Parašė Sula
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Snowflakes will attack U <3
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Nu, aš tai dėl to nesižudysiu, bet tokius dalykus senokai pastebiu ne tik savo atžvilgiu, bet ir kitų žmonių. Nežinau, iki kiek jie priima tokius "pajuokavimus", gal kiti ir biškį giliau nei reikėtų. Bet iš viso, nuo kada asmeniškumai tapo new normal? Kažkada tokie dalykai forume buvo ne fasonas.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Žmogus žmogui vilkas. Deja, bet visuomenė žiauri ir tai reikia visada turėti galvoje, norint išgyventi, kol yra jėgų.
Kas juokingiausia - dar ir patiktukus dėlioja kuo tulžingesniems pasisakymamsPaskutinis taisė Tomizmas; 2019.10.27, 22:32.Snowflakes will attack U <3
- 4 patinka
Comment
-
Patyčios keistas dalykas. Tai pakelia nuotaiką, tai visai sugniuždo. Čia turbūt kaip varžybos, priklauso už ką labai sergi. Kai lietuviai, netgi vilniečiai ar ponas Sankauskas, tyčiojasi iš Kauno, man neskauda, nes ne(be)matau priežaščių, kodėl turėtų skaudėti, tai smagu pasijuokt. Būna, kad tyčiojasi iš pvz. Lietuvos ūkinių dalykų, sugebėjimu ar nesugebėjimu susitvarkyti su problemomis, taip pat įvaizdžiu ta sritis skaudina, nes jaučiu, kad su tuo turim problemų ES kontekste, galų gale šalies psichologinės sveikatos statistika nenuteikia pozityviai. Ir taip toliau...
Taip ir forume, taip ir visur kitur.Paskutinis taisė PoDV; 2019.10.27, 22:45.
Comment
-
Parašė RomasPritaikytos sankcijos, ištrinti įžeidžiantys pranešimai
Nariui sankauskas visai nedaug trūksta iki priverstinių atostogų
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Tai, kad jis pastoviai taip, absoliučiai nedera "solidžiam" forumui toks diskusijų lygis. Bet kažkokį užtarimą turi, kad nesustodamas gali siautėti.
Tuo tarpu sankausko ir dar kelių veikėjų atveju, tai yra tiesiog taškymasis kažkokiais pūliais, panieka ir tiesiog elementarus išsidirbinėjimas. Maža kad žmogus pats krenta į mano jau minėtą purvą, tai dar nori ir kitus traukti į jį. Ir tam tikra komanda dar palaikina vieni kitų komentarus, kuriuose to purvo būna kuo daugiau. Jie nėra durni, tikrtai ne - matosi kad daug išmano kai kuriuose dalykuose, bet jau tokia arogancija, susireikšminimas, nesiskaitymas su kitais... Bjauru.Snowflakes will attack U <3
- 3 patinka
Comment
-
Niekada ir nesuprasdavau tų, kurie įžeidžia realius žmones taip, kad sugadint jiems nuotaiką visai dienai. Liaudyje vadinami pasip**davojimais (nes geriau atitinkančio žodžio realybėje net nėra). Man tyčia įžeidinėti nėra priimtina, nebent susinervinęs būčiau arba kažkaip įsijautęs būčiau, kad nebesvarbus bendras vaizdas. Kažką pajuokaut ar net truputį paerzinti, jaučiant tam tikras ribas, laikau geru laiko praleidimuPaskutinis taisė PoDV; 2019.10.28, 10:36.
Comment
-
Kodėl trinami visi mano pranešimai, kur raginu užkirsti kelią PATYČIOMS Kauno ir Kauniečių atžvilgiu? Net tarp forumo moderatorių vyksta konspiracija prieš KAUNĄ ir Kauno Žalgerį. Kauniečių kantrybė greit baigsis....
O šiaip visiškai pritariu Gator. Vienintelis žmogus, kuris teisingai rašo.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąNiekada ir nesuprasdavau tų, kurie įžeidžia realius žmones taip, kad sugadint jiems nuotaiką visai dienai. Liaudyje vadinami pasip**davojimais (nes geriau atitinkančio žodžio realybėje net nėra). Man tyčia įžeidinėti nėra priimtina, nebent susinervinęs būčiau arba kažkaip įsijautęs būčiau, kad nebesvarbus bendras vaizdas. Kažką pajuokaut ar net truputį paerzinti, jaučiant tam tikras ribas, laikau geru laiko praleidimu
Arsikirsti kai tave puola yra viena, bet pačiam kažką pradėti pirmam - niekada gyvenime to nedarau.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Konservatorius gal ir nušlavė 45proc balsų prieš 25,1 proc balsų, bet bendrai Škotijos nepriklausomybės partijos surinko 46 proc balsų (pridedam 1proc žaliųjų balsų), o unionistų partijos surinko 54 proc balsų. Taip, kad nepriklausomybės partijos pralaimėjo rinkimus, nes nepriklausomybės referedumas remsis procentais, o ne MP išrinkimo skaičiais, pagal kuriuos triumfavo SNP.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąKlausimas apie forumą, ar teisinga, kad gaunu įspėjimą už tai, kad pacitavau vieno moderatoriaus, labai besipiktinančio blogos kokybės nuotraukomis, paties įkeltą labai blogos kokybės nuotrauką?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Šiaip tau galva apskritai nelabai veikia. Geriausia jei tu miegotum 24 valandas per parą.Snowflakes will attack U <3
- 3 patinka
Comment
Comment