Aleksio skirta pražanga.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąo kam tu jas cia idejai?
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimąKodėl ištrynėt mano įkeltas musulmonių nuotraukas? Ar jos užkliuvo kažkokiam skaistuoliui ar diskusija neatitiko kokios nors nacijų tyrumo idealogijos ir propogandos apie mirtį linkinčius musulmonus? Nepateisinama nė vienu atveju, nuotraukas sugrąžinu
Tema buvo apie nelegalią imigraciją į Lietuvą, o mano nuotraukos su radikaliais musulmonais, raginančiais žudyti visus 'netikėlius', nėra ne į temą, nes iliustruoja, su kokiomis rimtomis problemomis susiduria šalys, leidusios masinę imigraciją iš kitų civilizacijų. Bet aš neverkiu dėl "cenzūros", čia gal daugiau nesusipratimas
- 1 patinka
Comment
-
Parašė themanual Rodyti pranešimąKodėl ištrynėt mano įkeltas musulmonių nuotraukas? Ar jos užkliuvo kažkokiam skaistuoliui ar diskusija neatitiko kokios nors nacijų tyrumo idealogijos ir propogandos apie mirtį linkinčius musulmonus? Nepateisinama nė vienu atveju, nuotraukas sugrąžinu
Comment
-
Parašė Saliamonas Rodyti pranešimąTema buvo apie nelegalią imigraciją į Lietuvą, o mano nuotraukos su radikaliais musulmonais, raginančiais žudyti visus 'netikėlius', nėra ne į temą, nes iliustruoja, su kokiomis rimtomis problemomis susiduria šalys, leidusios masinę imigraciją iš kitų civilizacijų. Bet aš neverkiu dėl "cenzūros", čia gal daugiau nesusipratimas
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO uz ka vargsas Tomas atostogauja?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTikriausiai parašė neturiningą postą - banas 180 dienų be teisės į apeliaciją (nerašytų forumo taisyklių str.256 prim).
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTokių dalykų nebūna, nereikia.
Ar čia kažkas (ne)suveikia? Aš irgi peilio ašmenimis vaikštau - turiu minusą.
Prisimenu kai tut.by forume man parašė "sotrudnik organov", daug kas sakė, kad feikas - o vėliau išaiškėjo kad realybė žiauresnė...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąKodel nera prie profilio nustatymu paskyros istrynimo/deaktyvavimo opcijos?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Nelabai girdėjau, kad tokia funkcija būtų forumuose.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąKoks lankomumas forumumo metinis?
Įdomu, kaip keitėsi aktyvumas einant metams, nes anksčiau ištisai (kiekvieną dieną čia būdavau), o dabar kokius 6 metus labai retai užeinu...
Comment
Comment