Parašė DeSadas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Atsibodo jau man. Jei Eimantas manęs nemėgsta , skiria pražangas man ,nors už rimtesnius pažeidimus kiti forumiečiai nenukenčia ( turiu omenį asmeniškumą) , tai gal laikas Eimanto kaip admino valdžia apriboti? Pasidomėti jo taikoma politika?
Nes čia praktiškai už bet ką duoda pražangas.... Gana jau.Neskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąTuo tarpu siūlau pražangas ir kt. skelbti temoje, kur padarytas nusikaltimas. Ir pasiūlyčiau įdiegti išsiregistravimo funkciją,
bei šiek tiek paredaguoti taisykles, nes kai kurie punktai atrodo gan kvailai.
O uždrausta kažkur rašyti niekad nebūna "kažkodėl". Visada yra rimtų priežasčių.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąAtsargiau tu čia su savo puslapio reklamavimu, nes čia pagal taisykles negalima reklamuot savo puslapių. Gali rizikuot, bet gali pasireikšt pikti dėdės iš administracijos pradėt dalint tau nuobaudasPaskutinis taisė druskininkusauga; 2014.04.07, 21:00.
Comment
-
Parašė druskininkusauga Rodyti pranešimąKodel ,,Nario skidelyje''yra eilute savo puslapio adresui ivesti.Kaip man gauti daugiau prnš.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTas adresas bus matomas tik tada, kai kas užeis į tavo profilį.
Comment
-
Kadangi nuo vakar dienos taip ir nesulaukiau kitų tvarkytojų reakcijos (nors jie tikrai forume lankėsi), teks rašyti viešai. Dėl kažkokių neaiškių priežasčių, negaliu šiam ligoniui* skirti pražangos su automatiniu pašalinimu pagal taškų skaičių. Tokios "pražangos" skyrimo efektas yra toks pats, lyg aš jam rašyčiau asmeninę žinutę.
Taigi, dar kartą prašau forumiečių nereaguoti į šio neadekvato pranešimus ir, jei reikia, pranešinėti apie blogus pranešimus. Gal tada kolegos pastebės, kad tai yra problema.
Man telieka tik kantriai trinti naujus jo pranešimus mano prižiūrimoje Miestų VT skiltyje ir stebėti, kaip temų puslapiai kemšasi tokiu šlamštu:
* - užtenka "pasigūglinti" jo slapyvardį ir toliau jau bus aišku, kodėl jį taip vadinu.
Comment
-
Forumo valdytojams teks valyti daug šiukšlių .
Mettal, turbūt todėl, kad esi tik VT skilties moderatorius. Bent jau man taip atrodo.
P.S. Užtenka užeit į facebooką ir iškart pasimatys, kiek ir ko yra, nuo ''kur vaziuoja 8 mikroautobusas vln'' iki panašių nesąmonių. Beje, pagūglinus randamas rezultatas "Druskininku sauga apsaugos jus ir jusu daiktus bei NT". Tikrai jaučiasi, kokia ta apsauga
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąMettal, turbūt todėl, kad esi tik VT skilties moderatorius. Bent jau man taip atrodo.
P.S. Užtenka užeit į facebooką ir iškart pasimatys, kiek ir ko yra, nuo ''kur vaziuoja 8 mikroautobusas vln'' iki panašių nesąmonių. Beje, pagūglinus randamas rezultatas "Druskininku sauga apsaugos jus ir jusu daiktus bei NT". Tikrai jaučiasi, kokia ta apsauga
Comment
Comment