Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąNaftalinų topas - atgaivinta tema Obsesinis-kompulsinis sutrikimas
Šiaip forume yra daug gerų temų, nusistūmusių žemyn ir pamirštų. Įtariu kad daug kas nieko neparašo jose tik todėl, kad turi įprotį rašyti tik į tai, kas yra viršuje.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Aha, senos temos taip smarkiai neduoda ramybės, kad net prireikia 5 valandą ryto jas visas paeiliui prikėlinti
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Na bet sprendžiant pagal pasisakymus, tema neprarado aktualumo ir žmonės turi ką pasakyti. Gal dabar netgi aktualiau, kai pvz. garsioji aspergerė Greta su OKD ima įtaką pasaulyje, kalba JT, jos pavyzdžiu iki karantino mokiniai daugybėje šalių eidavo į gatves protestuoti ir t. t. Pravartu manau mums žinoti, ką būtent turi ir Greta, ir kai kurie kiti žinomi žmonės. Geriau suprasim
- 1 patinka
Comment
-
Parašė 10.000 Rodyti pranešimąAha, senos temos taip smarkiai neduoda ramybės, kad net prireikia 5 valandą ryto jas visas paeiliui prikėlinti
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNa jei forume ieškai paguodos dėl to, kad sankausku gyvenime pasisekė labiau nei tau, tai galiu nuraminti. Kaltas ne tavo tariamas Aspergerio sindromas. Mokslininkų yra įrodyta, kad sėkmę gyvenime lemia:
1. Tėvų (šeimos) padėtis visuomenėje.
2. Atsitiktinumas.
Tėvų pasirinkti negali. Ir aišku, kad sovietinių funkcionierių iš Šiaulių atžala sankauskas turėjo geresnes startines pozicijas nei paprastas jaunuolis iš Čiančios. Tuo tarpu atsitiktinumas lemia tai, kad nepriklausomai nuo tavo dedamųjų pastangų tau pasiseks, arba ne. Ir tiesą sakant didžiausias absoliučios daugumos žmonių pasiekimas yra giminės pratęsimas. Tai siūlyčiau būtent į tai ir susikoncentruoti.
Prie ko čia sankauskui pasisekė ar nepasisekė. Tarsi man labai gaila, kad jam sekasi - puiku, sėkmės jam. Kalba ėjo apie tai, kad jis kabinėjosi prie žmonių ir įžeidinėjo juos nesirinkdamas žodžių (šioje temoje ne kartą buvo keltas klausimas dėl jo elgesio). Čia kas - kažkokia "apkaltinkim nukentėjusį" taktika? Balinimas nekultūringu elgesiu užsiiminėjusio veikėjo, dėl jo nekultūros kaltinant kitus, kad atseit kažko jam "pavydi"? Neabejoju, kad forume yra ir daugiau sėkmingų žmonių, ne tik sankauskas, bet jie kultūrą išlaiko. Ir kažkodėl nekyla klausimas, ar jiems čia kažkas "pavydi", ar tiesiog jie turi ydą - pomėgį elgtis chamiškai.
Apie svetimus giminės pratęsimus patarčiau nesirūpinti. Rūpinkis savo.
O aspergeriai paprastai būna sėkmingi. Sėkmingesni ir už mane, ir už sankauską.Paskutinis taisė Tomizmas; 2020.10.30, 23:04.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąAr tiesa, jog įmanoma gauti pražangą už diskusiją AŽ su nariu, kuris buvo pašalintas (jei diskutavimo metu nežinojau, kad tas forumietis pažeidinėja taisykles)?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąKur galima paskaityti apie sio forumo taisykles? Ieskojau - nesuradau.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
- 1 patinka
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąAr kas nors gali patvirtinti, kad Tomizmas ir Kristupas2020 ar Kristijonas2020 yra vienas ir tas pats asmuo, kuris svajoja būti pabirbintas kalėjime?
2. Ne, aš nesvajoju būti pabirbintas kalėjime.
3. Dabar padarykim taip: aš jau ne kartą siūliau, bet tu vis išsisukinėdavai nuo to. Vieną kartą aiškiai čia prie visų išdėstyk, kas tave taip trigerina mano asmenyje, kad negali prie manęs nesikabinėti. Jeigu tai bus logiški iš argumentuoti dalykai, tai priimsiu tai kaip konstruktyvią kritiką ir bandysiu juos ištaisyti. Juk negali žmogus pilti tiek pamazgų sistemiškai, be perstojo, po kiekvieno išbaninimo, be jokios priežasties. Turėjau padaryti tau kažką labai blogo, kad taip manęs nekenti. Ką būtent? Pasakyk viešai, kad visi žinotų. Ar vėl pradėsi eilinį kartą išsisukinėti nuo atsakymo?
Moderatoriai, norėčiau paprašyti netrinti nei mano, nei jo pasisakymų šioje temoje. Tegul atsako pagaliau, kame problema.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąModeratoriai, norėčiau paprašyti netrinti nei mano, nei jo pasisakymų šioje temoje. Tegul atsako pagaliau, kame problema.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąAr kas nors gali patvirtinti, kad Tomizmas ir Kristupas2020 ar Kristijonas2020 yra vienas ir tas pats asmuo, kuris svajoja būti pabirbintas kalėjime?
Pagalvokite gerai - ką rodo mano naudotojo vardas? - ogi tai, jog man žiauriai trūksta fantazijos, kad susigalvoti kokį mandresnį slapyvardį, todėl beliko pasivadinti tikru vardu. Tai ir buvo mano nesiryžimo registruotis į forumą priežastis - tai svarsčiau daryti dar 2014 m. gale, tačiau taip ir nepavyko, nes į galvą neatėjo joks originalesnis pavadinimas, nors viešojo transporto srityje jau tada turėjau daug ką pasisakyti bei paklausti.
P.S. Kas ir kaip forume skiria įverčius? Ar jie atsiranda sumuojantis like`ams po pranešimais, ar juos skiria tvarkytojai?
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
1. Ne, aš nesu šiame forume jokiu kitu vardu.Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąPagalvokite gerai - ką rodo mano naudotojo vardas?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimą
Nice try, Kristupai-Tomizmai, bet žmonės žino tiesą.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąGal ir vienas, bet tai draudžiama. Ir manau lengvai atkapstytų moderai.Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kodėl tai išvis turi būti draudžiama? Nori žmogus vadinti 5 vardais - tegul vadinasi, tai yra jo teisė.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kodėl tai išvis turi būti draudžiama? Nori žmogus vadinti 5 vardais - tegul vadinasi, tai yra jo teisė.
- 4 patinka
Comment
Comment