Parašė Saliamonas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Saliamonas Rodyti pranešimąNelabai suprantu, kodėl mano šiandien temoje "Gitanas Nausėda, LR prezidentas" paskelbtas pranešimas buvo pašalintas?
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąKą tavo pranešimas turi bendro su Lietuvos prezidentu?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Saliamonas Rodyti pranešimą
Taip pat klausimas forumo administratoriams - ar forumo dalyvių profilio duomenų (pvz. profilio foto) suklastojimas naudojant fotoshopą ir to feiko publikavimas viešai nėra laikomas 'ad-hominem' puolimu/įžeidinėjimu ar patyčiomis? Ar tai yra norma šiame forume ir nepažeidžia jokių jo taisyklių?
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąŠiaip jau pažeidžia. Bet bent jau aš neskirsiu įspėjimo, tikiuosi, ateity taip nebedarys.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąKodėl man siunčia pranešimus apie "2021.05.15 Didysis šeimos gynimo maršas"? Jei aš šios temos neseku.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Nes esi temos autorius?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Saliamonas Rodyti pranešimąTaip pat klausimas forumo administratoriams - ar forumo dalyvių profilio duomenų (pvz. profilio foto) suklastojimas naudojant fotoshopą ir to feiko publikavimas viešai nėra laikomas 'ad-hominem' puolimu/įžeidinėjimu ar patyčiomis? Ar tai yra norma šiame forume ir nepažeidžia jokių jo taisyklių?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąSkirta pražangą už įžeidimą tam forumo nariui, kuris pagal save perpaišė svetimą avatarą.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąUžmiršau, kad aš ją čia sukūriau
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Saliamonas Rodyti pranešimąNelabai suprantu, kodėl mano šiandien temoje "Gitanas Nausėda, LR prezidentas" paskelbtas pranešimas buvo pašalintas? Ar jame skleidžiau dezinformaciją, skatinau smurtą, naudojau necenzūrinį leksikoną? Juk pasidalinau realia informacija apie realiai vykstančius procesus JAV, kur trys vyrai augina vaiką ir teigia esą "šeima". Ar šito pavadinimas iškrypimu jau yra cenzūruojamas?Parašė deep'as Rodyti pranešimąKą tavo pranešimas turi bendro su Lietuvos prezidentu?
Būtų mažiau nesusipratimų, jei prieš rašant atsakymą būtų žiūrima ne tik į paskutinį pranešimą, bet ir į temos pavadinimą.
Jei norisi atsakyti ar replikuoti ir tas atsakymas labiau tiks į kitą temą, reikia pasiimti citatą, ją įkelti į tinkamą temą ir toliau rašyti teisingoje temoje.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimą
Akivaizdu kad pranešimas ir ankstesnė diskusija nieko bendro neturėjo su tema.
Būtų mažiau nesusipratimų, jei prieš rašant atsakymą būtų žiūrima ne tik į paskutinį pranešimą, bet ir į temos pavadinimą.
Jei norisi atsakyti ar replikuoti ir tas atsakymas labiau tiks į kitą temą, reikia pasiimti citatą, ją įkelti į tinkamą temą ir toliau rašyti teisingoje temoje.
Comment
-
Parašė deep'as
Skamba ironiškai, kai Romas išbanino kitą forumo narį vien dėl jam nepatinkančios nuomonės ir tuo pačiu ištrynė jam nepatinkančius pranešimus kuriuose realiai nebuvo nieko neleistino.
Romai tau jau daug kartų buvo sakyta, atsikabink nuo forumo narių ir nustok trint pranešimus. Matau per daug laisvo laiko turi kad jį skiri savo privilegijų demonstravimui.
Comment
-
Parašė deep'as
Skamba ironiškai, kai Romas išbanino kitą forumo narį vien dėl jam nepatinkančios nuomonės ir tuo pačiu ištrynė jam nepatinkančius pranešimus kuriuose realiai nebuvo nieko neleistino.
Romai tau jau daug kartų buvo sakyta, atsikabink nuo forumo narių ir nustok trint pranešimus. Matau per daug laisvo laiko turi kad jį skiri savo privilegijų demonstravimui.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Diskutuoti dėl moderavimo politikos nedraudžiama?Paskutinis taisė deep'as; 2021.06.26, 12:02.
- 2 patinka
Comment
-
Galiu tik patvirtinti, kad Romas banus padalina ir tada, kai nėra jokio pažeidimo, užtenka parašyti pvz.: "teksto suvokimo problemos?"Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Aš tai vis dar reikalauju mygtuko "nepatinka", nes forumą užplūdo asmenys, kurie akivaizdžiai jungiasi į visus iš eilės forumus tik skleisti savo politinę agendą (neparašydami nė vieno pranešimo apie miestus) taip bandydami iškreipti vyraujančias nuotaikas įvairiais klausimais ir vienintelė reakcija verta laiko į jų pranešimus būtų pranešimo reitingavimas
Tarkim apklausa parodė, jog čia renkasi tolerantiški dalyviai palaikantys žmogaus teises (jei gerai pamenu net 85% dalyvių palaikė tos pačios lyties asmenų partnerystę), bet pasiskaičius kai kurių temų paskutinius puslapius atrodo lygtais kas antras dalyvis būtų nacpopulistas, kuriam prisireikė susirasti naują priešą (kažkada juo buvo žydai, dabar bandoma juo paversti homoseksualus).
Žinot, ne visi yra bedarbiai ar jiems yra mokama už politinės agendos stumimą, kad norėtųsi pastoviai tą patį per tą patį atrašinėti, tai gal sakau reitingavimas bent šiek tiek palengvintų atstovavimo dalią
P.S. Galimybė atsifiltruoti dalyvių pranešimus yra gerai, bet vėlgi ji nesprendžia to koks forumo įvaizdis sudaromas naujiems lankytojams.
- 9 patinka
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimą
P.S. Galimybė atsifiltruoti dalyvių pranešimus yra gerai, bet vėlgi ji nesprendžia to koks forumo įvaizdis sudaromas naujiems lankytojams.
Dar anksčiau net nedalyvavo tokiose diskusijose, bet kai priėjo visokių nacistėlių pats pradėjo padėt burbulą pūst.Paskutinis taisė Evier; 2021.06.26, 14:45.
Comment
Comment