Ir organizuotum referendumą dėl grįžimo į rudosios glėbį? Spėju sulauktum pasisekimo.
Kokia tokių kliedesių prasmė? Netgi ne toje specialioje kliedesių temoje, bet normalioje, apie karą Ukrainoje.
Jau seniai pastebėjau, kad jeigu šitas forumietis kažką parašė (o ypač, jeigu matau, kad pacitavo) - tai dauguma atvejų bus kažkoks 1 - 2 sakinių skiedalas, dar būtinai su bandymu įkąsti. Ir šį kartą, kai pranešimuose pamačiau, kas pacitavo mano postą, jau žinojau, kad bus kažkoks kandžiojimas be naudingos info. Atsidariau - taip ir yra. Veikti nėra ką?
Ir beje, tokias blevyzgas paprastai laikina keli tie patys žmonės.
Apie tokį tikslą ir žiniasklaida daug rašo, ir politikai dažnai kalba. Nereikia demokratizacijos? Dabartinė chunta tegul valdo?
Prieš demokratizaciją reikia denacifikacijos ir demilitarizacijos. Dažniausiai apie demokratizaciją kalbama praleidžiant net normalų giliosios chuntos išvalymą.
Apie tokį tikslą ir žiniasklaida daug rašo, ir politikai dažnai kalba. Nereikia demokratizacijos? Dabartinė chunta tegul valdo?
Klausimas ne ar reikia ar nereikia, demokratizacija ten yra neįmanoma neišvalius ir nepakeitus kultūros. O pagal tave užtenka prieš putiną paprotestuoti.
Kas administruoja ir ištrynė mano ir MedinisStrazdas pranešimus iš temos [VLN] Vilniaus infrastruktūros projektai?
Uždaviau 2 klausimus ttttt į kuriuos nesulaukiau atsakymo: koks KET leistinas autobusų vairuotojų greitis T. Narbuto g. (nes sakė tikrai ne 60 km/h) ir kodėl Vilniuje siauresnės VT juostos nei Olandijoje?
Kas administruoja ir ištrynė mano ir MedinisStrazdas pranešimus iš temos [VLN] Vilniaus infrastruktūros projektai?
Uždaviau 2 klausimus ttttt į kuriuos nesulaukiau atsakymo: koks KET leistinas autobusų vairuotojų greitis T. Narbuto g. (nes sakė tikrai ne 60 km/h) ir kodėl Vilniuje siauresnės VT juostos nei Olandijoje?
Comment