Parašė Petr
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNekeliu dėl techninių priežasčių - jame nėra cituojamo teksto. Nemanau, kad visas iki vienos žinutes būtinai reikia sukilnoti į labiausiai tinkančias temas. Kad kelios ir liks čia - ne tragedija.
Šiaip galiu pascreenshotint ir perduoti į atitinkamas institucijas… bet galite tiesiog laikytis forume taisyklių, manau taip visi gyvensime draugiškai
Nelabai noriu skaityti neadekvataus š transporto temoje. Tam š yra kitos temos, kur ir perkėlėt visą diskusiją.Paskutinis taisė Petr; 2024.12.28, 19:58.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Petr Rodyti pranešimąTai reiškia - galima rašyti asmeninius įžeidimus?
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNekeliu dėl techninių priežasčių - jame nėra cituojamo teksto. Nemanau, kad visas iki vienos žinutes būtinai reikia sukilnoti į labiausiai tinkančias temas. Kad kelios ir liks čia - ne tragedija.pripažink, kad nesugebi būti nešališkas. Nes taip besivartydamas atrodai tik juokingiau ir klimpsti savo teiginiuose
O forumas tikrai virsta nebe tragedija, o pamazgų duobe.
P.s. neįsižeisk, bet vėl tai perkelk į rusų temą arba gal dar įspėjimą ar baną
- 1 patinka
Comment
-
Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimąTai kokia techninė priežastis buvo skirti man įspėjimą "ne į temą", kuomet nebuvo cituojamo teksto.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąApie ką čia? Tikrai visų įspėjimų neatsimenu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimą
Nesvarbu, nes tokių replikų ne į temą pilnas forumas. Išgyvensim, nemirsim. Tik pasiteisinimai konkrečiu atveju juokingai skamba. Gaila, kad forumas virtęs asmeniškumų, nuoskaudų šiukšlynu, kurio kaip administratorius nevaldote. Tiksliau dorojatės su pasekmėmis, o ne priežastimis. Man visai neįdomu, ką žmogus mąsto rusų, skiepų ar dar kokių sričių klausimais, nesiruošiu asmeniškai bendrauti. Bet jei pateikia įdomios informacijos, sugeba pagarbiai diskutuoti konkrečioje man aktualioje temoje šaunu. Tai klausimas kokiu tikslu toleruojami pastovūs provokatoriai? Ypač keletas "džigitų" Ar tam reikia susimokėti, draugystę užmegzti ar kvapnaus muilo turėti?
Tačiau jei atsiranda kažkas, kas bando dengti ruzų nusikaltimus aiškindami žvyro pramuštomis skylėmis, sugeba ištraukti rusofobijos kortą ar bando mane išvadinti rusšaudžiu, ties čia baigiasi visas politkorektiškumas. Informacinio karo akivaizdoje tokių vatų ar naudingų idiotų ignoruoti negalima.
- 4 patinka
Comment
-
Man labai norisi, kad baigtųsi tokios nesąmonės, kai kažkas kažką pavadina rusšaudžiu ar pan., bet po to tą žmogų visiškai kitoje temoje ir visiškai nedalyvaujant jam toje diskusijoje – yra iš niekur nieko paminimas jo vardas, kreipiantis į jį visaip sarkastiškai "kibinant" pvz. temoje apie transportą, kur jokių rusų niekas nešaudo.
Jei žmogus įprastai pasisako už mašinas, o troleibusus niekina, tai visiškai naujoje diskusijoje apie tai, kaip troleibusai jėga, o mašinos šūdas – vis tiek nereiktų kalbinti to konkretaus žmogaus ta tema serkastiškai jį pašiepiant, kad va troleibusai čia nugalėjo ir kaip gerai, o mašinos – gaidys.
Jei kažkas kažkam nepatiko, tai reikia toje pačioje nepatinkančio teiginio diskusijoj reaguot ir priremt prie sienos tą niekšą, o ne iš esmės tyčiuotis per eilę kitų temų.
Ignalina šaunus vien dėl to, kad nebijo važiuoti troleibusu, bet Romas nors bijo, bet šaunus, kad kartais naudoja dviratį. Arunasx šaunus už nišinių temų aktyvumo palaikymą, bet kai vis iš pasalų užsipuola KEdas dėl linijinio parko – man viešai apgynus jį su daug patiktukų – Arunasx niekaip nereagavo, bet po kurio laiko vėl gal dešimtis kartų apie tą linijinį parką nepagrįstai rašinėja, nes išaiškindamas situaciją pagrįstumą paneigiau tame savo pranešime.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Petr Rodyti pranešimą
Šiaip galiu pascreenshotint ir perduoti į atitinkamas institucijas… .
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąO čia keletas pavyzdžių Gerųjų visuomenės narių:
Šiame forume tikrai nesinori matyti janutienių ir kitų padugnių lygio turinio.
- 3 patinka
Comment
-
Nereikėjo didelių analitinių gabumų surandant už kurį pranešimą buvo išmestas John
Veiksmas vyko temoje apie PC "Europa".
2025.01.01, 15:47Parašė evvt Rodyti pranešimąTiesiog gal galvoj sugrojo beviltiška viltis ar neviltis turet bent viena miestietišką gatvę toj vietoj o ne kažkokį (...)
Parašė digital Rodyti pranešimąTamsta esate, atsiprašau, galimai durnius (J&R prašome skųstis ir skųsti).
Parašė John Rodyti pranešimąTamsta galimai dar švenčia?
Kodėl normalaus pranešimo autorius išvadintas "durniumi"" sunku paaaiškinti.
Ar digital pats sau skyrė pražangą už prasivardžiavimą "durniais", istorija irgi nutyli.
Beje, tą vakarą / rytą digital norėjo išmesti iš forumo ir mane, kai buvo pakomentuotas jo prasivardžiavimas.
Parašė digitalPritariu, bet nemanau, kad forumo čigonai supras.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąNereikėjo didelių analitinių gabumų surandant už kurį pranešimą buvo išmestas John
Veiksmas vyko temoje apie PC "Europa".
2025.01.01, 15:47
2025.01.01, 23:48
2025.01.02, 00:02
Už kurį pranešimą Jonas buvo išmestas kaip ir aišku, tačiau pagal kokį taisyklių punktą tai lieka atviras klausimas.
Kodėl normalaus pranešimo autorius išvadintas "durniumi"" sunku paaaiškinti.
Ar digital pats sau skyrė pražangą už prasivardžiavimą "durniais", istorija irgi nutyli.
Beje, tą vakarą / rytą digital norėjo išmesti iš forumo ir mane, kai buvo pakomentuotas jo prasivardžiavimas.
Bet tas klausimas tam kartui buvo uždarytas.. Jie tikrai buvo labai žiaurūs ir neteisingi.
tegyvuoja vinipuchai.
O jei rimtai , Romai, tai jau dabar leisiu sau patarti Jum šitą savo ir dar aplink Jūsų kelis kitų žmonių pranešimus perkelti į kokią nors temą "šiaip šposai" ar pan.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąTai, kad Jonas pašalintas nežinia už ką, nėra "šiaip šposai"
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąTai, kad Jonas pašalintas, yra geriausia, kas nutiko šiam forumui.
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąIr priežastis nėra svarbi.
Comment
Comment