Parašė Ciurlionis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąAr Maskvičius = A|1? o cia kas per virusas?
- 7 patinka
Comment
-
Kiekvienas gali turėti savo nuomonę. Ir ta asmens nuomonė nebūtinai turi sutapti su oficialia valstybės politika (demokratiškoje šalyje yra LEGALU nesutikti su šalies politika, kritikuoti savo valstybę, valdžią ir t. t. - tame nėra nieko uždrausto!!!), kol tai aišku neina iki genocido, karo ar panašių dalykų propagandos. Tai niekada nebuvo draudžiama ir šiame forume - manau dauguma žino, kad aš pats esu daugybę kartų reiškęs savo kitokią nuomonę apie daugybę dalykų mūsų valstybėje, bet bano už tai NIEKADA nesu gavęs (kurį laiką nesijungdavau prie forumo, bet tai buvo mano paties pasirinkimas, o ne banas). Ir manau kad suprantama kodėl - reiškiant savo nuomonę reikia elementariai neperžengti tam tikrų ribų. Įstatymų, etikos ir t. t. A|1, jeigu tu skaitai - žinau, kad rizikuoju būti prirašytas prie "išverstaskūrių, parsidavusių moderatoriams", bet išbaninime buvo daug tavo kaltės. Nuosaikiau reikia reikšti nuomones, be agresijos.Snowflakes will attack U <3
- 6 patinka
Comment
-
Parašė jpou Rodyti pranešimąO ar nebutu galima Al1 isbaninti is su infrastruktura nesusijusiu temu. Nes jo postai ne-politinese temosi tikrai yra vieni geriausiu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąA|1, jeigu tu skaitai - žinau, kad rizikuoju būti prirašytas prie "išverstaskūrių, parsidavusių moderatoriams", bet išbaninime buvo daug tavo kaltės. Nuosaikiau reikia reikšti nuomones, be agresijos.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė JohnTaip pat kyla klausimas, kodėl kai kurie (ar bent jau vienas) forumo moderatoriai stengiasi bet kokia kaina ginti tokius veikėjus ir jų vykdomą kriminalinę veiklą bandant juos teisinti neva naudingu indėliu kitose temose (kas, aišku, nėra tiesa). Galbūt tas moderatorius ir paaiškintų, kodėl jis gina genocidą ir trėmimus proteguojantį forumo narį?
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąO John uz ka bana gavo? Dabar politiskai svarbus momentas, manau jis turetu daug ka pasakyt.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Už anglicizmus?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Aš tai klausdavau kodėl jis negauna bano už žemesnio nei delfi lygio trolinimus. Tikrai galvojau, kad turi stogą pas Romą, nes kitaip nepaaiškinsi.
Galima ir vieną kitą žodį kitomis kalbomis, kad ir rusiškai įsireikšti, tiesiog rašyti, kad būtų suprantama kuo daugiau žmonių. Anglų kalba šiuo metu lingua franca, tai atsiranda nemažai anglicizmų. Ir taip su daugeliu kalbų.
Sutinku, kad su kai kuriais trolinimais ir man kyla įvairių minčių. Kyla minčių, kad bandydamas situaciją pagerinti trolinimų ar patyčių tonu, per tas pačias patyčias gali kita masės dalis pasakyti: "f**k it! i'm outta here!".
O šiaip negaliu įvardint už ką John išbanintas.Paskutinis taisė PoDV; 2019.02.27, 19:47.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
O aš kaip tik manau, kad Romas jį užbanino Jie turi gana nesutariančius požiūrius į pasaulį. Tačiau anglicizmai man netrukdo. Manau, nieko jie blogo nedaro, jie mano akyse nežemina lietuvių kalbos. Pati anglų kalba (iš dalies ir šiaip daugelis kalbų) yra visa surinkta iš skolinių, bet ji nėra kažkokia prasta kalba. Gana patogi vartojimui, gana patogiai reiškiasi mintys ir t.t.
.
Bet kokiu atveju jo kalbos darkymas yra daugausiai 1/10 vertas bano palyginus su žemesnio nei delfi komentarai lygio pranešimais, kurie smarkiai prasilenkia su priimtinu forumo diskusijų lygiu.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąO John uz ka bana gavo? Dabar politiskai svarbus momentas, manau jis turetu daug ka pasakyt.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Aš irgi manau, that nežemina anglų langugage lietuvių kalbos.
Bet kokiu atveju jo kalbos darkymas yra daugausiai 1/10 vertas bano palyginus su žemesnio nei delfi komentarai lygio pranešimais, kurie smarkiai prasilenkia su priimtinu forumo diskusijų lygiu.Paskutinis taisė PoDV; 2019.02.27, 20:11.
Comment
-
Sutinku, kad būna atvejų kai anglicizmas tinkamas, nes nėra atitikmens lietuviško, arba angliškas tieisog geriau tinka esmei. Neabejoju, kad ir aš esu tokių parašęs. Tačiau jo kalboje gal tik vienas ketvirtadalis tokių atvejų. Likę - su esamais identiškais lietuviškais variantais.
Tai čia du skirtingi dalykai.
Comment
Comment