Negali būti, kad limitas tik 5 foto. Matei mano albuma "Autrolis Kaunas 2010.08.25 - ten tų foto tikrai daugiau. Čia tik iš pirmo karto leidžia 5 foto įdėti. Paspausk ant ten kur redaguoti albumą, ir tada galėsi dar 5 foto įkelt. Supranti, čia tik per kiekvieną redagavimą leidžia po 5 foto įkelt, o šiaip to limito tai nežinau
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė 2120 Rodyti pranešimąSveiki, norėjau paklausti kodėl pas mane albumo atvaizduose yra nustatytas limitas? Tik 5 nuotraukas galiu ikelti, daugiau neleidzia. Kodėl pas kitus gali buti labai daug foto ikeltu o pas mane tik 5? Idomu čia kažkaip.
Bučiau dėkingas jei kasnors man tai paaiškintu.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė redlynx Rodyti pranešimąDar vienas dalykas. Kodėl man prie profilio rodo, kad aš parašiau 96 pranešimus, o kai nueinu į tą sarašą kur yra visi mano pranešimai jų yra 103? Čia brokas ar kas?
Comment
-
/\ Pastebėta ir su forumo valdžia tai aptarta dar vasarąI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąOh nežinojau...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment