Parašė Kristupas0220
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąBet kurią kitą temą gali ištikti toks pat likimas, jei ji staiga pasidarys įdomi tik kokiems dviems nariams.
Temų esmė, kad jos būtų aktualios daugiau žmonių nei du ar trys.
Jei aktuali tema tik dviems, vadinasi temai nelemta egzistuoti.
- 3 patinka
Comment
-
Pradžioje "Nesąmonėse ir kliedesiuose" jei atkreipėte dėmesį, reiškėsi daug daugiau narių, paskui kažkaip kiti pamažu atkrito, išsifiltravo ir likome tik aš ir liūtas. Gal kiti pamatė, kad nebesugeba konkuruoti su manimi nesąmonių turiniu...
Man tik įdomu, kodėl net užrakinus temą, man paskelbti naują pranešimą nebuvo jokių kliūčių.Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.08.29, 21:23.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąPradžioje "Nesąmonėse ir kliedesiuose" jei atkreipėte dėmesį, reiškėsi daug daugiau narių, paskui kažkaip kiti pamažu atkrito, išsifiltravo ir likome tik aš ir liūtas. Gal kiti pamatė, kad nebesugeba konkuruoti su manimi nesąmonių turiniu...
Man tik įdomu, kodėl net užrakinus temą, man paskelbti naują pranešimą nebuvo jokių kliūčių.
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąTai lai irsta ramiai laukuose prie Bakhmuto.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKada A1 gryz?
Parašė liutass Rodyti pranešimąČia rimtai?
- 5 patinka
Comment
-
Nepaprastai džiaugiuosi, kad prieš metus pasiūliau digital sukurti šią temą https://www.miestai.net/forumas/foru...-ir-kliedesiai
Šiandien jau 2500 žinučių, kurių 99% parašė 2 asmenys, neminėsiu jų vardų be reikalo, dar išgirs ir iš ten išlis
Ant kiek švaresnės kitos temos nuo to visko, kas parašyta temos pavadinime.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 9 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimącia priklauso nuo poziurio. Man tai priesingai atrodoNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąNepaprastai džiaugiuosi, kad prieš metus pasiūliau digital sukurti šią temą https://www.miestai.net/forumas/foru...-ir-kliedesiai
Šiandien jau 2500 žinučių, kurių 99% parašė 2 asmenys, neminėsiu jų vardų be reikalo, dar išgirs ir iš ten išlis
Ant kiek švaresnės kitos temos nuo to visko, kas parašyta temos pavadinime.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąkodel jus nenorite prisijungti prie populiarios temos?Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąBūk geras nelisk iš tos temos, pasilik ten PleaaaaseWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Romas , pareportinai https://www.miestai.net/forumas/foru...50#post2079450 kaip "Kvailas bandymas provokuoti", bet tai gi akivaizdus atsakymas į tamstos https://www.miestai.net/forumas/foru...09#post2079409. kadangi abu postai pakankamai panašūs, tai rekomenduočiau pareportinti ir savo postą. Ačiū.
- 5 patinka
Comment
-
Gal reikia įvesti kokį nors jautruolio statusą kuris gaunamas jei 3 kartus reportino dėl panašių klausimų, kad visi žinotų apie perdėtą jautrumą ir nepokštautų?Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąRomas , pareportinai .
Anksčiau dalindavai pražangas už viešą užuominą, kad koks nors pranešimas ne vietoje, o dabar turbūt pradėsi dalinti ir pražangas už pranešimus.
Čia paties mažytis kerštas už užuominas, kad yra žmonių, kurių akiratis apsiriboja vien Viršuliškių šaligatvių nelygumais. Turbūt sau pritaikei, nors pastaruojuju metu yra ir įvairesnės tematikos pranešimų su nuotruakomis.
P.S. Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad kai kuriuos iš praneštų beprasmių pranešimų vis dėlto ištrynei.
Comment
Comment