Parašė Dustin.Moskovic
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąGal galima kaip nors užsiprenumeruoti notificationą emailu, kai koks nors forumo narys vėl būna užbanintas ir galima ramiai grįžti į kai kurias forumo skiltis, žinant, kad neteks skaityt vatinių pezalų?Visi forumų moderatoriai yra forumo balastas.
Comment
-
Parašė Dustin.Moskovic Rodyti pranešimąKurie veikėjai forume yra москвичка? Norėčiau/ reikėtų susisiekti per PM, bet matau kad prisijungimas nebenaudojamas.
https://www.miestai.net/forumas/memb...87%D0%BA%D0%B0
Pabandykite, ir leiskite žinoti, ar veikia. Nes aš irgi galvoju bandyti kontaktuoti tiek su Moskvička, tiek su kitais forumo nariais, kuriems dėl neaiškių priežasčių buvo apribota galimybė diskutuoti forume. Aš turiu savo šaltinių informacijos, kodėl taip atsitiko, bet daugiau informacijos pateiksiu vėliau, kai ateis laikas. Sėkmės jums ir tikiuosi, kad pavyks išsiaiškinti teisybę bei sukontaktuoti su Moskvička.Paskutinis taisė John; 2018.08.25, 02:01.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNe leiskite žinoti (let me know), bet duokite žinoti.
- 3 patinka
Comment
-
Kodėl paspaudus ant naujausių atsakymų arba tiesiog ant pačios gijos, visose temose nuvedama į paskutinį puslapį, bet temoje „Vilniaus naikinimas modernios architektūros pastatais“ nuveda į 1 arba 2 psl temos pradžioje?Paskutinis taisė Eikantas X; 2018.09.15, 12:34.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąP.S. Man vienam forume nerodo bangelės "apie"? ~ keičiama į - (brūkšnį).
Ir man keičia, nors peržiūroje rodo teisingą "kringelį" Kiek matau ir citavime rodo teisingai.Paskutinis taisė Austras; 2018.09.19, 10:55.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąMan rodo ~ normaliai.
Comment
-
Čia yra Noto Sans font'o problema. Pasireiškia tik tam tikrose platformose su tam tikru smoothingu ir tam tikruose font size'uose. Čia jeigu ką atvaizdavimo bėda, simbolių nieks nekeičia. Apksritai reiktų šito problemiško fonto nenaudoti.
Administratoriai tikrai galėtų perkelti šituos pranešimus į tam skirtą tema.
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąStebint kas darosi Vilniaus projektų temose, man kyla klausimas, gal reiktų uždaryti registraciją į forumą? Arba padaryti ją tik su pakvietimu?
Vienintelis sprendimas yra patiems forumo dalyviams tiesiog nekreipti dėmesio į komentarus, kurie jiems nepatinka ir tiek. Jeigu trolis - tai greitai nusibos, kai niekas į jį nereaguos.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Irma Irma Rodyti pranešimąKaip sužinoti kas yra forumo įkūrėjai, valdytojai ar pan.? Kaip finansuojamas forumas? Ačiū.Post in English - fight censorship!
Comment
Comment