Parašė artexs
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Saviraiškos ribojimas forume
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąKažkas sarkazmo nepagavo
Comment
-
Parašė artexs Rodyti pranešimąO dar sako, kad nereikia kalbėti apie gėjus, nereikia eisenų... Kai dar yra net tarp forumo adminų žmonių, kuriem kyla klausimas ar gėjai dirba. Tai man įdomu kaip liutass įsivaizdavo gėjus iki šiol - gal kaip kokius seksualinius maniakus, kurie puola vyrus tamsiose pakampėse ir dulkina taip juos apkrėsdami? Tai nenuostabu jei taip galvojantys žmonės susirenka protestuoti prieš gėjus ir mėto į juos akmenis.
Man ta klounada visiškai netrukdo, bet reikia vieną kartą aiškiai pasakyti, kad vaikų įvaikinimas niekada jiems nebus leistas.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąStereoptipas, ir tiek. Kita vertus, berods, homoseksualai labiau toleruoja atsitiktinius santykius, kas gal būt ir objektyvu.Parašė liutass Rodyti pranešimątaip, bet tik tarp narkomanų.Parašė liutass Rodyti pranešimągėjai dirba?Parašė artexs Rodyti pranešimąO dar sako, kad nereikia kalbėti apie gėjus, nereikia eisenų... Kai dar yra net tarp forumo adminų žmonių, kuriem kyla klausimas ar gėjai dirba. Tai man įdomu kaip liutass įsivaizdavo gėjus iki šiol - gal kaip kokius seksualinius maniakus, kurie puola vyrus tamsiose pakampėse ir dulkina taip juos apkrėsdami? Tai nenuostabu jei taip galvojantys žmonės susirenka protestuoti prieš gėjus ir mėto į juos akmenis.Parašė Kema Rodyti pranešimąNeviduriuok, nes per savo tolerantišką tulžį jumoro jau nesupranti.Parašė oranger Rodyti pranešimąMan ta klounada visiškai netrukdo, bet reikia vieną kartą aiškiai pasakyti, kad vaikų įvaikinimas niekada jiems nebus leistas.Paskutinis taisė Ametistas; 2010.05.10, 15:50.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė artexs Rodyti pranešimąO dar sako, kad nereikia kalbėti apie gėjus, nereikia eisenų... Kai dar yra net tarp forumo adminų žmonių, kuriem kyla klausimas ar gėjai dirba. Tai man įdomu kaip liutass įsivaizdavo gėjus iki šiol - gal kaip kokius seksualinius maniakus, kurie puola vyrus tamsiose pakampėse ir dulkina taip juos apkrėsdami? Tai nenuostabu jei taip galvojantys žmonės susirenka protestuoti prieš gėjus ir mėto į juos akmenis.Parašė artexs Rodyti pranešimąJei čia buvo sarkazmas tai ok, nepagavau, bet jei ne...
2. Protestas turi būti civilizuotas. Nors ir per paradus užsienyje homoseksualai būna apmėtomi, apšaukiami ir t.t. Aš nepateisinu smurto, neapykantos (nors vakar kažkam taip pasirodė, keista sakyčiau...)
3. artex, o vat apie sarkazmą, tai kaip čia jau pats interpretuosiKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNuostabiai nupasakojai - visai panašu į vampyrusParašė SPX Rodyti pranešimą1. O koks skirtumas kaip kas juos įsivaizduoja? Svarbu, didžioji žmonijos dalis supranta, kad tai yra blogai.
Comment
-
Parašė artexs Rodyti pranešimąJei aš apie gėjus galvočiau ir tvirtai tikėčiau, kad jie naktimis užpuola ir dulkina žmones, turbūt būčiau pirmose eilėse tų, kurie mėto akmenis į juos per gėjų eisenas. Tam reikalingas švietimas. Viduramžiais ant laužų degindavo raganas, nes "didžioji žmonijos dalis" suprasdavo, "kad tai yra blogai".
O kalbant apie švietimą, tai čia yra labai diskutuotina. Neduok, dar pardinėj mokykloj. Taip, šviesti apie saugų seksą reikia, bet tik priimtų normų rėmuose.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąTaigi tie, kurie abejoja, ar homoseksualūs žmonės patiria diskriminaciją, ar laikote juos pavojingais, pamėginkite pasidabinti "vaivorykštine" atributika ir pavaikščiokite taip visą dieną viešumoje. Tuomet patirtus įspūdžius padauginkite iš 365 dienų ir dar tęskite iki gyvenimo galo. Taip iš tiesų suprasite, ką iš tiesų reiškia priklausyti mažumos grupei."
Reikia atskirti pagaliau žmogaus seksualinio gyvenimo smulkmenas nuo ideologijos. Panašu, kad to padaryti kai kam nepavyksta
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąVisiškai beprasmė diskusija. Žmogaus esmė visai kituose dalykuose.
Man ta klounada visiškai netrukdo, bet reikia vieną kartą aiškiai pasakyti, kad vaikų įvaikinimas niekada jiems nebus leistas.
http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_adoption
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGali būti. Bet kam reikia vaikščioti su ta vaivorykštės atributika? Ar kas nors vaikšto su atributika pvz. "Aš miegu su savo žmona", "Aš gimdau nuo savo vyro", "Aš naudoju prezervatyvus" ir panašiai?
Reikia atskirti pagaliau žmogaus seksualinio gyvenimo smulkmenas nuo ideologijos. Panašu, kad to padaryti kai kam nepavyksta
2. Eisenos tikslas - skatinti toleranciją, rodyti pagarbą vieni kitiems. Homoseksualams tai pavyko, o priešiškai nusiteikusiems heteroseksualams - ne, nes jie neteisingai interpretavo tokio renginio organizavimą ir jo tikslą. Kaip ir tu. O taip nutiko dėl to, kad į homoseksualus iškart žiūrima kaip į "kas su kuo miega", tai pats ką tik patvirtinai. Ir tai įrodo, kad tokių eisenų organizavimas būtinas siekiant paneigti tokius įsišaknijusius tamsuoliškus mitus. "Aš gimdau nuo savo vyro" - čia visai nesupratau .
"Aš naudoju prezervatyvus" - o heteroseksualai jų nenaudoja?
Va čia ir problema, kad dauguma vos prabilus apie homoseksualus, pradeda mintyse kurti vaizdinius kaip jie tai daro O jums įdomu?
Panašu, kad visuomenė net nesupranta, už ką ir dėl ko homoseksualai kovoja. Už savo žmogiškąsias teises, tačiau dėl išankstinės visuomenės nuomonės apie homoseksualus, pastarieji lieka neteisingai suprasti ir jų bet koks elgesys lieka neigiamu.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGali būti. Bet kam reikia vaikščioti su ta vaivorykštės atributika? Ar kas nors vaikšto su atributika pvz. "Aš miegu su savo žmona", "Aš gimdau nuo savo vyro", "Aš naudoju prezervatyvus" ir panašiai?
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąNa pasaulio praktika byloja ką kitą
http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_adoption
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimą"Aš gimdau nuo savo vyro" - čia visai nesupratau .
"Aš naudoju prezervatyvus" - o heteroseksualai jų nenaudoja?
Va čia ir problema, kad dauguma vos prabilus apie homoseksualus, pradeda mintyse kurti vaizdinius kaip jie tai daro O jums įdomu?
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimą1. Eisenos esmė - parodyti, kad Lietuvoje homoseksualūs žmonės yra tokie kaip visi, o ne su ragais ir antenomis, kaip dauguma mano.
Pasakyčiau daugiau: kaip aš suprantu, normaliems homoseksualistams, kurie gyvena "žmogaus gyvenimą", o ne "homoseksualisto gyvenimą" tie paradai visiškai nerūpi. Nes jie patys nesupriešina save su savo aplinką, bendradarbiais, draugais.Paskutinis taisė oranger; 2010.05.10, 16:14.
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimą...Panašu, kad visuomenė net nesupranta, už ką ir dėl ko homoseksualai kovoja. Už savo žmogiškąsias teises, tačiau dėl išankstinės visuomenės nuomonės apie homoseksualus, pastarieji lieka neteisingai suprasti ir jų bet koks elgesys lieka neigiamu.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGal nereikia visur kišti tos "pasaulio praktikos". Pirmiausiai, ji pakankamai fragmentuota ir netgi Amerikoje yra visiškai skirtingų situacijų atskirose valstijose. O antra, mums reikia patiems spręsti šiuos reikalus, atsižvelgiant į Lietuvos realijas ir tradicijas.
Comment
-
Parašė artexs Rodyti pranešimąNesuprask tiesiogiai. Pabandyk su draugu apsimest gėjais ir susikabinę rankomis pasivaikščioti per parkus ir panašiai. Man asmeniškai toks vaizdas neatrodytų patrauklus, bet aš nepulčiau jų mušti ar vadinti įvairiais žodžiais, ko jie tikrai susilauktų taip pasivaikščioję.Parašė oranger Rodyti pranešimąGal nereikia visur kišti tos "pasaulio praktikos". Pirmiausiai, ji pakankamai fragmentuota ir netgi Amerikoje yra visiškai skirtingų situacijų atskirose valstijose. O antra, mums reikia patiems spręsti šiuos reikalus, atsižvelgiant į Lietuvos realijas ir tradicijas.Parašė oranger Rodyti pranešimąTai aš matau kad nesupranti ir niekada nesuprasi paprastų teiginių normaliame kontekste. Tik prie smilkinio ir gali savo pirštą sukti...Parašė oranger Rodyti pranešimąIr viskas? Dieve, kaip kvaila... Mano kaimynai yra homoseksualistai, bet tikrai man tas neturi jokios įtakos vertinant juos kaip žmones. Atsimerk, žmogau.
Pasakyčiau daugiau: kaip aš suprantu, normaliems homoseksualistams, kurie gyvena "žmogaus gyvenimą", o ne "homoseksualisto gyvenimą" tie paradai visiškai nerūpi. Nes jie patys nesupriešina save su savo aplinką, bendradarbiais, draugais.Paskutinis taisė Ametistas; 2010.05.10, 16:16.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąŽinai, man pamačius tokį vaizdą irgi nutirptų kojos. Bet tyliai nusišypsočiau ir pasidžiaugčiau, kad ir lietuviai pamažu brenda ir kompleksų pelkės. Ir lietuviai tokie pikti, kompleksuoti ir nesocialūs ne vien kalbat apie homoseksualus. Vien kokie lietuviai nepakantūs kitoms subkultūroms arba kad ir vaikinui su auskarais ir "lenciūgais" ant džinsų. Dauguma iki šiol mano, kad jei žmogus apsirengęs laisvu ir neįpareigojančiu stiliumi, tai jis yra valkata, narkomanas ar vagis. Daugiau užsienyje pavažinėtų - ten verslininkai su apdriskusiais džinsais vaikšto penktadieniais, nes jie nebijo elgtis kaip jie nori. O Lietuvoje kažkodėl neleidžiama žmonių saviraiška ir viską bandoma normuoti, cenzuoti ir sustatyti į griežtus standartus.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGal nereikia visur kišti tos "pasaulio praktikos". Pirmiausiai, ji pakankamai fragmentuota ir netgi Amerikoje yra visiškai skirtingų situacijų atskirose valstijose. O antra, mums reikia patiems spręsti šiuos reikalus, atsižvelgiant į Lietuvos realijas ir tradicijas.
O kokios tos realijos ir tradicijos?
Comment
Comment