Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Klausimai apie forumą

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
    Įkišiu savo trigrašį. Forume išties pastaruoju metu (turiu omenyje kelis paskutinius metus) trūksta elementarios pagarbos vienas kitam. Tujinimas, automarozai, durniai, uostyk dyzelį - nu wtf, negi toks turi būti bendravimas? Negi taip sunku, netgi turint kitokias nuomones, bendrauti korektiškai, be asmeniškumų.
    Parašė John Rodyti pranešimą
    O miestai.net forume kreipimasis "tu" buvo standartinis ir nekvestionuotinas kreipinys nuo forumo pirmų dienų 2004 metais. Gal prie to kažkiek prisidėjo ir tai, kad pirmieji forumo dalyviai daugiau mažiau pažinojo vienas kitą asmeniškai. Taip kad sorry, bet tiek tu, tiek visi kiti šitame forume yra ​​​​​tu, o ne jūs
    O apskritai dėl bendravimo kultūros pritariu. Gal tai tiesiog susiję su tuo faktu, kad visgi forumai yra labai rudimentinis ir old school dalykas, kur susirenka tokia publika, kokia susirenka, su visais savo bendravimo kultūros bagažais, dažnai menančiais laikus, kai tokia kultūra visuomenėje buvo ok, nors dabar jau nebėra ok.
    Tujinimas čia mažiausia problema.
    Akivaizdu, kad forume padaugėjo įžeidinėjimų ar tiesiog nekultūringo bendravimo.
    Bet tokį toną užduota ir forumo moderatoriai, vienas kurių nevengia jiems nepatinkančius vadinti "durniais ar "debilais"​​​​.

Comment

Taip niekas ir neatsakė, už ką pašalintas Obi-Wan Kenobi ir kokiu tikslu vienas moderatorius jį viešai įžeidinėjo, bet kol kas net neatsiprašė.

Comment

Romai, už pasikartojačius klausimus tuoj bus įspėjimai. Jau sakiau, kad į klausimus už ką kas pašalintas aš daugiau neatsakinėsiu. Jei koks kitas moderatorius atsakys - neprieštarausiu.

P.S. Turėtum džiaugtis, kad tau banas buvo nuimtas savaite anksčiau. Kitą kartą tokios klaidos nebedarysiu.
        Paskutinis taisė digital; Vakar, 21:57.

Comment

Parašė bato_usai Rodyti pranešimą
          Keista, kad pirmame nematoma nurodyto pažeidimo, kad ir smulkaus. Nes nėra malonu, nei skoninga skaitant temą tokį aprašą aptikti.
          Nežinau kokio lygio snowflake'u reikia būti, kad toks ironiškas pranešimas sukeltų kažkokią nemalonią emociją.

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
            P.S. Turėtum džiaugtis, kad tau banas buvo nuimtas savaite anksčiau. Kitą kartą tokios klaidos nebedarysiu.
            Ačiū už perspėjimą.
            Kitą kartą žymioji troleibusinė nuotrauka bus cituojama be apkarpytų užtemdytų kraštų.

Beje, per 20 metų mano nuotraukas kolegos ne kartą ėmė ir jei pataisydavo, sujungdavo į panoraminę ar panaudodavo kitame kontekste, tai man niekuomet dėl to nekildavo jokių problemų. Labai tikiuosi,kad tiems kolegoms kurie taip darė, negrės jokios baudos ir pašalinimai porai savaičių.
            Mano vienintelis noras, kad būtų nurodoma autorystė ir nuoroda, iš kur paimta.

Kai įdedi į forumą kelias dešimtis tūkstančių nuotraukų ir kai įdedi vos ne vieną nuotrauką ir tą pačią pro troleibuso langą, tai požiūris į nuotraukos naudojimą šiek tiek skiriasi.
            Paskutinis taisė Romas; Vakar, 22:15. Priežastis: Ačiū už įspėjimą >> Ačiū už perspėjimą

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
              Beje, per 20 metų mano nuotraukas kolegos ne kartą ėmė ir jei pataisydavo, sujungdavo į panoraminę ar panaudodavo kitame kontekste, tai man niekuomet dėl to nekildavo jokių problemų. Labai tikiuosi,kad tiems kolegoms kurie taip darė, negrės jokios baudos ir pašalinimai porai savaičių.
              Tik nedėdavo kaip tavo citatų. Ar tau rimtai nesigauna suprasti, kame problema?

Kai įdedi į forumą kelias dešimtis tūkstančių nuotraukų ir kai įdedi vos ne vieną nuotrauką ir tą pačią pro troleibuso langą, tai požiūris į nuotraukos naudojimą šiek tiek skiriasi.
              Nesiskiria. Kaip tik žvyrkelių ir postsovietinių skylių entuziastų forume mažuma.

Comment

Taip niekas ir neatsakė, už ką pašalintas Obi-Wan Kenobi ir kokiu tikslu vienas moderatorius jį viešai įžeidinėjo, bet kol kas net neatsiprašė.
                Perskaičiau kelioliką to Obi Kenobi postų. Nei vieno įžeidimo kitam asmeniui. Taip, požiūris jo savotiškas, na bet mes juk ne Šiaurės Korėjoje?

Comment

Working...
                X