very nais... Net nežinojau, kad kažkas vyksta...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Hansa Kaunas, 2007
Collapse
X
-
Merci visiems už atsiliepimus... Šiandien irgi vyko visa dieną renginiai...Beje, kaip supratau Giedra buvo vakar irgi. S_P taipogi buvo kūręs analogišką temą apie Hansa Kaunas 2006, gal ir jis turi šių metų renginio nuotraukų.Tai fotografinėmis laikmenomis irgi toj pačioj temoj apsidalinti galėtumėt, kaip ir kiti forumo dalyviai, kurie turėjo fotoaparatą prie savęs Hansa dienose Mane domina, kas šiandien vyko, nes nebuvo galimybių nuvykti. Jei bent foto nebus, tai bent žodžiu apipasakokit savo įspūdžiusPaskutinis taisė tivoli; 2007.08.27, 00:03.
Comment
-
Hanzos dienos Kaune 2007
Ką tik nugriaudėjo šventiniai saliutai, baidėsi dvi dienas truksi šventė.
Nors Tivoli jau ir sukūrė panašią temą, pasidalinsiu ir aš savo nuotraukomis.
Išlindę saulės spinduliai sugundė išeiti pasivaikščioti, kas gavosi pamatysite patys.
1.
2.
3.
4.
5.
Toliau žmonės kurie kūrė šventės atmosfetą
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
Stebūklai
26. Dega dega
27. Atidarome dureles ir ištraukiame
28. Kišame į kibirą su raugu.
29. Gaunasi
Pirmos dienos pabaiga.
Comment
-
Gražu...Tavosios nuotraukos gražios tikrai, mat pats nefotografas esu. Pripleškinai belekiek mano draugų - iš organizatorių. Tik nekuklų klausimą turiu, ar neapsimokėtų besidubliuojančių temų sujungti...t.y. neprieštarauju, kad tarkim manosios nuotraukos būtų perkeltos į tavąją, jei pats neprieštarauji O nuotraukų kokybė playginus su mano nepriekaištinga ir tobula
Comment
-
Labai patiko riterių kautynės tad šiandien jos prasidėjo šitaip:
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39. Prasidėjo kovos.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49. Dalinam patarimus
50.
51. Po kovos
52.
53. 2 vietos nugalėtojai.
54. Čempionai
54.
55. Buvo daug norinčių pasimatuoti kilpą
56.
57. Maistas.
58. Obuoliukai karamelėje.
59.
60. Duetai.
61.
62.
63. Šventės dalyvis
64.
65.
66. Muzika ir šokiai
67.
68.
69.
70.
Pradėjo lyti ir ........
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąGražu...Tavosios nuotraukos gražios tikrai, mat pats nefotografas esu. Pripleškinai belekiek mano draugų - iš organizatorių. Tik nekuklų klausimą turiu, ar neapsimokėtų besidubliuojančių temų sujungti...t.y. neprieštarauju, kad tarkim manosios nuotraukos būtų perkeltos į tavąją, jei pats neprieštarauji O nuotraukų kokybė playginus su mano nepriekaištinga ir tobula
Comment
-
Parašė Akela Rodyti pranešimąlabai gražios nuotraukos, ryškios.. Tik matosi, kad lietučio pabijojai ir fekerverkų nesulaukei.. O mes sulaukėme - gražu Ir pastebėjau, kad nei tu, nei tivoli ugnies šou taip pat nedalyvavot. O kadrų būtų buvę gerų, gaila abi dienas fotoaparato neturėjau..
Puikus renginys ir reginys
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąNėra reikalo turėti kelias temas apie tą patį renginį ir dar skirtingose forumo skiltyse. Temas sujungiau.
Ačiū.
Comment
Comment