Adminai gali sakyti: pats patalpinai pats ir trink. Idomu butu suzinot kaip yra tokiais atvejais?
Gal forumo taisyklėse yra punktas: "Registruodamasis sutinku, kad visos mano žinutės ir mano patalpintos nuotraukos neatlygintinai taps forumo nuosavybe" ar pan.
Atsibodo jau man. Jei Eimantas manęs nemėgsta , skiria pražangas man ,nors už rimtesnius pažeidimus kiti forumiečiai nenukenčia ( turiu omenį asmeniškumą) , tai gal laikas Eimanto kaip admino valdžia apriboti? Pasidomėti jo taikoma politika?
Nes čia praktiškai už bet ką duoda pražangas.... Gana jau.
Apskritai tas parašas nėra labai jau reikalingas dalykas. Jeigu dėti nuorodą, tai kol nesi aktyvus ir žinomas, mažai šansų, kad ją kažkas pažiūrės (na nebent bus bandoma "agresyviai" kažką reklamuoti)
Atsargiau tu čia su savo puslapio reklamavimu, nes čia pagal taisykles negalima reklamuot savo puslapių. Gali rizikuot, bet gali pasireikšt pikti dėdės iš administracijos pradėt dalint tau nuobaudas
Atsargiau tu čia su savo puslapio reklamavimu, nes čia pagal taisykles negalima reklamuot savo puslapių. Gali rizikuot, bet gali pasireikšt pikti dėdės iš administracijos pradėt dalint tau nuobaudas
Kodel ,,Nario skidelyje''yra eilute savo puslapio adresui ivesti.Kaip man gauti daugiau prnš.
Ką reiškia "gauti"? Juk sakiau kad turi rašyti pranešimus į temas apie įvairius projektus. Tik tada tavo pranešimai sumuosis ir po kurio laiko galėsi pasidaryt parašą.
O dar geriau - išvis nerašyti ir geranoriškai palikti forumą, bent jau iki tol, kol tėvai neįtaisys smegenų. Prašymas kitiems forumiečiams ignoruoti šio spamerio pranešimus.
Kadangi nuo vakar dienos taip ir nesulaukiau kitų tvarkytojų reakcijos (nors jie tikrai forume lankėsi), teks rašyti viešai. Dėl kažkokių neaiškių priežasčių, negaliu šiam ligoniui* skirti pražangos su automatiniu pašalinimu pagal taškų skaičių. Tokios "pražangos" skyrimo efektas yra toks pats, lyg aš jam rašyčiau asmeninę žinutę.
Taigi, dar kartą prašau forumiečių nereaguoti į šio neadekvato pranešimus ir, jei reikia, pranešinėti apie blogus pranešimus. Gal tada kolegos pastebės, kad tai yra problema.
Man telieka tik kantriai trinti naujus jo pranešimus mano prižiūrimoje Miestų VT skiltyje ir stebėti, kaip temų puslapiai kemšasi tokiu šlamštu:
* - užtenka "pasigūglinti" jo slapyvardį ir toliau jau bus aišku, kodėl jį taip vadinu.
Forumo valdytojams teks valyti daug šiukšlių .
Mettal, turbūt todėl, kad esi tik VT skilties moderatorius. Bent jau man taip atrodo.
P.S. Užtenka užeit į facebooką ir iškart pasimatys, kiek ir ko yra, nuo ''kur vaziuoja 8 mikroautobusas vln'' iki panašių nesąmonių. Beje, pagūglinus randamas rezultatas "Druskininku sauga apsaugos jus ir jusu daiktus bei NT". Tikrai jaučiasi, kokia ta apsauga
Mettal, turbūt todėl, kad esi tik VT skilties moderatorius. Bent jau man taip atrodo.
Ne, čia kažkokia klaida buvo. Skirti nuobaudas galiu bet kam ir bet kurioje temoje, tačiau būtent šiam veikėjui, kažkodėl, nebuvo rodomos kai kurios funkcijos.
P.S. Užtenka užeit į facebooką ir iškart pasimatys, kiek ir ko yra, nuo ''kur vaziuoja 8 mikroautobusas vln'' iki panašių nesąmonių. Beje, pagūglinus randamas rezultatas "Druskininku sauga apsaugos jus ir jusu daiktus bei NT". Tikrai jaučiasi, kokia ta apsauga
Tai jau tikrai. Fotobuse (tai didelė autobusų fotogalerija ir autobusų duomenų bazė) jis yra užbanintas visam laikui, nes norėjo sugadinti duomenų bazę (kone pusę autobusų norėjo "nurašyti", o Šiaulių Busturo nurašytus - "atgaivinti").
Comment