Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Renginiai Kauno Žalgirio arenoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
    Už tokį naglą bilietų perpardavinėjimą gerai subinę atspardyti reikėtų, nesikeikiant.
    Per anksti manau pasiskelbė, nes sėdimi dar neišpirkti, o jie pigesni net 100lt

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
      Per anksti manau pasiskelbė, nes sėdimi dar neišpirkti, o jie pigesni net 100lt
      Man irgi keistokai atrodo, kad siūlo pirkti buvusį pigesnį bilietą su antkainiu, kai dar gali nusipirkti brangesnį bilietą gerokai pigiau

Comment

Parašė Neformalas
        Turiu bilietą į Red Hot Chili Peppers stovimą vietą, 350Lt. brangu bet jei kas susidomėjot rašykit
        Čia tau ne turgus
        Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

Parašė sleader Rodyti pranešimą
          Man irgi keistokai atrodo, kad siūlo pirkti buvusį pigesnį bilietą su antkainiu, kai dar gali nusipirkti brangesnį bilietą gerokai pigiau
          Tai vadinama lietuvišku bizniu
          Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
            Tai vadinama lietuvišku bizniu
            Ne tik Lietuvoje populiarus bilietu perpardavinejimas. Jav isvis tai yra legalizuota, yra taip vadinami bilietu brokeriai, kurie daznai isperka bilietus ir po to iskart brangiau paleidzia. Jau nekalbant apie pavienius zmones, kurie is to prisiduria (turbut ne karta holivudiniuose filmuose teko matyti kaip yra tam tikras zmogus, kuris visiems bilietu gali parupinti is po skverno)

Comment

Parašė Magician Rodyti pranešimą
              Pirmus 500 bilietu isgraibste per 54 sekundes, o Magis spejo gauti vos desimt litu pigesni bilieta!!! Anslagas nerealus...bus geras koncertas...
              10 litu pigesni nei kas? Gal 10Lt brangesni norejai pasakyt?

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                Ne tik Lietuvoje populiarus bilietu perpardavinejimas. Jav isvis tai yra legalizuota, yra taip vadinami bilietu brokeriai, kurie daznai isperka bilietus ir po to iskart brangiau paleidzia. Jau nekalbant apie pavienius zmones, kurie is to prisiduria (turbut ne karta holivudiniuose filmuose teko matyti kaip yra tam tikras zmogus, kuris visiems bilietu gali parupinti is po skverno)
                Aš dar suprantu prieš pat kokį renginį, kai nebėra bilietų, arba kokiems netikėtiems vip, bet čia tai jau nachališkumo viršūnė. Nepirkčiau, net jei ta grupė labiau patiktų nei visos likusios pasaulio kartu sudėjus.
                Flickr

Comment

Pepardavinėtojų aišku yra daug, aš jū nesmerkiu kas kaip moka taip sukasi, bet taip naglai perparduoti čia iškarto nusipirkta bilieta tai negarbinga.
                  Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

Parašė Neformalas
                    Turiu bilietą į Red Hot Chili Peppers stovimą vietą, 350Lt. brangu bet jei kas susidomėjot rašykit

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                      Aš dar suprantu prieš pat kokį renginį, kai nebėra bilietų, arba kokiems netikėtiems vip, bet čia tai jau nachališkumo viršūnė. Nepirkčiau, net jei ta grupė labiau patiktų nei visos likusios pasaulio kartu sudėjus.
                      O kas cia tokio nachalisko pirkti pigiau ir parduoti brangiau? Galvojau, kad daugiau nei puse pasaulio verslininku butent tokiu principu uzdirba.

Comment

Parašė Neformalas
                        Čia stovima vieta, o konce geriau stovėti ir pasibuginti nei sėdėti
                        Tu turbūt juokauji? Kad tu žinotum, kaip aš stovėdamas eilėj keikiau tokius kaip tu, kurie perka po belekiek bilietų su tikslu perparduoti.
                        Sakai stovima vieta ir geriau stovėt nei sėdėt? GENIJAU PRAKEIKTAS, pirkau pigiausia įmanoma sėdimą bilietą, nes jau stovimų, tokių kaip tavo dėka, nebebuvo. Galvoji planuoju sėdėt aš ten? Tikiuosi tave pagaus kas nors ir išrašys baudų už tokį nachališkumą. Tai tiek.

Comment

Parašė Neformalas
                          Parašė Neformalas
                          edvi tu žiūriu viską geriau už mane žinai ir kiek bilietų pirkau ir kad su tikslu perparduoti...
                          Jam turbūt šeštasis pojūtis pašnibždėjo

Comment

Parašė Neformalas
                            edvi tu žiūriu viską geriau už mane žinai ir kiek bilietų pirkau ir kad su tikslu perparduoti, koks tu protingas visažinis, eik į pasaulį su tokiom savo neišsemiamom ir tiksliom žiniom, kalnus nuversi
                            Prabėgo varganos pora valandėlių, ir iškart neprireikė vieno bilieto? Nejuokink svieto, jeigu jau spekuliuoji, bent spekuliuok išdidžiai. Ačiū Dievui, kol kas dar liko sėdimų bilietų po 250, ir tokie parazitai kaip tamsta nesugebės gerai užsidirbti iš kitų žmonių nusivylimo, kad tik jiems atėjus prie kasos, nebeužteko pinigų, nes per spekuliantus paliko keliasdešimt litų pabrangę bilietai . Tai tiek .
                            (karma -1)
                            Paskutinis taisė Magician; 2011.12.12, 22:49.

Comment

Parašė Neformalas
                              edvi tu žiūriu viską geriau už mane žinai ir kiek bilietų pirkau ir kad su tikslu perparduoti, koks tu protingas visažinis, eik į pasaulį su tokiom savo neišsemiamom ir tiksliom žiniom, kalnus nuversi
                              Tai tu matyt šiandien ryte pirkai bilietą į koncertą, kuris bus po daugiau nei pusės metų, su mintim į jį eit, bet va, po kelių valandų sugalvojai,kad nebenori? Ir dar sugalvojai parduoti daugiau negu dvigubai brangiau bilieto savikainos? Logiška.

Comment

Nekenčiu spekuliantų.
                                Iš esmės šis forumietis žemina ir roko muziką ir jos gerbėjus.

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                  Nekenčiu spekuliantų.
                                  Iš esmės šis forumietis žemina ir roko muziką ir jos gerbėjus.
                                  O tokie pasisakymai nezemina tamstos intelekto? Ka atsakytum i mano teigini, kad daugiau nei puse viso pasaulio verslininku uzdirba duona pirkdami pigiau ir parduodami brangiau? Man primena sovietini mastyma kai "spekuliantas" budavo blogai

Comment

O tokie pasisakymai nezemina tamstos intelekto? Ka atsakytum i mano teigini, kad daugiau nei puse viso pasaulio verslininku uzdirba duona pirkdami pigiau ir parduodami brangiau? Man primena sovietini mastyma kai "spekuliantas" budavo blogai
                                    Šiuo atveju jungtis tarp paslaugos teikėjo ir kliento yra bilietų platintojas iš kurio visi perka. Perpardavinėtojas jau yra, (kuri šalis? trečioji?)

Comment

Šis atvejis tai joks verslas. Galima ir tėvus savo parduoti "ant organų", irgi gal pasakysi - verslas?

Comment

Ką atsakysi į mano teiginį, kad sėdėjęs eilėj nuo aštuonių ryto, tu negausi bilieto, nes kažkoks kūtvėla tokių prisipirko trisdešimt? Jeigu moralės normom nusižengia JAV, turim nusižengti ir mes? Negali nusipirkti bilieto dėl kažkokio greito uždarbio užsimaniusio "biznieriaus"? Tegu bent jau jie nusiteikia, kad teigiamo požiūrio sau nesusidarys ir visur viešoje erdvėje bus skalbiami. Kas šiame forume sėkmingai ir vyksta.

Comment

/\ Neformalas gavo kelis skundus ir yra pašalintas
                                          Su pašalintais nėra prasmės diskutuoti

Comment

Working...
                                          X