Parašė MedinisStrazdas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Nebuvo jis pašalintas. Nors rašo aštriu tonu, kiekviename poste su kažkokiu nepasitenkinimu esama situacija, tačiau dažniausiai jis iš balos išlipa sausas, o va apie mane rašė "trinkit šitą iškrypėlį gal".
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Šitas irgi įdomu. Jeigu reiktų spėti, tai spėčiau, kad VSD susėmė už viešus raginimus daryti Lietuvos gyventojų genocidą arba tremtį į Sibirą.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąBuvo pašalintas. Prieš kelias savaites pamačiau niką VNS1 rašantį ir prisiminiau VNS. Paskui užmečiau akiį - prie VNS buvo pašalinto ženkliukas, tai pamaniuau jis susikūrė VNS1
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąBuvo pamiršęs slaptažodį, su jokiais pašalinimais čia nieko bendro nėra.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Žodžio laisvė man irgi patinka, bet ne patyčių laisvė.
Jeigu nori turėti laisvę reikšti idėjas tai privalai toleruoti ir tas idėja kurios tau nepatinka nes tik taip galima realiai pakeisti nuomones.
Laisvas tik jeigu elgiasi kaip tau patinka nėra laisvas.
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Aš nesuprantu kodėl galvojate, kad Medinis Strazdas yra moskvička?
Aš vienu metu pradėjau galvoti, kad jis Ričardas Savukynas Paskui aptikau tam tikrus požiūrių skirtumus...
Pasiguglinau kas tas Savukynas tai kažkoks žurnalistas rašantis apie dirbtinį intelektą?
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Aš irgi didelis žodžio laisvės fanas. Ji skirta laisvai reikšti savo nuomonę, o ne akivaizdžiai trolinti ir provokuoti ar pan. Tai skirtingi dalykai, forumo etiketas.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąČia panašiai kaip noriu būti krikščionis bet biblijoje išsirinksiu tik tai kas patinka o kitko nesilaikysiu.
Jeigu nori turėti laisvę reikšti idėjas tai privalai toleruoti ir tas idėja kurios tau nepatinka nes tik taip galima realiai pakeisti nuomones.
Laisvas tik jeigu elgiasi kaip tau patinka nėra laisvas.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Tai tegul reiškia idėjas. Aš irgi jas reiškiu, bet nespjaudau ant žmonių. Kaip galima iš viso tokius dalykus suplakti į vieną, ir iš juodo padaryti baltą? Kai kažkas kažką išvadina durniumi, tai čia ne "idėjų raiška" bet chamiškas elgesys.
Paskaitykite istoriją, moterys vilkinčios kelnes irgi buvo chamiškas elgesys ir apie tai kalbėti nenorėjo.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
O jeigu jis idėjas sugeba tik spjaudant ant žmonių? O jeigu jo idėja yra, kad reikia spjaudyti ant žmonių?
Paskaitykite istoriją, moterys vilkinčios kelnes irgi buvo chamiškas elgesys ir apie tai kalbėti nenorėjo.Snowflakes will attack U <3
- 3 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąPasiguglinau kas tas Savukynas tai kažkoks žurnalistas rašantis apie dirbtinį intelektą?
- 1 patinka
Comment
-
Tai kažkas gal nesugeba idėjų reikšti neužvažiuojant į snukį, kad labiau įtikintų, arba turi idėją, kad reikia suspardyti lochus, nesutinkančius su jo nuomone. Idėjų laisvė pasibaigia ten, kur prasideda kitų žmonių teisė būti neapdaužytiems ar bjauriai neišvadintiems.
Nu taip, kažkada turėjom idėja kad reikia suspardyti lochus vergvaldžius kad vergų nepaleidžia. Bet tos idėjos irgi negalima reikšti, juk necivilizuota.
Visa laisvos saviraiškos esmė ir yra tame kad idėjų laisvė nepasibaigia vien todėl kad kažkas įsižeidžia.
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
Tai jei nežinai, tai ir nerekomenduoju susipažindint daugiau. Jis net ne žurnalistas, šiaip saviveiklininkas - visų galų "meistras" ir tiek. Panašiai kaip Bačiulis.
Comment
-
Diskusija apie patyčias iškelta į naują temą https://www.miestai.net/forumas/foru...imtinos-ar-ne/
(galite siūlyti geresnį temos pavadinimą).
- 2 patinka
Comment
-
Parašė KUBILISTANAS Rodyti pranešimą
as kazkaip kitaip isivaizdavau naujaji vilniaus centra....isivaizdavau kad jis bus modernus ir europietikas kaip kopenhaga ar helsinkis su perimetriniu blokuotu uzstatymu, modernia ir superine architektura , aikstemis ar parku su galbut ministeriju dangoraiziu, brangiais bustais , brangia architektura ....... O gaunasi kazkoks modernizuotas baltarusiskas miegamasis rajonas...... Ten nebus jokio naujojo vilniaus centro...tai bus naujieji possovietiniai zirmunai ir tiek...paziurekit ka stato ...piguva ....per 30 metu lietuva ir vilnius taip ir netapo vakaru dalimi bent jau architekturoje ir urbanistikoje....sis rajonas tampa eiliniu priemescio lygio miegamuoju rajonu.....ir tai labai apmaudu.... O turejom toookia proga snypiskese turet modernu , vakarietiska naujaji centra...deja ....lietuviai negeba pakilt auksciau kaimietisko baltarusisko lygio....ir nereik pykt ..mes tokie juk ir esame....Parašė Diogenas Rodyti pranešimą
Aš taip pat noriu, kad miestas judėtų ir vystytųsi ir būtų miestas, o ne kaimas...nesu šio amato atstovas, bet domina, kas vyksta mūsų mieste....
Vienas iš intelektualumo bruožų gebėti reaguoti neasmeniškai ir tikrai esu tikras, kad čia yra intelektualių žmonių....mano pastaba buvo ne apie tai...diskutuokim iš esmės, bet ne apie sporto šakų populiarumą...tik tiek...
statinėje negyvenu....tą tikiuosi suprantant
turiu kitą nuomonę ir nemanau, kad tai yra blogai....
kita vertus, iš kur žinote, kad šį projektą įgyvendina nedori verslininkai?
Diogenas....ir...KUBILISTANAS...tas pats...asmuo....ar...tiesiog....LABAI...panašus... rašybos...stilius....?...kaip....manote....?
Comment
-
Parašė dangoraižistas Rodyti pranešimą
... .... ...... ....
Diogenas....ir...KUBILISTANAS...tas pats...asmuo....ar...tiesiog....LABAI...panašus... rašybos...stilius....?...kaip....manote....? -
Comment
-
Parašė dangoraižistas Rodyti pranešimąDiogenas....ir...KUBILISTANAS...tas pats...asmuo
Comment
-
Parašė bato_usai Rodyti pranešimą
Šiuo konkrečiu atveju įvyko klaida keliant pranešimus apie BRT į Vilniaus viešojo transporto skiltį.
Comment
Comment