Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Renginiai Kauno Dariaus ir Girėno stadione

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Auwris Rodyti pranešimą
    Tai, kad toje Ramstein oro foto aiškiai matosi, kad žmonės susigrūdę/tirštai sustoję tik centre/arčiau scenos. O toliau yra pažirę/laisvai stovintys.
    O Shy foto iki pat kraštų panašiu ritmu/susigrūdimu žmonės.
    Jessica Shy buvo labai tiršta, nors gale dar buvo šiek tiek erdvės, tai dar koks 1000 drąsiai galėjo sutilpti, nes man labai gerai matėsi bendras vaizdas iš mano vietos.

Comment

Tai va dėl to ir kažkaip nekyla abejonių dėl skaičiaus paskelbto

Comment

Mano šaltinis teigia, kad visgi turėtų bũti dad vienas koncertas, panašu, kad moters atlikėjos. Realu, kad tai gali bũti Lady GaGa.

Comment

Parašė jugensas Rodyti pranešimą
          Mano šaltinis teigia, kad visgi turėtų bũti dad vienas koncertas, panašu, kad moters atlikėjos. Realu, kad tai gali bũti Lady GaGa.
          Jungensai baik! Nenoriu susikelt lūkesčių ir po to nusivilti. Stengsiuosi apie tai negalvoti

Comment

Nu va ir paaiškėjo vakar, kad Rugsėjo 7d. Lietuva žais su Nyderlandais.

Comment

Šiai minutei stadiono užimtumas Lietuvos - Suomijos dvikovai šį vakarą siekia apie 10500 žiūrovų.

Bilietų prekyba į rungtynes su Malta ir Nyderlandais startuos vienu metu, planai jau dėliojami.

Comment

OFICIALŪS ED SHEERAN koncertų Kaune skaičiai: 81,119 / 96,742 | $8,597,307

Comment

Šiai minutei stadiono užimtumas Lietuvos - Suomijos dvikovai šį vakarą siekia apie 10500 žiūrovų.

Bilietų prekyba į rungtynes su Malta ir Nyderlandais startuos vienu metu, planai jau dėliojami.
                  Oficialiai buvo apie 10.400. Labai daug neatėjo įvertinus kad dar ryte skelbei 10.500

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Oficialiai buvo apie 10.400. Labai daug neatėjo įvertinus kad dar ryte skelbei 10.500
                    Oficiali informacija, pateikta rungtynių protokole - 10,421. O tą skaičių ryte man pateikė LFF.

Comment

Oficiali informacija, pateikta rungtynių protokole - 10,421. O tą skaičių ryte man pateikė LFF.
                      Tai va, jei ryte buvo 10.500 tai iki vakaro dar bent keli šimtai turėjo parduotų bilietų būti. Tai kokie 600 bent neatėjo.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Tai va, jei ryte buvo 10.500 tai iki vakaro dar bent keli šimtai turėjo parduotų bilietų būti. Tai kokie 600 bent neatėjo.
                        Ne visi bilietai yra pardavime, LFF dalį išdalina kaip kvietimus.

Comment

Working...
                        X