Parašė Piktas2
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Piktas2 Rodyti pranešimąVa tokie "adekvatai" skaitosi "gerbiamais" forumo nariais? Tokie ir tvarkytojai? Forumas greitai nudvės su tokiu kontingentu.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąAl1, dar susikursi nors vieną naują accountą, būsi užbanintas amžinai.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
O tikrai nėra galimybės blokuoti IP ar šitas šiknaskylė vis su nauju jungiasi?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąUž grasinimus forumiečiams (turiu liudijimus iš dviejų) AŽ buvo pašalintas pusei metų. Prieš tai buvo įspėtas, kad taip bus, jei jis grasins.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Sula
Šiaip tai jo. Kai jau klausimai kyla, ar tai ne BK vertinimo reikalaujantys postringavimai.
Šio forumo taisyklės liberalios ir neapibrėžia daug aspektų. Daugumoje forumų moderatoriai veikia dar griežčiau ir be atskirų pasiaškinimų.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Man kaip tik patinka, kad šis forumas liberalus, kam kažką šalinti vien už tai, kad yra homosovietinių pažiūrų, jei kitose temose įkelia naudingo turinio? Ar čia jūs taip bijot A1 propogandos, kad jums smegenis išplaus? Aš pvz. visai nebijau ir jo tie emocionalūs gasdinimai atrodo juokingi.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Jis ne homo sovieticus, o elementarus debilas. Kaip koks mazas vaikas.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Bet visi su juo net išsišiepę diskutuoja Tai nekteipkit demesio ir tiek. Man tai visai linksma ir idomu skaityti A1 nuomoneAviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Bet visi su juo net išsišiepę diskutuoja Tai nekteipkit demesio ir tiek. Man tai visai linksma ir idomu skaityti A1 nuomone
O politinese temose jis jau senokai issisemes ir diskusijas su juo gali vest arba nesusiprates naujokas arba panasaus lygmens idiotas kaip ir jis pats.
- 4 patinka
Comment
Comment