Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Klausimai apie forumą

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
    čia kai forumo emojai buvo naujiena ir buvo cool juos naudoti?
    Jo, ir lb cool buvo rašyti kaip smsais - LB, SWX, AISQ, NZN ir panašiai. Nenaudoti lietuviškų raidžių (nes kur ten jų ieškosi Nokia 3310, kas suformuodavo tam tikrus įpročius), ir apskritai, pats rašymo stilius toks naivokas ir neformalus, kaip studentai barake.

Nors ko gero, dauguma pirmųjų forumiečių ir buvo tie studentai iš barakų. Iš dabartinės perspektyvos žiūrint - jautėsi daugiau kažkokio vaikiškumo, naivių vilčių, mažiau tėviško žinojimo kad "čia turi plytelės sueiti taip ir anaip, kas čia per š padarytas?", o daugiau džiūgavimų kad wow, kokį didelį stato.
    Paskutinis taisė Tomizmas; 2024.11.19, 15:52.
    Snowflakes will attack U <3

Comment

O kodėl pašalintas Kristupas0220? Antra, rimtai ir stipriai siūlau sukurti atskirą potemę, kurioje galėtų toliau diskutuoti ir pašalinti (ar suspenduoti) forumo nariai, ir likę esantys. Tokia būtų lyg atvira kolonija ar socializacijos stacionaras su palengvinto režimo moderavimu iki pilietis grįš in forumą.
      Skrydis- lyg amžinybės blyksnis

Comment

Parašė dr. Rodyti pranešimą
        O kodėl pašalintas Kristupas0220? Antra, rimtai ir stipriai siūlau sukurti atskirą potemę, kurioje galėtų toliau diskutuoti ir pašalinti (ar suspenduoti) forumo nariai, ir likę esantys. Tokia būtų lyg atvira kolonija ar socializacijos stacionaras su palengvinto režimo moderavimu iki pilietis grįš in forumą.
        Man irgi kilo toks klausimas. Pirmas kartas, kuomet apie pašalinimą sužinai tik pabandęs prisijungti, o ne el. pašte pamatęs įkritusį laišką apie gautą pražangą, kaip kad būdavo seniau. Prisijungus rašoma, kad pašalintas iki gruodžio 1 d., na o praėjus vos pusei laiko - jau laisvas. Čia kažkokia klaida?
        Ar kai kam užkliuvo mano "reklaminė" žinutė, kurioje paprašiau pagalbos su laiškelių platinimu?

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
          Ar kai kam užkliuvo mano "reklaminė" žinutė, kurioje paprašiau pagalbos su laiškelių platinimu?
          Taip.

Comment

O galite paliudyti, kad liutass vis išmetamas už tai, kad transliuoja prokremlines "tiesas" ir bijo karo? Jei taip, gal su juo reiktų padaryti kaip su AL1 - apriboti komentavimo prieigą po geopolitinėmis temomis, užrakinant jį "mano" temoje? Ar labiau apsimoka kaskart šalinti 3 mėnesiams?

Comment

Ne, jis gavo pražangą už beprasmių žinučių rašymą (ir jau ne pirmą kartą), jei gerai pamenu, už klausimą "kodėl mums taip rūpi ta Moldova?" ar pan.

Comment

Working...
              X