Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Saviraiškos ribojimas forume

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Mintys dar ne veiksmai. Pamąstyti ir savyje išsilieti sveika
    Bet kai tos mintys išsirutulioja iki tiek, kad jau pradeda planuoti kaip įvykdysi ir kur įsigysi tam priemonių - tai jau, manau, riba, kada žmogus turi savikritiškai pažvelgti į situaciją ir pats save sugebėti sustabdyti. Vieniems tai pavyksta, kiti nusprendžia išsilieti ant savęs - nusižudyti, o treti šiaip ne taip išsikapanoja.
    Parašė Romas Rodyti pranešimą
    Na, dar liko pas kažką garo likučių.

Atsiprašau, pasitaisiau.

Žinau, kaip linksniuojma bevardė (vidurinė, nekatroji) giminė slovakų, lenkų, rusų (rus. "ONO", srednij rod) ir kitose kalbose. Patikslink, kaip reikia linksniuoti lietuviškai.
    Niekatorosios lietuvių kalboje nėra. O tu, matau, specialiai bandai provokuoti viską. Iš tavo pusės tai labai negražu.

Kadangi "Amiko" yra ne lietuviškas žodis, tai pateikiu linksniavo variantą:
    Vienaskaita
    V. amiko
    K. de amiko
    N. al amiko
    G. amikon
    Įn. kun amiko
    Vt. en amiko

Lietuvių kalboje šio žodžio apskritai nėra, todėl nedrįsčiau jo linksniuoti lietuviškai, nes tai būtų lingvistiškai nesąžininga
    Paskutinis taisė Ametistas; 2010.05.10, 22:51.
    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Gal todėl, kad jų apskritai yra nedaug. Arba nenori savo jausmų reikšti viešumoje (kaip ir aš pavyzdžiui).
      Galbūt, bet nemanau, kad jų tarpe daugiau nenorinčių jausmų reikšti viešumoje. Tad jei nebūtų priešiškumo jiems, turėtume nors retkarčiais juos pastebėti.

Kai šaudyti ar žudytis pradeda tai auklėjimo spragos arba su genais ir psichika negerai nuo gimimo jau.
      Manau, tai dažniau nutinka dėl paprasčiausiai silpnos ir jautrios asmenybės (O jie irgi žmonės ir juos irgi reikia saugoti), paprasčiausiai neatlaikančios ilgalaikių patyčių.
      Post in English - fight censorship!

Comment

Romai, gal būtų galima palikti kokį kampelį, skirtą šiai temai, tuo atveju, jei diskusijos šia tema nesibaigtų. Kaip buvo tema "Eitynės" ar panašiai, nes tikrai forume bus daugiau sumaišties jei nariai toliau rašys pranešimus bet kur. O kad taip bus, manau, niekas neabejoja
        Paskutinis taisė Perfect; 2010.05.10, 22:47.

Comment

Parašė Perfect Rodyti pranešimą
          Romai, gal būtų galima palikti kokį kampelį, skirtą šiai temai, tuo atveju, jei diskusijos šia tema nesibaigtų. Kaip buvo tema "Eitynės" ar panašiai, nes tikrai forume bus daugiau sumaišites jei nariai toliau rayš pranešimus bet kur.
          Toks įspūdis, kad čia kažkokia raupsuotojų tema...

Comment

Romai, suprask pagaliau, aš esu VELNIAS.

Vakar TU mane skubotai ištrini iš forumo, o šiandien vėl sveikas ir gyvas!!! Net temą atskirą turiu!

Vakar mano baisūs paveikslai buvo ištrinti, todėl šiandien įdėjau dar baisesnius. Tokius BAISIUS, kad TAU teko net vakarykščius atgal sugražinti!!!

Mane galima panaikinti tik sukūrus grupę facebooke “Išvarykime Mindaką iš forumo” ir surinkus 5 narius.

P.S.1 O jei rimtai, tai AŠ šitos temos nekūriau, ir tiesą pasakius man pačiam labai smalsu, kas ją ir kokiais tikslais sukūrė bei pavadino mano vardu???
            P.S.2 Romai, esi kaip tikras mažas įpykęs ir įsižeidęs vaikas. Kaip aš tave nuskriaudžiau, kad tu ant manęs taip varai???? Stengiuosi į forumą pateikti daug medžiagos, provokuoti diskusijas, o gaunu baną ir šiukšlių kibirą ant savęs? Argi taip elgiasi moderatoriai?

Comment

/\ Mindakai, kaip ten buvo su tom daržovėm?

Parašė Perfect Rodyti pranešimą
              Romai, gal būtų galima palikti kokį kampelį, skirtą šiai temai, tuo atveju, jei diskusijos šia tema nesibaigtų. Kaip buvo tema "Eitynės" ar panašiai, nes tikrai forume bus daugiau sumaišties jei nariai toliau rašys pranešimus bet kur.
              Kreipkitės į valdybą.
              Pridėkite 2 nuotraukas 3 x 4 arba viena poroje 4 x 6.

Comment

Parašė artexs Rodyti pranešimą
                Toks įspūdis, kad čia kažkokia raupsuotojų tema...
                Tema labai konkreti - apie homoseksualumo toleranciją. Tad nėra prasmės ja diskutuoti visur ir visada. Pagalvojus atskiros temos net nereikia, nes yra jau tema, kurioje apie tai diskutuojama - "Religija, moralė ir padorumas visuomenėje" (pavadinimas ne visiškai adekvatus, bet tiek to). Tad siūlyčiau ten viską ir sukelti, o šią temą trinti. Visus kitus pranešimus, susijusius su homoseksualų tolerancija taip pat reikėtų kelti į temą "Religija, moralė ir padorumas visuomenėje".
                Paskutinis taisė Perfect; 2010.05.10, 23:04.

Comment

/\ Dar labai vertingi būtų pasiūlymai dėl forumo pervardinimo

Comment

/\ Mindakai, kaip ten buvo su tom daržovėm?
                    Tingiu skaityti visus 10 temos puslapių, todėl paaiškink, ką turėjai galvoje šiuo klausimu? Kokios dar daržovės?

Comment

Gėjų klano traukinys Gražus, lyriškas ir tuo pačiu turintis plačias galimybes įvairiai interpretuoti. Adresas galėtų būti www.galejukutraukinukas.lt
                      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė mindakas Rodyti pranešimą
                        Tingiu skaityti visus 10 temos puslapių, todėl paaiškink, ką turėjai galvoje šiuo klausimu? Kokios dar daržovės?
                        Anot Romo, vietoj tavo tų pirmųjų "šlykščiųjų" nuotraukų tu vėliau sudėjai kažkokių daržovių foto Gana originalu

Comment

Dėl temų apie nusikalstamumą, žurnalistus ir šiukšlinimą, matai, pervardinti nereikia. Kai kalba pakrypsta apie toleranciją, kai kam "pakyla šaršalas" ir atsiranda poreikis pasiūlymams dėl forumo perverdinimo.

Comment

Esmė yra, kad naujų projektų šiuo metu nelabai yra, todėl ir pagrindinė forumo skiltis nelabai aktyvi. Ekonomika išeis į kilimo laikotarpį ir architektūros temos automatiškai taps aktyvesnės už plepalus apie viską kitą.
                            Post in English - fight censorship!

Comment

Parašė Perfect
                              Nepadorios tiks?
                              Baik tu, kils šaršalas.

Comment

Parašė Perfect
                                Nepadorios tiks?
                                Tiks, tiks
                                Jei teisingai prisimenu, pageidavote skilties diskusijoms apie "kitą galą".
                                Greit visas forumas pavirs tuo, ko kai kurie "vegetarai" nori.

Tiesa, šiame forume tuoj reikės atskiros skilties padorioms nuotraukoms.

Comment

Stengiausi atrinkti nuotraukas, kad Romas nesudegtų vietoje iš pykčio ir kad aš nepūčiau pasiųstas į pragarą

Heteroseksuali pora

Gėjų pora (pasirinkimas prastesnis, tad ir nuotraukų kokybė bei kompozicija neįspūdinga)

Lesbiečių pora

Comment

Tiks, tiks
                                    Jei teisingai prisimenu, pageidavote skilties diskusijoms apie "kitą galą".
                                    Greit visas forumas pavirs tuo, ko kai kurie "vegetarai" nori.

Tiesa, šiame forume tuoj reikės atskiros skilties padorioms nuotraukoms.
                                    "greit pavirs", "tuoj reikės"...

Romai, atsipalaiduok. Viskas bus gerai. Jei tave kamuoja tokios baimės - gal vertėtų susirūpinti sveikata?

Diskusijų apie toleranciją tikslas parodyti, kad tai nėra diskusijos apie "kitą galą" ir kad kitokios lytinės orientacijos žmonės nėra ateiviai iš kitos planetos, kurie pavers šio forumo narius gėjais.

Comment

Ar šią temą jau galima rakint?
                                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Rakinkit, tik atsakykit į klausimą, kas ir kokiu tikslu ją sukūrė mano vardu?

Comment

Truputis skaitalų:
                                          Gėjų eisenos keistuoliai: rusai su plytomis, emo paauglės, bobutė su rožančiumi... (foto, video)

Comment

Working...
                                          X