Omenyje turiu, kad yra tikrai daugiau vietų kur panaudot pinigus. o 22 mln, geriau nei 19
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
VEKS-2009. Katedros a. 2009.01.01 (Gert Hof šviesos šou)
Collapse
X
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąKiekvienas turi teisę dėstyti savo nuomuonę apie žmogų ir t.t. Tik aišku neneudojant jokių rasistinių ar smurtą ir neapykantą apibūdinančių terminų/žodžių. Taip kad, nematau jokių neteisėtų veiksmų.Paskutinis taisė Aiwa; 2009.01.07, 13:27.
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąNuomonę, jei turi iš ko ją susidaryti, o tu šiuo atžvilgiu neturi
TH1 rašo:
seniai beteko regėt tokius snobus ir nuobodybes
Tu man parodyk, kur konkretūs faktai apie tave parašyti? Nėra, todėl nevaizduok čia kažko.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąČia reikia teismoKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Aš nieko nevaizduoju. Nebent pačiam vaizdiniai rodosi. Niekur nerašiau, kad nereikia renginių, jau esu šioje temoje rašęs, kad geriau būtų, kaip kultūros sostinei buvę surengti, kad ir kokį spektaklį naujametį, už 3 mln manau būtų išties išėjęs neblogas. O fejerverkai jokia čia kultūra. Užtekę būtų ir kaip kasmet.
O dėl nuobodaus tipo ar tai snobo jau čia nieko negaliu pasakyti, aplinkiniai kurie mane pažįsta įvardija kaip tik priešingai, bet matyt ponaitis/panelė TH1 mane pažįsta geriau vien iš 1 komentaro..
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąO fejerverkai jokia čia kultūra. Užtekę būtų ir kaip kasmet.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Tikiu, kad reginys gražus, to neneigiu. Kultūra kaip rašei Kiniečių, ne mūsų . Šis mūsų pokalbis niekur neprives, nes skiriasi nuomonės, nuo ko ir kilo, aš kaip sakiau, kad yra kur labiau šiuo metu reikia pinigų to ir laikausi. Nemanau, kad ir tu pakeisi nuomonę, tad geriau baigt šią diskusiją. O dar geriau, kad moderatoriai pratrintu mūsų ne į temą žinutes. Taškas
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąkYra daug vietų kur būtų buvę galima tuos pinigus panaudoti, kad ir jūsų pačių stadiono statybai...No one really knows
Which way the wind blows
Comment
Comment