Nuotraukos gražios , tačiau aš neapkenčiu cirko... Gyvūnų išnaudojimas , prisidažę žmonės , pigūs blizgučiai ir kvaila muzika tikrai manęs nežavi.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Cirkas Kaune (foto)
Collapse
X
-
inz1K
-
Parašė inz1K Rodyti pranešimąNuotraukos gražios , tačiau aš neapkenčiu cirko... Gyvūnų išnaudojimas , prisidažę žmonės , pigūs blizgučiai ir kvaila muzika tikrai manęs nežavi.
Beje sis cirkas zymiai geresnis uz ta, kuris buvo prie McDonaldo.
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąnoreciau paklausti kokius parametrus naudojai, kad taip kokybiskai isejo tikrasis cirkas?, nes kai as fotkinau patalpoje, tai pagrinde visos nuotraukos buvo tarsi sulietos, ir nekokybiskos. i ka reiktu atkreipti demesi?
Dar reikia tvirtu ranku
S_P
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimątaciau naudojant labai auksta ISO pvz. 1800 nuotraukos yra su daug ,,triuksmo", ipatingai jei dar esi priartines kelis kartus.... kaip tuomet reikia daryti, ar fotkinti tik nepritraukus?
Tiesa, gali nusipirkti brangu objektyva su IS ir 2.8 diafragma, tada galesi fotkinti su mazesniu ISO.
S_P
Comment
-
Sviesus tele objektyvas, butu tinkamiausia iseitis fotografuojant cirka ar kad ir sporto varzybas uzdaroje patalpoje. Bet problema tokia, kad toki objektyva nelabai kas is megeju gali ipirkti. Kainos prasideda nuo 3.000 euru. Tad siame forume apie tai daugiau plesti kaip ir nera prasmes.
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą/\ Nebūtinai 3k€
Pvz. Sigmą 150mm (nors ir ne visai telephoto) F/2.8 galima nusipirkti už ~2000 Lt,
Sigma 70-200 bei Nikkor 80-200, abu F/2.8 ~4000 Lt
Visgi, ir šie stiklai didžiajai daugumai mėgėjų nelabai "įkandami"...
Nauja mano svetaines versija: -
Atnaujinta senoji svetaines versija - naujas foto albumas Zamość (Lenkija)
Comment
Comment