Kadangi prieš kelias minutes mano rašytas žinutes vienas iš adminų pašalino, nes nes jam nepatiko, kad minėjau jo vardą (už asmeniškumus), tai pabandysiu pakartot be asmeniškumų.
Buvau parašęs, kad minėtas adminas liepė man pasisakyti paskutinį kartą šioje temoje, turbūt todėl, kad mano nuomonė nelabai sutampa su jo. Taigi kitą kart kai reikšit savo nuomonę, būtinai pasitarkit su adminu ar ji atitinka jo lūkesčius. Labai patiko šiandienos citata delfyje:
Buvau parašęs, kad minėtas adminas liepė man pasisakyti paskutinį kartą šioje temoje, turbūt todėl, kad mano nuomonė nelabai sutampa su jo. Taigi kitą kart kai reikšit savo nuomonę, būtinai pasitarkit su adminu ar ji atitinka jo lūkesčius. Labai patiko šiandienos citata delfyje:
Tolerancijos esmė yra turėti požiūrį, bet gebėti diskutuoti su manančiuoju kitaip. Lengviausia būtų pasinerti į konfliktą, susibarti ir nebesikalbėti vieniems su kitais (ką didesnė dalis žmonių ir daro). Svarbu suvokti viena: niekam nepatiktų būti diskriminuojamam, lygiai kaip vargu ar kam patiktų būti kritikuojamam už savitą nuomonę.
Sociologas Dainius Genys
Sociologas Dainius Genys
Comment