Parašė terre
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Julijus Rodyti pranešimą
turbūt tie patys tręšė, kaip ir stadiono veją
p.s. ir eilinį kartą nežinau dėti "Patinka" po fotkėmis ar ne: mygtukas reiškia "ačiū už fotkes" ar "patinka nudžiuvę medžiai"
- 1 patinka
Comment
-
Sveiki visi!
Paskutiniu metu kažkuris moderatorus gana dažnai ir gana agresyviai man dalindavo "pražangas".
Už gana elementarius dalykus, kurie man atrodo kad yra leidžiami kitiems.
Tarsi kažkokia asmeninė vendeta ir nelabai suprantu kodėl, bet nesvarbu.
Neseniai buvau užbanintas kai į elektromobilių temą užkėliau keleto EU/JAV autogamintojų HQ nuotraukas ir norėjau palyginti su Kinijos autogamintojų HQ. Esmė ta, kad Kinijos HQ atrodo labai moderniai, kas indikuoja ir tam tikrą ambicijos lygį, ir geresnes ofisines sąlygas darbuotojams. Net tie patys autogamintojai (pvz Volvo/Polestar) turi geresnius ofisus Kinijoje, nei Europoje.
Įkėliau tris nuotraukas iš EU/JAV ir suruošiau nuotaukų iš Kinijos (Nio, FAW, Saic, Xpeng, etc.) bet nespėjau įkelti, nes gavau baną. Baną už būtent šitą žinutę elektromobilių temoje.
Forume lankysiuos mažiau, nes atrodo kad esu nelaukiamas.
Buvau jau parašęs atsisveikinimą, kuris buvo pašalintas.
Tikiuosi kad prisidėjau prie įdomių diskusijų (1, 2, 3, 4, 5, …).
Gerų visiems ateinančių diskusijų ir geros likusios vasaros.
Buvo smagu. Iki.Paskutinis taisė Taj Mahal; 2023.07.27, 10:21.
- 2 patinka
Comment
-
Įdomu, už ką digital išrašė įspėjimą už šį pranešimą.
Dear Romas, You have received a warning at Miestai ir architektūra. Reason: ------- Forumo taisyklių nepaisymas yra
, matyt kažkur trūksta
? ------- Original Post: https://www.miestai.net/forumas/foru...12#post2069812
Lyg ir į temą diskusijoje apie Lietuvos - Baltarusijso pasienį.
ELTA / BNS / LRT.lt 2023.08.17
Uždaryti Šumsko ir Tverečiaus pasienio kontrolės punktai su Baltarusija
Penktadienį vidurnaktį laikinai (?) uždaryti Šumsko ir Tverečiaus pasienio kontrolės punktai su Baltarusija.
„12 valandą nakties oficialiai Šumsko ir Tverečiaus pasienio kontrolės punktai yra uždaromi, vartai tarp Lietuvos ir Baltarusijos pasienio punktų užveriami, patiesiama dygliuota kelio juosta“ – BNS penktadienio naktį patvirtino Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) atstovė (...)
Artimiausiu metu į uždarytus punktus bus atvežami blokai, įrengiama koncertina.
Šumsko pasienio kontrolės postas
https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...su-baltarusijaPaskutinis taisė Romas; 2023.08.24, 19:01.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąAciü uż nuimtą įspėjimą, kuris buvo visiškai už nieką.
Panasu, kad ćia (bent kol kas) tebegalioja lietuviškos taisyklės, o ne baltarusiškas principas "ja načial'nik - ty durak".
- 3 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąGreičiau ponas R. atrado tapšnoklinę klaviatūrą ir sunkiai pataiko į reikiamą raidę.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąLabas vakaras, kodėl užrakinta tema "Šiaip nesąmonės ir kliedesiai"? Ar aptikote kokių nederamo turinio pranešimų? Iš anksto dėkosiu už komentarą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNes tema tapo asmeninio susirašinėjimo vieta. Tam yra A.Ž.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO į AŽ jis man atrašinėja nebe taip noriai, kaip viešai - praktikoje išbandyta.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąBet kurią kitą temą gali ištikti toks pat likimas, jei ji staiga pasidarys įdomi tik kokiems dviems nariams.
Temų esmė, kad jos būtų aktualios daugiau žmonių nei du ar trys.
Jei aktuali tema tik dviems, vadinasi temai nelemta egzistuoti.
- 3 patinka
Comment
Comment