Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2009.07.31-08.03. The Tall Ships Races Klaipėda
Collapse
X
-
Et, kiek daug gražių fotografijų tikiuosi nesupyksite jei įmesiu ir aš kelias padrikas...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
tikrai nerealus renginys. Super. Klaipėda man atrodė kaip tikras jūrinis miestas. Ir tiek žmonių daug, na tiesiog jokių priekaištų. Nebent vienas - Danės krantinėse nišvis nėra šiukšliniųBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimątikrai nerealus renginys. Super. Klaipėda man atrodė kaip tikras jūrinis miestas. Ir tiek žmonių daug, na tiesiog jokių priekaištų. Nebent vienas - Danės krantinėse nišvis nėra šiukšlinių„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Šiais metais Jūros šventė buvo labai šauni, o burlaivių regata jai suteikė dar daugiau jūrinės dvasios. Gaila, kad nesugebėjau gyvai pamatyti visų laivų, bet juos bent pamačiau Jūsų įspūdingose nuotraukose. Įspūdžių tiek daug, kad su nekantrumu lauksiu kitų švenčių ir, žinoma, tokio pat burlaivių antplūdžio. Ech, myliu gimtąjį miestą
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąJooo, kas tas genijus kur projektavo suolelius, o šiukšliadėžes užmiršo? O ir šiaip, renginio metu nemačiau nei vienos pastatytos laikinosios šiukšliadėžės, apart kelių smarkiai perpildytų šiukšlinių konteinerių.
Parašė Chixx Rodyti pranešimątikrai nerealus renginys. Super. Klaipėda man atrodė kaip tikras jūrinis miestas. Ir tiek žmonių daug, na tiesiog jokių priekaištų. Nebent vienas - Danės krantinėse nišvis nėra šiukšlinių
Parašė John Rodyti pranešimąIspudingi laivai. Noreciau kada nors gyvai viska pamatyti.
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąŠiais metais Jūros šventė buvo labai šauni, o burlaivių regata jai suteikė dar daugiau jūrinės dvasios. Gaila, kad nesugebėjau gyvai pamatyti visų laivų, bet juos bent pamačiau Jūsų įspūdingose nuotraukose. Įspūdžių tiek daug, kad su nekantrumu lauksiu kitų švenčių ir, žinoma, tokio pat burlaivių antplūdžio. Ech, myliu gimtąjį miestą
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąObjektas dar nepriduotas, o šiukšliadėžių nėra, nes klerkai nesugebėjo išsirinkti kokias pirkti.
Priekaištų yra esminių, visų pirma miestovaldžiai.
Tikrai verta, pranoko lūkesčius. Ir šeštadienį ir sekmadienį po fejerverko pradėjo leisti garsinius signalus stovintys burlaiviai, žmonės iš nuostabos šypsojosi, o ir jausmas buvo neapsakomas, kai jų visų garsai susiliejo. O dar tas mėnulis šalia ar tarp apšviestų stiebų...
Kitais metais, deja, nesulauksim...
Beje, peržiūrinėdamas nuotraukas, supratau, kad tokia laivų gausa labai tinka mūsų miestui. Atrodo, pradėsiu skaičiuoti metus, kol čia vėl atplauks tokia gausybė laivų
Comment
Comment