Ištryniau 4psl sveikinimų, čia taip specialiai, ar "užbugino" kad man ties prisiuntė laiškų?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąIštryniau 4psl sveikinimų, čia taip specialiai, ar "užbugino" kad man ties prisiuntė laiškų?
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąBet kas per daug tai nesveika.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Kas tai per priedai? Kam jie naudingi? Kaip juos susikurti/panaikinti?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimą
Kas tai per priedai? Kam jie naudingi? Kaip juos susikurti/panaikinti?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Furbo Rodyti pranešimąAr įmanoma dabar mane įvertint?
P.S. Įverčio neprašau, tik ar įmanoma
Comment
-
Parašė FurboAr įmanoma tokia funkcija, uždrausianti įvertinti narį (pvz., mane)?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Forumas prieš pora metų tikrai buvo daug patrauklesnis/įdomesnis... dabar jis kažkoks fotolingvistinis pasidarė.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąForumas prieš pora metų tikrai buvo daug patrauklesnis/įdomesnis... dabar jis kažkoks fotolingvistinis pasidarė.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąTiesa. Be to, anksčiau labiau diskutuodavome apie įvairius projektus, o dabar temos apie politiką, ekonomiką ar šiaip įdomybes tapo populiaresnės.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąPastebėjau, kad buvo pašalinti keletas aktyviai "Visuomenė ir ūkis" besireiškę dalyviai. Galbūt daugiau nebereikės skaityt to paties žmogaus žinutes ir eilinį kartą nusivilt. O galbūt diskusijos pasidarys įdomesnės ir nebereikės visiems įrodinėti tam vienam žmogui, kad jis neteisus?
Kaip sako vieno filmo herojus: „Žmonės nesikeičia...".www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąKur jūs matote tą informaciją kas pašalinti?
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąTiesa. Be to, anksčiau labiau diskutuodavome apie įvairius projektus, o dabar temos apie politiką, ekonomiką ar šiaip įdomybes tapo populiaresnės.
Comment
Comment