Jeigu kažkam nepatinka, kad kažkas pavadino jį "taip, taip ir dar kitaip", tegul atsako dar riebesniu keksmažodžiu.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąJeigu kažkam nepatinka, kad kažkas pavadino jį "taip, taip ir dar kitaip", tegul atsako dar riebesniu keksmažodžiu.
Parašė digital Rodyti pranešimąNa tau priežastis nebuvo, ukrainiečiui buvo, ir aš jį suprantu. Jei kas nors dar kada nors forume įžeis kokį nors vatniką, tikrai nedaryčiau iš to tragedijos.
Aš tikrai nepalaikau to, ką John tada rašė, bet atsakas pasirodė ne kaip padorioje interneto bendruomenėje, o kaip tarp gopnikų. Ne, ir aš čia nesakau, kad Oranger yra gopnikas, tik sakau, kad ta frazė buvo iš gopnikų žodyno.Paskutinis taisė Tomizmas; 2022.04.05, 20:13.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąManiau, kad kultūra galioja universaliai visiems, nepriklausomai nuo to, ar ukrainietis, ar lietuvis, ar rusas, ar indas ir t. t.
Aš tikrai nepalaikau to, ką John tada rašė, bet atsakas pasirodė ne kaip padorioje interneto bendruomenėje, o kaip tarp gopnikų. Ne, ir aš čia nesakau, kad Oranger yra gopnikas, tik sakau, kad ta frazė buvo iš gopnikų žodyno.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąNėra tokio dalyko kaip „universali“ kultūra. Įvairiuose pasaulio kampuose labai skirtingai suvokiamas pas pridera ir kas ne skirtingose situacijose. Biški šovinistiniu kolonializmu neša...
Net jeigu kažkur ir yra, šitas forumas yra Lietuvoje. Beje, Ukrainos kultūra nėra tokia jau baisiai skirtinga nuo Lietuvos, ir nemanau kad ir ten tai norma.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Yra tokių kultūrų, kur patyčios normalu?
Net jeigu kažkur ir yra, šitas forumas yra Lietuvoje. Beje, Ukrainos kultūra nėra tokia jau baisiai skirtinga nuo Lietuvos, ir nemanau kad ir ten tai norma.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąYra tokių kultūrų, kur patyčios normalu?
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Aš senokai stebiuosi jo elgesiu. Man labai dažnai nepatinka kažkieno nuomonės, jos gali būti netgi LABAI neteisingos - bet čia forumas, todėl oponuoji nuomonei, o ne žmogui, yra toks dalykas kaip argumentai. Per tiek metų forume NIEKAD nesu nieko pasiuntęs. Įdomu kodėl?
Siuntinėjimas, visi tie g*ndonai, nx ir panašiai, nesuderinamas su forumo taisyklėmis, Na bent jau visada taip buvo. Kažkas pasikeitė?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Toks elgesys beveik visada vienaip ar kitaip atspindi vaikystės patirtis ir tėvų/globėjų tarpusavio bendravime naudotą leksiką. Atitinkamai vėliau tos vaikystės patirtys ir traumos randa savo kelią į tokio žmogaus postus forume.
EDIT: Gal tavo tėvai vatnikai?Paskutinis taisė AšNeRobotas; 2022.04.05, 22:13.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
O kokias traumas atspindi vatnikų propagandos skleidimas?
EDIT: Gal tavo tėvai vatnikai?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Paklausiu, kai susitiksiu. Nors viena aišku, 'nx' (kaip Oranger ar digital) vienas kito, o ir manęs, tikrai nesiuntinėjo
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąSiuntinėjimas, visi tie g*ndonai, nx ir panašiai, nesuderinamas su forumo taisyklėmis
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąBet tai yra suderinama su žodžio laisve. Jeigu tu esi prieš žodžio laisve - nešdinkis į Rusiją.
Būtent rusai manipuliuoja žodžio laisvės sąvoka platindami savo propagandą, nors platformos ją trindamos nepažeidžia jokių įstatymų ir laisvių.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
Žodžio laisvė yra apie tai kad tavęs valstybė nenubaus už tavo žodžius. Bet žodžio laisvė nereiškia, kad draugai, forumas, socialiniai tinklai ar spauda turi priverstinai toleruoti ir platinti tai ką tu rašai/kalbi. Moderatoriai gali trinti bet kokį pranešimą šitame forume ir tai niekaip nesikerta su žodžio laisve.
Būtent rusai manipuliuoja žodžio laisvės sąvoka platindami savo propagandą, nors platformos ją trindamos nepažeidžia jokių įstatymų ir laisvių.
Iš filosofinės pusės - žodžio laisvė yra kai vienas žmogus leidžia kitam išsakyti savo mintis.
Dar labiau žodžio laisve manipuliuoja progresyvščikai, kurie aiškina, kad privačios platformos gali baninti bet kokius pasisakymus. Po to kai jiems nepatinkantys susikuria sau platformą - tada bando išbaninti tą platformą iš palaikančių jos veikimą servisų Bet savo pačių pasisakymus prakiša kaip įstatymiškai apsaugotas ginamas grupes, kurių negalima kritikuoti ir dėl kurių kritikos jau valstybė baudžia
- 1 patinka
Comment
-
Tas minčių ir nuomonės išsakymas gali būti visoks. Gali būti "Tavo nuomonė neteisinga, nes..." (pateikiami faktai). O gali būti "Aaaaa bl gaidys nx dalbaj*bas sup*stas nusišneka krw". Antruoju atveju tai čia jau nelabai žodžio laisvė. Čia grynas chamiškumas, kuris yra netoleruotinas. Na nebent tarp marozų.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Kažkokia keista klaida yra paskutiniame poste šioje temoje:
https://www.miestai.net/forumas/foru...22#post1955223
- 1 patinka
Comment
Comment