Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

2011.05.20-22. Hanza Kaunas 2011

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2011.05.20-22. Hanza Kaunas 2011

Comment

Buvau penktadienį, Kaune tiek žmonių neesu matęs, švente irgi patiko, tik vakar nebuvo laiko, galbūt dar šiandien pavyks nueiti. Aš galvojau nuo šiol bus iš visų šalių ir tokio lygio/dydžio, bet kaip supratau čia yra tarptautinės Hanzos dienos, todėl kitais metais jau nebebus tiek visko, nes vyks kitame mieste?

Comment

Dar pora video.

[VIMEO]24072842[/VIMEO]

[VIMEO]24072904[/VIMEO]

Comment

Preliminariai skaičiuojama, kad tarptautinės Hanzos dienos pritraukė apie 750 tūkst. žmonių.
          Neblogai.

Comment

Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
            Buvau penktadienį, Kaune tiek žmonių neesu matęs, švente irgi patiko, tik vakar nebuvo laiko, galbūt dar šiandien pavyks nueiti. Aš galvojau nuo šiol bus iš visų šalių ir tokio lygio/dydžio, bet kaip supratau čia yra tarptautinės Hanzos dienos, todėl kitais metais jau nebebus tiek visko, nes vyks kitame mieste?
            Kitais metais tarptautinės Hanzos dienos vyks Liuneburge, Vokietijoje, tačiau Kaune vėl bus vietinės reikšmės renginys, kaip ir buvo kokius 5 metus iki šiol. Tarptautinių dienų Kaune mūsų karta jau turbūt nebesulauks.

Comment

fantastiška šventė!!!!!! labai stiprus organizavimas, puikiai išdėstyta viskas senamiestyje, kuris šios šventės metu parodė, koks yra nuostabiai gražus ir turintis savo dvasią. Visur minios žmonių, visi šypsosi, domisi, bendrauja. šventė pavyko smarkiai geriau, nei kas nors tikėjosi turbūt ir tikrai labai labai gailėkitės tie, kas nors trumpam nesugrįžot į viduramžius

Comment

fantastine, fantastine svente Nerealiai smagu matyti tiek daug zmoniu centre ir dar toki dideli buri uzsienieciu!

Comment

Ok, klausimas tada. Kur organizatoriai "pramazino", kad pvz. toks aš, Vilniuje gyvenantis panevėžietis, TIK iš šio forumo apskritai žinau, kad tokia šventė vyksta Kaune, daugiau niekur nei pusės žodžio negirdėjau. Ar čia specialiai Vilniaus publika ignoruojama?

Comment

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                    Ok, klausimas tada. Kur organizatoriai "pramazino", kad pvz. toks aš, Vilniuje gyvenantis panevėžietis, TIK iš šio forumo apskritai žinau, kad tokia šventė vyksta Kaune, daugiau niekur nei pusės žodžio negirdėjau. Ar čia specialiai Vilniaus publika ignoruojama?
                    Na žiniasklaidos priemonėse lyg ir skelbiama buvo. Galbūt čia kaltas vilniečių stereotipinis mąstymas, kad viskas kas įdomu gali vykti tik Vilniuje?

Comment

na per TV gal ir nerodė reklamų, nežinau. bet šventės informaciniai partneriai yra laikraščiai vilniaus diena ir klaipėdos diena, tai juk ten tikrai turėjo būti bent kažkiek reklamos. tačiau sprendžiant, kad žmonių buvo tiek, kad prasilenkti buvo sunku, matyt kam reikėjo, tas rado kaip sužinoti, kad TAI vyksta

Comment

Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
                        Na žiniasklaidos priemonėse lyg ir skelbiama buvo. Galbūt čia kaltas vilniečių stereotipinis mąstymas, kad viskas kas įdomu gali vykti tik Vilniuje?
                        O gal geriau nenusišnekam? Asmeniškai aš irgi tik iš šio forumo sužinojau, kad vyks tokia šventė, nes buvo užsimenama, kad turi Kauno pilyje žolė ataugti iki Hanzos dienų (o koks buvo siurprizas, kai sužinojau, kad jos šią savaitę). Keistai buvo naudojami reklamos pinigai.
                        Paskutinis taisė bebop; 2011.05.22, 21:44.
                        Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

Comment

Mačiau reklaminį stendą "Hanzos Dienų" Vokiečių gatvėje, tai tikrai "pavyzdinis" reklamos egzempliorius - per visą stendo ūgį šventės logotipas ir data užrašyta po apačia. Nei suprasi kas reklamuojama, nežinodamas pačios šventės, nei kur ji vyks.
                          „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Vilniuje tikrai buvo daug reklamos, autobusų stotelėse, apvaliuose stenduose, laikraščiuose, net gi per TV mačiau, kurį ir tai labai retai įsijungiu.
                            Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa

Comment

Parašė bebop Rodyti pranešimą
                              O gal geriau nenusišnekam? Asmeniškai aš irgi tik iš šio forumo sužinojau, kad vyks tokia šventė, nes buvo užsimenama, kad turi Kauno pilyje žolė ataugti iki Hanzos dienų (o koks buvo siurprizas, kai sužinojau, kad jos šią savaitę). Keistai buvo naudojami reklamos pinigai.
                              O kur turėtų būti dedama informacija, kad nekauniečiai sužinotų? Aš tai nesuprantu kaip galima pirmą kart išgirst apie šį renginį, kai jis vyksta jau 6 metai iš eilės.
                              Dėl stereotipų, tai kalbu iš patirties.

Comment

čia gal buvo su mintim - ai vis tiek vilniečiai nevažiuos... o jeigu rimtai, tai minusas organizatoriams tada, nes šventė puiki, o dalis potencialių lankytojų nieko apie ją nežinojo

edit: visgi matau, kad žinojo

Comment

Parašė Recoiler Rodyti pranešimą
                                  Vilniuje tikrai buvo daug reklamos, autobusų stotelėse, apvaliuose stenduose, laikraščiuose, net gi per TV mačiau, kurį ir tai labai retai įsijungiu.
                                  Nu blin, ar aš aklas ar žioplas, bet nu nepastebėjau, nekrito ir neužkabino niekur. Nei lauke, nei per tv, nei internete. Aš, aišku, žinojau kas ir kada ten vyks, bet tik šio forumo dėka.
                                  Lyginu, pvz., su jūros švente. Kažkaip kasmet visada žinau kada vyks ir kas ten bus, nors specialiai nesidomiu, niekad nesu buvęs, giminių, draugų ar šiaip ryšių Klaipėdoj neturiu, tad visa informacija mane pasiekia tik iš viešųjų priemonių.

Comment

O kur turėtų būti dedama informacija, kad nekauniečiai sužinotų? Aš tai nesuprantu kaip galima pirmą kart išgirst apie šį renginį, kai jis vyksta jau 6 metai iš eilės.
                                    Dėl stereotipų, tai kalbu iš patirties.
                                    Vietinės reikšmės Hanzos dienos vyksta, bet tarptautinės kiek kartų vyko? Manau reikėjo labiau internetu pasikliauti, o ne tradiciškomis reklamos priemonėmis
                                    Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

Comment

Parašė bebop Rodyti pranešimą
                                      nes buvo užsimenama, kad turi Kauno pilyje žolė ataugti iki Hanzos dienų (o koks buvo siurprizas, kai sužinojau, kad jos šią savaitę).
                                      Aš irgi tik iš tų kalbų apie žolytę prie pilies sužinojau

Comment

Kas dėl stereotipų, po preitų metų buvimo HD, buvau nusprendęs daugiau nevažiuoti ten. Ir matyt dauguma ten buvusių vilniškių
                                        Tiesa, tąkart vyko ne tarptautines dienos. Apie jas sužinojau irgi iš forumo, ypač kad organizuojamas "masinis renginys".

Comment

Working...
                                        X