukuojant bukiausius.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąKas gali paneigti, kad galimai vėl prasideda dvigubi standartai dalinant pražangas.
Comment
-
Yra tema apie D. Britanijos kelius. Nebent nori apie Šiaurės Airiją rašyt. Tada reiks naujos temos
https://www.miestai.net/forumas/foru...tkeliai?t=8771
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąar as apakau, ar dingo Nesamoniu skiltis?-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Vėl prapuolė... Įdomu, kodėl.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Kodėl mano pranešimas apie Swiss tvarkaraščių pokyčius nuo 2024m. pavasario buvo perkeltas iš Vilniaus oro uosto temos į temą "Diskusijos apie lėktuvus" ?
Parašė 10.000 Rodyti pranešimą
Vistik pernelyg optimistiškai mes čia užvelgėme. Dieninių skrydžių nebus, tik 6x overnight ZRH-VNO-ZRH reisai operated by airBaltic
- 1 patinka
Comment
-
Shameless self-promotion:
https://www.miestai.net/forumas/member/26162-badger123
Manau kad reikėtų trinti.
Comment
-
Elektromobiliai temoje pacitavau gyvenimišką atvejį Kaune kai ginant pakrovėjo laidą išsitraukė pistoletą parodymui. Postas dingo.
Ar perkelta į man nežinomą temą, ar draudžiama apie Kauną rašyti, kad ten patyrę ~45-49 amžiaus bachūrai supranta, kad laidą reikia dantimis ir pistoletu ginti?
Ar tik viduje Kauno tai galima minėti? Čia kaip filme - jis tas kurio vardo nemini.
https://kauno.diena.lt/naujienos/kau...-laido-1153947Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąČia kaip juodas sako, kad man kažkas atsitiko, nes aš juodas.
Taip ir čia - ištrinta, nes visiškai ne į temą (tiktų nusikaltimai ir necivilizuotas elgesys temoje), bet susigalvoja, kad ištrinta, nes Kaunas paminėtas.
Žmonėms nervai nebelaiko jau, tik pistoletu įmanoma apginti savo teisę į pakrovimą.
Aš pajutau baimę pirkti elektromobą, o jei teks Kaunan atvažiuoti bent kartą per metus?
p.s. o bet tačiau. Kuriame dar mieste apart to kur neminėti viduryje baltos dienos centre lauko kavinėje įvyksta metalinėmis lazdomis ar kuo ten ginkluotų gal 7 gladiatorių mūšis?Paskutinis taisė Arunasx; 2023.12.24, 20:52.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
Comment