Kaip suprantu du, tris ar keturis milijonus kainavo visas naujametis renginys, o ne tik fejerverkai, į kaina reik įskaičiuot ne tik šviesų šau, bet ir spektaklį spraktukas, nubyrėjo ir bažnyčiai, tikriausiai, ne už dyką leido katedra naudotis ir dar daug panašių išlaidų. Tai vargu ar liko daug atkatams, ypač žinant, kad šviesų šou renge ne vietinis. Žinoma renginys nebuvo toks įstabus, kaip buvo galima tikėtis, dėl to išdalies kalta per daug išpūsta reklama, per daug tikėtasi. Taip pat suveikė ir Lietuviškas pavydas, žmonės matomai tikėjos kad galės gablalėli nuo trijų milijonų atsignybti ir namo parsivešti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
VEKS-2009. Katedros a. 2009.01.01 (Gert Hof šviesos šou)
Collapse
X
-
dėl per garsios reklamos pritariu - reklama privertė tikėtis kažko tooookio, bet dėl kainos nesu visgi tikras, nes lyg ir šnekama buvo tik apie šviesų šou ir tą sumą... nors reiktų išgirst daugiau nuomonių. ir kaip jau minėjau - tikrai gerų šou plius ilgas koncertas neblogas esu matęs vingio parke berods porą kartų, ir mokėt nereikėjo kažkokių astronominių sumų už bilietą( tiksliai nepamenu kiek, bet berods keliolika litų), ir žmonių buvo ne tiek, kad surinkti iš tų pinigų milijonus, ir vaizdas buvo geras, tai vat todėl man ir kyla pinigų plovyklos paranoja...
Comment
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimąkazkuriu metu kauno fejerverkai, tikrai neprastesni kainavo ~350k litu, na pabraninginkim del infliacijos 2x, dar dadekim tiek pat del prozektoriu... bet 3mln... tai p3.14c alyvose seip teko kalbet su vienu zmogeliu dalyvaujanciu sitam reikale, tiesiai nepasake, bet uzuuomina "stt tikrai turetu uzhsiimt sito reikalo atkatu kontrole" savaime pasako daug. juokingiausia kai verkia, mol nubrauke vyriausybe kelis milijonus, zlugs visas projektas, net graudu klausytis. maziau i kishenes ikris. manau drasiai galima vadint tukstantmecio afera sita reikala.
Comment
-
Nemoki skaityt jei nesupranti . Beje rytoj kaune 18 valanda prie pilies lazeriu sou bus taigi galesim palygint kas kaip ir kame- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąGražu, bet... Kam to reikia? sakyčiau mln euro išleido vėjais į dausas... benziną geriau būtų palikę vienai dienai pigesnį
P.S. Otkatus mato, tik tie, kuriuos jie sau birena...Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąahą, už 3 000 000.00 LTL?Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąKas liečia reginį, tai buvo, aišku, nuostabu. Tikrai tokio Lietuva dar nematė. Nors man Hof'o projektuose(ir Lvove) trūksta kažko: gal geresnio sinchronizavimo, gal loginės sekos, ir prožektoriai, manau, gali daugiau, čia programavimo reikalas.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąKažkam benzas svarbiau už kultūrą, reiškia ir vairavimo kultūros nulis. Nu nepykit, bet nebūkim buduliai. Puikiausias reginys, neskaintant kelių elektronikos kliūčių, kurios visai nesugadino šventės. Na, iki šou labai daug gudručių bandė landžiot, nors nebebuvo kur, tačiau prasidėjus viskas visi sukluso ir tarsi prisikaustę žiūrėjo.
P.S. Otkatus mato, tik tie, kuriuos jie sau birena...
O prie ko čia fejerverkai plius lazeriai - kultūra? Geriau būtų kokį spektaklį surengę. O parašymas apie benziną buvo ironija kas nesuprato, ir kvailam aišku, kad 3 mln per visą Lietuvą kainos nesumažintu
Comment
-
[QUOTE=Aiwa;314184]Apie mano kultūrą, ar mano vairavimo kultūrą prašyčiau nei žodžio, nes manęs nepažįsti, tad cit. QUOTE]
Vat tuom ir išduota pačio kultūra Taip, kad dagiau pasakėlių, kad Kaunas kultūros lopšys gal nereikia... Jūsų kultūra kašis šūdašis... Ir aš čia visai rimtai. DĖJAU ANT ŽALGIRIOPaskutinis taisė SPX; 2009.01.06, 22:37.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
[QUOTE=SPX;314258]Parašė Aiwa Rodyti pranešimąApie mano kultūrą, ar mano vairavimo kultūrą prašyčiau nei žodžio, nes manęs nepažįsti, tad cit. QUOTE]
Vat tuom ir išduota pačio kultūra Taip, kad dagiau pasakėlių, kad Kaunas kultūros lopšys gal nereikia... Jūsų kultūra kašis šūdašis... Ir aš čia visai rimtai. DĖJAU ANT ŽALGIRIO
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąKad Vilnius taippatPaskutinis taisė SPX; 2009.01.06, 23:07.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė lencasŠiaip tai dabar pastebėjau, kad daugeliui žmonių susiformavo nuomonė, kad esant krizei reikia užsidaryt namie ir sėdėt kol ji pasibaigs... Ir atseit nereikia visokių renginių ir fejerverkų. Nesąmonė.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąVat tuom ir išduota pačio kultūra Taip, kad dagiau pasakėlių, kad Kaunas kultūros lopšys gal nereikia... Jūsų kultūra kašis šūdašis... Ir aš čia visai rimtai. DĖJAU ANT ŽALGIRIO
Comment
-
Parašė lencasŠiaip tai dabar pastebėjau, kad daugeliui žmonių susiformavo nuomonė, kad esant krizei reikia užsidaryt namie ir sėdėt kol ji pasibaigs... Ir atseit nereikia visokių renginių ir fejerverkų. Nesąmonė.
O beje SPX, ironizuot galiu kiek noriu, niekas nemirė, kad to daryti negalėčiau.
Comment
-
Ne tokiems kaip tu mane rimtu ar nerimtu žmogumi laikyti, kaip minėjau manęs nė nepažįsti. Taip sakant kito akyje krislelį matai o savo akyje nė rąsto nepastebi...
Ale kokie mes pasikėlę. Ką čia iš savęs statai? Kauno valdininką, ar tipo kietą versliniką? Žinai, aš budulių nebijau.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąkas sakė, kad namie užsidaryti, niekur neiti ar pan? Nereikia perdėt, ar savo vaizduotei valias duoti. Ir durnam aišku, kad tokiu metu taupyti reikia, o ne tiesiogine prasme vėjais leisti. Yra daug vietų kur būtų buvę galima tuos pinigus panaudoti, kad ir jūsų pačių stadiono statybai...
O beje SPX, ironizuot galiu kiek noriu, niekas nemirė, kad to daryti negalėčiau.Paskutinis taisė SPX; 2009.01.07, 13:20.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąAr aš kažką gąsdinu? Kur čia pasikėlimas? Pasakiau, kad manęs nepažįsti, tad ne tau mane apibūdinti O kur ir kuom dirbu ne tau taip pat žinotKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
Comment