Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Resutas Rodyti pranešimąMano manymu forumiečių parašyta informacija yra daug vertingesnė ir svarbesnė, nei teisingas pasiskirstymas pagal temas. Juk apie kai kurių temų egzistavimą net nežinoma. Juk kai kurios nėra aktyvios o paieška faktiškai neveikia. Juk tai dažniausia atsitinka netapybiškai.
O dabar diktatūra gaunasi kažkokia...
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąNet A1 ilgiau tarp banų ištempdavo. Press F to pay respects.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Aš tai jį skaityčiau kaip "AL vienas" - nu "Al1", o ne "A|1" ar pan.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė bucaneer Rodyti pranešimą
Ar čia man vienam atrodo, kad "Al1" pagal idėją turi būti tariama "Aladin"?
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąJohn nesa apciuopiama nauda forumui, tik gaila neperkandat jo trolinimu. Keista matyt, kad tiek metu kartu ir dar jauciat jam kazkokia neapykanta
- 1 patinka
Comment
-
Tai labai gerai. Nuleidzia ant zemes, sugrazina realybes jausma. Pasmaikstauja, kartais patrolina, kadangi gerai zino kitu silpnas puses - per jas uzdrozia, kas turi buka humora jausma - pasimauna. Paraso ir normaliu postu. Atvirai kalbant, jo metymo is forumo visiskai nesuprantu, tarsi butu kazkoks saskaitu suvedinejimas.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą. Atvirai kalbant, jo metymo is forumo visiskai nesuprantu, tarsi butu kazkoks saskaitu suvedinejimas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Tai gal neįdėmiai skaitei digital juodu ant balto labai aiškiai parašyta - už pražangas teisėtai buvo pašalintas, o ne už asmenines antipatijas.
Comment
-
Gal kas žinote, kaip pakeisti gatvės pavadinima??? buvau suklydes ne Pušaloto g. projektai, o turi buti Pramonės gatvės projektai....(Panevėžyje)
https://www.miestai.net/forumas/foru...vės-projektai
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąUž ką vėl Džonis išp*rdolintas? Taigi gerai varė su tuo straipsniu savo draugo.
- 2 patinka
Comment
Comment