Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
-
-
Danguje spindint pilnačiai forume skelbiama "Pilnaties savaitė"
Kaip šią šventę galite švęsti ir jūs? Prieš paspausdami mygtuką "Siųsti" rašant pranešimą, 7 kartus perskaitykite tai ką parašėte. Nueikite pasidaryti arbatos, kavos ar pan. Ramiai išgerkite, o grįžę dar kartą perskaitykite tai ką parašėte. Jei tai tikrai ką norite pasakyti - spauskite pranešimo išsiuntimo mygtuką!
O jei rimtai, tai atkreipkite dėmesį į savo rašomus pranešimus!Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Coool O gal galime paskelbti Dėmesio stokos savaitę? Manau reikėtų paskelbti seniai kažkurioje temoje brandintą idėją apie nominacijas, atseit kaip „Auksiniai svogūnai". Prizų turbūt nebūtų, bet už tai koks smagumas, kai seniausi forumo nariai gauna kokią nominaciją ir po to smagiai juokiasi (arba pyksta)Paskutinis taisė Ametistas; 2010.10.23, 20:26.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąCoool O gal galime paskelbti Dėmesio stokos savaitę? Manau reikėtų paskelbti seniai kažkurioje temoje brandintą idėją apie nominacijas, atseit kaip „Auksiniai svogūnai". Prizų turbūt nebūtų, bet už tai koks smagumas, kai seniausi forumo nariai gauna kokią nominaciją ir po to smagiai juokiasi (arba pyksta)
Comment
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąKertu iš dešimtinės, kad tu susižertum didžiąją dalį nominacijųwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąKoks blogiausias ir koks geriausias?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimą...aukojimasis dėl tvarkaraščių, VT ir visuomenės...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąNuvarytus arklius nušaunawww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Kodėl aš negaliu balsuoti? "Miestų nuotraukų konkursas"
Būtų nebloga idėja gaminti www.miestai.net marškinėliusPaskutinis taisė Sefas210; 2010.10.25, 22:20.Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąKodėl aš negaliu balsuoti? "Miestų nuotraukų konkursas"I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAš savo mirtį jau susiplanavęs Na, nebent kas nors sumąstys mane dugalabyt anksčiau______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąMiestų nuotraukų konkurse balsuojama tik kiekvieno mėnesio pirmąją savaitę. Nebent klausi apie nuotraukų vertinimą.
Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąBene eutanaziją?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNe, ką nors dramatiškesnio. Pvz., nusišaut mano buvusių bendraklasių (kurie man 4 metus ėdė nervus) akyse.______________
The Division Bell
Comment
Comment